250

Христо Христов

преди 2 години

Кличко срича на украински. Факт.

249

Анонимен

преди 2 години

Най ми се чини дека ке има безусловна капитулация подир някой ден.

248

Анонимен

преди 2 години

Не гледайте помиярските сороски телевизии уж национални Нова,БТВ и Канал 1 до 10 . Всички робуват на гледната точка на краварите и друго мнение не приемат. Едни и същи *** се редуват от сутрин о вечер в телевизиите и им е платено какви глупости да говорят. 80 % от народа сме русофили и вярваме на Русия и Путин щото девизът на Русия е никога да не започват войните и тази война бе започната от Украйна с палежите на живи хора в Одеса в т.ч. българи.

247

Соломон Паси

преди 2 години

Ние атлантиците ВИНАГИ сме спасявали БКП и ДС срещу България и българите! Аз,, заедно с другите атлантици Леа Коен и Алексадър Йорданов, лично помогнах 1991ва да НЯМА лустрация, а 2001ва, заедно с ДС доведохме мадридския, защото мразя България. ВСЕКИ атлантик мрази България и българите. Факти

246

морски

преди 2 години

Ние сме м/у 2 империи - Русия и Турция. И двете се възраждат по свой си начин. По-опасни са турските шпиони в България. Ще го разберем, когато вече е безвъзвратно късно.

245

Jew

преди 2 години

Като се държи еврейски,така ще е.

244

До 331

преди 2 години

Инвазия щеше да има защото във главата на Вова са само тържествени фанфари и паради на победата ,явно пропагандата там е толкова голяма и имат създадена огромна фалшива гордост ,че чак се вманиачват на тема непобедимост на база на всичко което съм прочел винаги съм бил убеден ,че сам Съветския съюз е нямало да победи без изключително важната помощ оказана от САЩ ,като се няма в предвид само щурма ВъВ Нормандия и воините във Африка ! Сами виждате непобедимата руска армия във действие !

243

Кривондел

преди 2 години

Проблемът не е в членството на Украйна в НАТО. Проблемът е, че Путин реши да възражда величието на Империята. Преди няколко дни заплашваха Босна и Херцеговина, че ги чакал украинския сценарий. Само че империя без икономика и високи технологии в 21ви век не се прави. Затъването в Украйна го доказва.

242

Анонимен

преди 2 години

Егати лигавия мъж е тоя зеленчо.

241

Просто питам:

преди 2 години

Ко стана с украинската атомна бомба?...

240

Анонимен

преди 2 години

Хем иска да се срещнат и да преговарят,хем подканя Европа към максимални санкции.

239

Анонимен

преди 2 години

Хе хе тука един нарича руснаците варвари. Абе пич, че то нас българите през цялата ни история са ни наричали така, кеф ти западни хронисти, кеф ти гръцки. Ти варварин ли си?

238

за предателите

преди 2 години

Най-големия предател след Юда е Горбачов. Руснаците си взеха поука,а макар да се върнат години назад, пак няма да дадат територията си на чужди сили. Те са империя, ние -ограбена колония. Кое не е ясно?!

237

Чудна работа

преди 2 години

Беше нужна само една дума "Украйна няма да влиза в НАТО"

236

Анонимен

преди 2 години

Ами преговаряй , не ни нареждай какво да правим . Тази война зеления я предизвика , а сега ту превзема москва , ту реве за пари и оръжия . Не е истина колко е неадекватен тоя клоун . Затри страната и народа си , за да го дават по телевизията

235

До 325

преди 2 години

Това е вярно обаче, почти няма въстание без предател ....

234

Анонимен

преди 2 години

За да водиш партизанска война ти требват Балкани, не е да е равно като поле :))) Немците развиха клаустрофобия когато нападнаха СССР, всичко равно, да не говорим за студа там :))

233

До Зеленски

преди 2 години

Във тая работа или се предаваш и Путин прави каквото си иска със Украйна ,включително може да реши ,че съществуването на такава държава е неприемливо защото много лесно може отново да се въоръжи ИЛИ се биете до край ! Когато човек се е решил да воюва до край наистина той има най големи шансове да остане жив и да победи превъзхождащ го противник,преговори със Путин не те устройват правят те слаб, направи така ,че той да те търси ! Преговори нсй,-рано могат да се очакват след неуспешен щурм !

232

Анонимен

преди 2 години

тази варварска държава има само един единствен коз - ядреното оръжие. Без него нямаше да има инвазия

231

Анонимен

преди 2 години

Назначаваш безмозъчен шут начело на Украйна и резултатът логично е национална катастрофа.