24

Ром"с

преди 2 години

Наскачаха всички скрити агенти на американците и започнаха да манипулират обществеността към нещо което не трябва да прави България.Мога да предположа,че искат да се вкара американски ракети и войска в България,та затова тези "специалистти продажни готвят почвата ...за пристигането на американският министър..да надава на Радев.Нека пожелаем на президента да удържи натиска ,щотО само Той е надежда..Киро е мека китка,Заков прождажен американец...Успех на Радев ...Медиите мълчат за това ..

23

Наблюдател

преди 2 години

Сигурен съм че не дай си боже стане патакламата тука, г-н Керемедчиев ще избяга първи в чужбина. Естествено това ще бъде "оправдано" защото е от "умниците" които трябва да управляват.

22

Анонимен

преди 2 години

Кремедчиев иска да е доброволец фронтовак... Пращайте го!

21

Анонимен

преди 2 години

Тоз допреди малко го видях в друга телевизия ..нормална работа не работи ли тоз човек?

20

извод

преди 2 години

кирчо, веднага заминавай за москва и заповядай на путин да спре войната, пък ако не се върнеш и без тебе ще минем

19

кики

преди 2 години

Жалко за храбрите ни предци,ще се обърнат в гроба си ако видят какви сме пу...т$ ки!!!!

18

Анонимен

преди 2 години

Как да е силно,когато никога в Бг нямаше декомунизация.Как да има,когато седесарите бяха комунисти като Костов,Плевнелииев,Борисов.Нато е формалност, както и ЕС ,да могат червените да се облагодетелстват.В политика,медии,университвти,култура има само червени б....ци.Какво Нато,какво звено.На 9 септември чакайте НРБ да бъде провъзгласена отново!

17

Анонимен

преди 2 години

Наш мОндьо с коМУНЬОидншя си псевдо-рейтинг си е и цар, и мершал и на "изчегъртването", и на МИЗЕРИЯТА, която ни донесе неговия ПРЕВРАТ! Да живее и мОндьо, и мОндьочетата му, дето ни докараха до студа, глада и сметките за тока и яденето - е, не е важно как си гледаме децата, важното е мОндьо и коМУНЬОизмът му да са живи и здрави!

16

ми шооо?

преди 2 години

ми щоооооо! НАТО нали е най-мощният военен съюз на Планетата, а изостанала Русия с 3% световно бевепе и Путин бият шамари и ритници по мopдата на НАТО и НАТО реагира като баба. НАТО слабаци ли са? Какво правим в съюз на слабаци тогава? И на всичкото отгоре им се ръсихме милиоарди за остарели самолети които никога няма да ни доставят?

15

Абе

преди 2 години

Керемидчиев, я по-добре се върни към занаята на дядо ти и почни пак да правиш керемиди. Повече полза ще има тогава от теб.

14

Анонимен

преди 2 години

Ам' така е по план, да сме слаби! Кой ни закри стопанството и армията, кой ни обезбългари и oц'игaни, кой ни третира като треторазрядна колония...?

13

Анонимен

преди 2 години

България няма самолети. Какво очакват? Като искат България да е с по-силна позициа тогава да вземат по-бързо да доставят напълно платените самолетите. Сега има нужда от тях. Сега разчитаме на 4 холадци и 2ма испанци (мисля) които да ни пазят.

12

баба мара

преди 2 години

така е като влизаме в нато и ес без референдум защо не правим като щвеицарияза всяко нещо референдум а ние какво правим от 1878 все на грешната странавсе разделени и в резултат 111 000 кв км и 6 милиона народ сега неутралитетзащото не сме запознати и с двете гледни точки ние сме тук от векове за вековене можем да се избием еи така че някои искал нов свет ред

11

Анонимен

преди 2 години

На какво се надяваш бре голям експерт, две от трите основни власти са червени, президента и сбирщината дамгосана от БСП какво очакваш от тях?

10

Шаши

преди 2 години

Керемедчиев, вместо да прави анализи, по-добре да каже как ще даде пример. Като го гледам мъка, мъка.

9

до Покрив

преди 2 години

На празна плевня, покрив и не трябва!

8

Анонимен

преди 2 години

Много добре ни знаят... що за стока сме.

7

Анонимен

преди 2 години

НАТО не се ли водеше отбранителен съюз. Поне в такъв влезе България. Ако са сменили целите си междувременно и от отбранителен са се превърнали просто в антируски или украински съюз, то България не е длъжна да ходи по свирката им. Всички платени от САЩ се изсипаха тази седмица да плащат народа ни как ние сме следващите. Следващите ще сме ако слушаме платени воненнолюбци като този Керемидов ли там или каквото и да е. Ега го у "експерто" . Ха ха ха

6

Анонимен

преди 2 години

Мдааа, такива като Стефан Яневци и подобни руски шпиандета с гребло да ги "изчегъртва" човек.

5

Анонимен

преди 2 години

И така ще си остане, това го знаят и в ЕС и в Русия. Няма, какво да се правим на силни и смелчаги, да не ни мушнат по една бомба изодзадзе, защото да умираме заради чужди свади и интереси е меко казано ненужно. Крайни прояви и изказвания са меко казано неуместни, особенно леещите се от медиите изключително неподходящи послания и заключения. Все пак ние си имаме отделна държава и няма лошо да си отстояваме позицията на неутралитет. Това не ни прави слабо звено!