102

Бясно куче

преди 2 години

Марш от България бе ольо!!! Чиба!!! Марш в ковчега!!! Заради това тъпо същество ще настъпи апокалипсис на тая територия!!! Народа трябва да се вдигне и да му бие шута на това недоразумение!!! Веднага!!!

101

Антрополог

преди 2 години

3 стаен апартамент на последен етаж на една поляна в краен квартал на София 250 000 Евро?! Това е друг вид гонене на младите в Берлин са такива цените ве ***.Народа е толкова отчаян вече ,че купува имоти на тотална загуба надценени в 5 пъти.

100

Гунчо

преди 2 години

Един приятел ми казва:като не можеш да приказваш,нали можеш да мълчиш.

99

Анонимен

преди 2 години

Абе вие русопитеците интересувате ли се какво става в Европа в момента или се информирате главно от днес бг? Какво си мислите, че България е сама в това? Крайно време е да си намерите топките племе нещастно.

98

Анонимен

преди 2 години

Скърби, скърби... колко да скърби? Нахилил се е и всяка седмица е на Боровец на ски да плющии поредните 4 или 5 000 държавни пари, докато си джитка по ски пистите. Що не му е мъчно на Киро за бабите, където остават без стотинки до следващата пенсия и вече не си купуват лекарствата? Що не му е мъчно, че заради неадекватната му политика починаха хора и една жена почина в регистратурата пред детето си в мирно време? Що не му е мъчно, че хората мръзнат, а други се бият на опашка за 2 бутилки олио?

97

Анонимен

преди 2 години

Тоя ще затърка хептем България.

96

Анонимен

преди 2 години

До Ековек/104"В Бразилия 80% от колите са на алкохол от захарна тръстика." - те и холандците искаха да минават на синтетичен керосин... ама им трябват 13 атомни централи, като Козлодуй, за да го произведат само за амстердамското летище. Но атомът бе заклеймен за сив от акълите в Берлин и Брюксел....

95

Ужас

преди 2 години

Американците ни имат за големи ***, за да ни сложат този комедиант.

94

Анонимен

преди 2 години

Така като чета коментарите надушвам много яко опорните точки на Възраждане :) явно са пуснали яко троловете си тук. Сега другари от Възраждане, не знам какво се пънете след като най-после минахте двата процента с гласовете на душевно болните които си мислят, че ги пръскат със самолетите и ония ден Коцето се чуди как да им обяснява че било конденз. Вие не сте фактор, няма и да бъдете. А оная кокошкa Гунчева вземете я скрийте, че ще ви вкара в беля.

93

Пич

преди 2 години

"Не вярвай на данайците дори, когато ти носят дарове." Това е една стара поговорка от Античността, цитирана от римските историци :)

92

Анонимен

преди 2 години

Големият печеливш е Китай, който ще внася евтини суровини и ще смачка още повече хилавите европейски напъни да направят нещо извън силно субсидирания с новонапечатани еврос пазар в Европа. А бедните европейци няма да могат да си купуват европейските стоки ще трябва да има забрана и наказателни мита за китайския внос.Вторият печелив са САЩ, който успешно мачка про'стите европейски ки'фли в Брюксел да му купуват оръжията и газта на тридестократно по-високи цени от вътрешните.

91

Ековек

преди 2 години

В Бразилия 80% от колите са на алкохол от захарна тръстика.Конопените елементи за коли за по-здрави от стоманените калници,но политиците са секретарки на петролно- стоманодобивните картели от 100 години ,а сега вече и на фармациефтичните мародери...

90

Анонимен

преди 2 години

Явно Киро играе по свирката на САЩ. Но САЩ не ги е грижа какво ще причини това на България. Тяхната идея и философия е, по всички фронтове да се конфронтират с Русия. Какви ще са последствията за България трябва да го е грижа Киро, но явно не го е. За него е важно да служи на САЩ, не на България. Значи Киро си отива и колкото по-скоро, по-добре!

89

Анонимен

преди 2 години

Последния месец толкова русофилски рев направо ми продънихте ушите ... как не ви измря безмисленото поколение

88

Я па Я

преди 2 години

До Ама чакай!ТО ГАЗ ИМА ,И ДОГОВОР ИМАХМЕ...СКОРО И ГАЗОПРОЗОД ЩЕ ИМА...ДА ВИДИМЕ С КАКВО ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ДЪРВЯТ РУСОФИЛИТЕ!

87

Анонимен

преди 2 години

Сме шник! Циркаджия!

86

Анонимен

преди 2 години

До Ама чакай!/93"Какви конектори, какво чудо?! ГАЗ НЯМА!" - има бе, в главите на психопатите в Брюксел и местните им марионетки има само газ.

85

та кво вика Киро

преди 2 години

Нефтените рафинерии в ЕС са изцяло зависими от доставките на руски петрол, които не могат да бъдат изоставени в краткосрочен план. Това заяви министър-председателят на Нидерландия Марк Рют.Твърде много рафинерии в Източна и Западна Европа все още са напълно зависими от руския петрол, а положението с газа е още по-тежко, каза той, цитиран от Ройтерс."Трябва да намалим тази зависимост. Трябва да го направим възможно най-скоро, но не можем да го направим утре", добави Рюте.

84

Ово е Бизнес мен

преди 2 години

Киро за неколко минути като си сложи хората в Газовото дружество махайки хората на Радев продаде газ на Румънците по стаари цени и сега попълва липсите от продажбата с 4 пъти по скъпа газ...

83

Евроатлантик

преди 2 години

няма да внасяме НИЩО от Русия, а от други места, на цени които ще направят икономиката ни неконкурентна извън ЕС, че може би и в него. Това се нарича евроинтеграция. Същата каквато беше преди 33 години у нас!