150

Тодор Живков

преди 2 години

Какво ще решиш ти като нямаш пари бе?Ти немаш право да решаваш!!

149

Тъмния

преди 2 години

Видеото е от преди няколко дни. Мислел е че ще има война. Луд за връзване.

148

Зеленски

преди 2 години

Добър си пич, личи си, че си завършил актьорско майсторство, ама взе да се престараваш. Намали оборотите, че вече късаш верига. При кой друг конфликт е имало такиво реване като твоето? Какви са тея срещи, какви политици приемаш? Защо не си при хората от селата, дето си много загрижен за тях? Кой е толкова нагъл да има претенции какво да му се даде? Айде, бегай у лево, че ни се издържа вече.

147

мир

преди 2 години

да забраняваш руския език да гониш и убиваш руснаци и други какво е демокрация или фашизъм

146

Таня

преди 2 години

Тя е вече към края си. Русия ще загуби, защото то целия свят срещу нея. Ниското руско мъжле от отчаяние и в последен напън да запази властта си ще изтреля ядрено оръжие и след това света вкупом ще го *** по чорапи.

145

Анонимен

преди 2 години

Е, как ще започне 3та Световна война, след като Украйна е омаломощила Русия, пак по думи на многоуважаемия Зеленски?!!!!! Значи Русия вас не може да ви победи, па почнала 3та световна война?! Аз съм много срещу войната в Украйна и не съм привърженик на руския подход, обаче Зеленски ПОДКЛАЖДА война, вместо примирие и заради него много още украинци ще платят с животите си, а това е нелепо!

144

човеко

преди 2 години

До АнонименНа байдън ЦОКАЛО!

143

fff

преди 2 години

Много добър актьор е този. Заслужава Оскар.

142

Сатира

преди 2 години

Няма ли кой да гръмне тоя *** ? Не света не иска трета световна воина. Е аз не искам Руските атомни бомби, заради твоята политическа некадърност!

141

Анонимен

преди 2 години

Клоуннът-безродник още смята,че всичко това е шоу?

140

Анонимен

преди 2 години

Само мисълта на този човек, че света е длъжен едва ли не да влезе в световна война заради него, е достатъчна да се разбере какви хора направиха конфликта. Някой да обясни на този от снимката, че никоя майка не си е раждали децата, не ги е гледала за да ги дава кръвнита на някакви неонацисти с мания за изключителност. Който е обещал на Зеленски да го спасява, когато събуди мечката, да си го спасява. С нас господина договорки няма. А и Украйна нито е член на НАТО, нито на ЕС.

139

Гошо

преди 2 години

Еех Зеленоглавски ,оказа се ,че твоите приятели ,не са такива смелчаги като теб и слава Богу че не са

138

Анонимен

преди 2 години

А дано го ликвидират по скоро тоя

137

Анонимен

преди 2 години

А ницисткия кръст на тениската на зеленски случаеност ли е?

136

Е ТОВА Е АРТИСТ!

преди 2 години

КОМЕДИАНТА СТАНА СУПЕР СТАР, АРТИСТ 1, СПЕЧЕЛИ 10 ОСКАРА НАКУП, ИГРАЕ ВСЕКИ ДЕН ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ, А ПУТИН СЕ ЗАВРЯ В БУНКЕРА И СИ СКОВА 20 МЕТРОВИ МАСИ И НИКОЙ НЕ ГО ВИЖДА?

135

Ужас

преди 2 години

Украйна в рамките на проекти на сащ е създала 6 "семейства"вируси и биологични оръжия...

134

Генерал корона клоун

преди 2 години

Определено третата световна война вече е започнала след като клоуните взеха да задават тон на европейската политика, а китайската кихавица стана предлог за отнемане на граждански права!

133

Иван

преди 2 години

Няма ли кой да го гръмне тоя *** че да миряса.

132

Анонимен

преди 2 години

Ако започне трета световна е по нареждане на ФАЩ !Милиони убити хора Иран,Ирак,Либия, над 150 войни и убити на 200 милиона човека !

131

капитулация

преди 2 години

През средновековието в повечето случаи са събирали пари и са откупвали града или са предавали съответният политик и са си запазвали имота и живота. А може би най добре тия дето му дърпат конците на Зелински да бяха го посъветвали за по малко жертви и разруха да направи най доброто да спре военните действия и НЕ съпротива, а да отиде на безусловна КАПИТУЛАЦИЯ, ПРЕГОВОРИ и МИР!!!Или да не стане като оная притча дето един тарикат изял солта, изял боя с тоягата и чак на другия ден му дошел акъла да се предаде!!!