93

Мдааа

преди 2 години

Възраждане във/на психодиспансерите! Много работа ги чака БГ психиатрите... или по-добре русофилите да изпратим на лечение при Джуджето...щото му вярват!

92

Анонимен

преди 2 години

САЩ дори нямаше нужда да се бие с ***, приключиха ги само с икономически мерки и въоръжаване на 1 държава. Отговора - пробваме на ограничени места да заглушим GPS сигнала??!!А да, вярно, и на Байдън баща му - няма право да ходи до Москва за Mcdonalds.

91

Анонимен

преди 2 години

98 Аз ти предлагам да следиш войната следващата седмица понеже в момента Киев получава новите си анти танкови/ пехотни дрони от САЩ. Байрактар е за удари по вражеско ПВО/ ПРО провери РЕАЛНАТА цифра на ливидирани руски такива установки в ТЕЛЕГРАМ а не в РИА новости!!!!! В ТЕЛЕГРАМ повечето ликвидации на руски ПВО са филмирани понеже Байрактара си записва с камерката много прилежно убийствата! айде със здраве и гледай как ще хвърчи още руска перушина от щатските дрони!

90

Смърт на Русофобите

преди 2 години

Ей тиквеника с пушката,що не вземещ да се гръмнеш,да отървеш Земята от ненужното си присъствие!Всички подкрепящи наглите Англосанксонци са предатели за разстрел.Англия винаги е била голям враг на България.От Турското робство до сега,винаги сме страдали заради нея.Страданието се измервало в човешки животи и разбити съдби!

89

до 102

преди 2 години

ще излезе...ама още малко му остана, така ще свърши според мене много много грозно..като в румъния както свърши един диктатор

88

Хетеро

преди 2 години

Путин За 110 хил еу яке ще излезе и няма да ги даде ба жена си. Тя му дава без пари

87

Анонимен

преди 2 години

Сега Илончо,май ще плаща за обезщетения милиарди.Щото не изпълнява договора за метата.А може и да го сметат набързо като му издухат и сателитите.Руснаците могат да влияят и на времето.Имат 9 часови зони.Така ще се загуби и ориентацията по магнитните полюси.В се да става все по страшно и накрая ще ни теглят и чертата да не мърсим Земята.Нали зелените на запад за това се борят,да не се мърси Земята.На път са да успеят.

86

Анонимен

преди 2 години

Дами и господа, затегнете коланите.! Загубихме ориентация. Сложете аварийните жилетки и маските за кислород. Намираме се на височина 11000 метра, но временно ще спрем двигателите, защото не знаем къде се намираме, а и горивото свършва. Сбогоооом пасажери!

85

до 99

преди 2 години

не им трябват пари..за това путин вчера излезе със яке за 11 хил евро от италия:)

84

Нциките иде ви края!

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА - я кажи колко дрона са имали успешни мисии последната седмица?

83

Анонимен

преди 2 години

Пролет ще има в Русия този път не в Африка!!!!!Ще *** от глад и мизерия!!!!!Ще се разпадне още и Путин е причината!!!!!

82

Анонимен

преди 2 години

следващите санкции на Сащ включват премахването на московията ор GPS системата на Америка! техните армии в Украйна и сега са като слепи котета, нищо не виждат и не чуват, защото Щатите също манипулират GPS сигнала над Украйна в полза на Киев. Запитайте се защо и КАК украинците ликвидираха 5 ПЕТ руски генерала за ТРИ седмици! Трагедия за москвата идва защото техният Глонас НЕ РАБОТИ!!!! дори в русия!!! още от самото начало!!!

81

Имат ли

преди 2 години

Имат ли разрешение от Русия а разпространяват сигнала там?

80

Смърт за русофили

преди 2 години

Значи иде ми да грабна пушката и да ви стрелям до откат....мазни предатели, нехранимайковци долни. За копейки се предадохте, бездушни същества.

79

Анонимен

преди 2 години

САЩ ще се бие срещу Русия до последния Украински войник!

78

Впечетляващо.

преди 2 години

Явно хамериканците са на зор в геопозиционирането и предаването на координати на урките.

77

д

преди 2 години

РУСИЯ най-мирната държава, най-проспериращата...за това всички руски *** тук директно ги пращаме в просперитета....АЙДЕ ЕДНОПОСОЧЕН!

76

Анонимен

преди 2 години

Спираме да купуваме газ и петрол и им остават ракетите и танковете на тия !Северна Корея ще им е партньор!

75

д

преди 2 години

он нуждает са от барут в темето путинско

74

Анонимен

преди 2 години

Мазни русофили, *** на Путин, назобали сте се с пропаганда като дърта крава с млада трева. Ха, затъкнете се дано, че е време България да се изчисти от вас. Ако не ще взимам Кершера....