127

:(

преди 2 години

Путин превърна Русия в Беларус. Жал ми е за руснаците.

126

Анонимен

преди 2 години

емоция + слабоумие е мнго лоша комбинация - способна е да впрегне поривите на хората да са добри, и да ги приложи в посоката на зло

125

Анонимен

преди 2 години

Сергей Полунин не си е махнал татуировката на портрета на Путин от гърдите която показва по цял свят. Нито се е изказал за операцията в Украйна, защо така? Путин нападна родината му, а той вместо да се изкаже в Интернет, мълчи и учи децата в Крим да танцуват. Само една дума да каже и всички театри в Сидни, Париж, Лондон и Ню Йорк ще му органицират гастроли, хем той ще се напълни с пари, хем и техните каси ще напълни защото артист от такава класа от години не са виждали и няма и да видят.

124

До 101

преди 2 години

Има юридически основания за това...да се арестуват хора като Нинова,Радев, Копейкин,Сидеров и Волгин. Но ако това значи да дойде на власт Тиквата...няма да стане по добре. Колкото години комунизъм толкова години преустройство..Останаха още малко...

123

Анонимен

преди 2 години

Украйна и Русия винаги са били приятели казва дамата, ама аз слушам последните 8 години "московчани под ножа" на неонацистки демонстрации в Украйна. Слушам, че руснаците не били хора и виждам да водят война срещу областите, населени с рускоезично население, виждам репресии в Украйна, убити хора, забранена опозиция, защото била проруска, виждам изгорени живи хора, щото дръзнали да протестират. Тази дама къде беше всичките тези години?

122

Анонимен

преди 2 години

Даже сайта на Болшой Театър са блокирали на запад в интернет. Нито един артист от световна величина не осъди военнта операция. А на запад уволниха Валери Гергиев като диригент на мюнхенската филхармония. Анна Нетребко отмени представленията си Миланската скала, те казаха че е болна, а тя написа после, че не болна, ами сама е отменила представлението.

121

хахаха

преди 2 години

До Путин=убиецхахахахаха ,*** с промит мозък! Рублата от 7 дена се се стабилизирала дори се качи а глад има само и единствено в Европа - бегай да се редиш и биеш за бутилка олио или бензин или захар, спрел парното си ПолуЕвропейскиИдиот! Видео карти има нескончаем внос от Китай, виж за ЕВропа и нейните граждани - студ глад и мизерия! Ще плашиш ти Русия с глад за ресурси - Житницата на Света! Оскотяло от глад и миезерия с промитМозък проДжендърско стадо!

120

Анонимен

преди 2 години

Това просто доказва, че в Русия има по-голяма демокрация от България, защото не съм видял някой журналист в БТВ, НОВА и т.н. да издигне плакат в подкрепа на децата на Донбас

119

Истината

преди 2 години

"За съжаление, през последните години работих в Първи канал, занимавайки се скремълскапропаганда. Сега много се срамувам от това, че позволявах да се говорятлъжиот телевизионния екран. Срам от това, че позволявах да зомбираме руските граждани."Марина Овсянникова

118

До 114

преди 2 години

И какво? Да не би да са ги арестували в сащ тези журналисти?Да не би в сащ да арестуват всеки, който се изкажа против американската позиция?Вие рушшляците сте толкова сбъъркани вече, че нямате грам представа колко цивилизационно сте изостанали.

117

ДжО1984

преди 2 години

ДА!Обаче: - Някой ден, войната щеше да се води на територията на Россия и най-вероятно Москва щеше да е изтрита от лицето на земята и то благодарение на Украйна. - Защо? Защото така работят Англосаксонците! Които разбира ГЕОПОЛИТИКАТА, напълно разбира, а НИЕ масово не я разбираме. Няколко примера на англосаксонската доктрина "Разделяй и владей": Индия и Пакистан, Палестина, двете Корей, Държавите в Близкият изток, Държавите в Африка, Югославия, Ние и Македония, и разбира се *** СССР

116

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Уважаеми,другари и другарки,в името на обективната истина,Ви съветвам да си свалите приложение с Руски радиостанции.Лично аз харесвам "Вести ФМ". Да живее Русия Освободителка!

115

Анонимен

преди 2 години

САЩ и демокрация, смях голям. Та нали синът ми живее там, в тяхното градче, нямат право да влизат черни, веднага полицията ги спира и връща обратно. Как ви се струва на 3 г дете, да му дадат книжка, моето семейство - Баща ми, тате и аз.

114

Анонимен

преди 2 години

Бялата Златка кога ще бъде арестуван и осъден?За предателство и слугинаж на чужда държава!Май е на наказва до 15 години затвор.Имаше там едни алинеи и точки от НК.

113

зло

преди 2 години

И Путин, и демонократите в САЩ са истинско зло. Не мога да определя кой е по - голямо.

112

Анонимен

преди 2 години

Путин ще остане в историята като гробокопача на Русия.

111

Анонимен

преди 2 години

Войната на Путин има точно обратният ефект. Даже рускоговорящите в Украйна (тези, които не живеят в Донбас) са вече против Путин. Умират техните деца и жени и майки.

110

Свобода ама НЕ!

преди 2 години

До АнонименРазлично мнение - защо публично не кажеш "Аз съм против ЛГБТ и долните Амбриажи"(примерно) или Всички черни са по-тъмни от белите (примерно) Какво те чака мислиш? Я си го представи да видя колко си "свободен"? Свобода има само когато хвалиш Черни и ЛГБТ, но от 10 години никой няма правото да си изрази мнението в Европа! А в Хамерика *** просто ще те убият или ще им миеш краката!

109

руска девойка

преди 2 години

за украинците: Бомжи ебливи, *** голие, ебучие пешки - tiktok com/@_solovykh_/video/7070138034565549313

108

Кики

преди 2 години

Срам и позор за нашите русофили.Тази жена има повече кураж от всички вас обърнали задните си тазови части към психично болният си идол.