43

Анонимен

преди 2 години

До 53 Ние си имаме МВР и ДАНС.

42

Анонимен

преди 2 години

До Мда. Живееш в измислен от тебе свят. Като отидеш в Батак виж какви къщи са правени през Османското владичество. Роб такива къщи не вдига а и джамия няма. Като отидеш в Северозапада Видин та до другия край на по Дунава джамии няма да видиш. Чел си много съветска и руска пропаганда. Обратно в СССР в Русия са РОБИТЕ на Болшивизма.

41

Zомби с бомби

преди 2 години

Недобра комбинация!

40

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще усетите в БГ присъствието на пуснатите от затворите от Зеленски украински углавни престъпници. Е тогава ще го ядете "по украински"

39

Пустиняк

преди 2 години

Една средновековна империя, на която специалисти от Северна Корея ще помагат да изгради системата чухче. Смях, не се виждат мужиците, че са дъното на цивилизацията, тънещи в мизерия и алкохолизъм. Империя им се дощяла на комплексарите. Вековните опити да се цивилизова това варварско племе бяха напразни.

38

и за фили и за фоби

преди 2 години

Просто влезте в руските сайтове,и ще ви се изправят косите!И на едните,и на другите!Това са побъркани хора!

37

Кики

преди 2 години

Ура другари *** и руснаци с имперски мераци чечеснският наркотрафикант пръв ще ви забие ножа.Те все още помнят зверствата на първата и втората чеченски войни.Следва Дегестан , бурятите и те се питат докога ще се се съобразяват с джуджи.За останалото ще се погрижи Китай.

36

бъдете сериозни

преди 2 години

И пишете нормално. Напълно съм съгласен с авторът. Имам всекидневен досег с руснаци.Според огромна част от тях--Путин е велик и това, което е грешка,ако изобщо Путин е грешал, се дължи на неговите съветници. С други думи вярата в добрия цар. За съжаление--- това е истината. И затова руснаците ще страдат, с тях и ние и целия свят. Но...не е необичайно--спомнете си подкрепата за Хитлер в Германия,Брекзит във Великобритания, "управлението" на Тиквата....Всеки народ си заслужава съдбата.

35

Анонимен

преди 2 години

Мда,нещата загрубяват,тия санкции и тоя натиск ще имат обратен ефект и западните лицемери са на път да сплотят рашъните,а стане ли това дупце да е яко на Европа!

34

Taню

преди 2 години

Права е каката. Действително, Русия се държи на все още работеща някаква хемодиализа като държава. Остри и продължителни санкции и ще стане като германските или всякакви други средновековни княжества. Отдавна в Русия има партия на регионите, която дава заявка да е алтернатива на Кремълската oрда!

33

Анонимен

преди 2 години

Никой грамотен човек не иска война значи тези 50 процента са неграмотни

32

али

преди 2 години

Според мен руснаците, са заслепени от пропаганда и не виждат реалноста, както и комунистическия режим, отричаше реалноста и си вървеше с рогата напред. Това беше предпоставка за края на комунистическия режим и тази война ще е голяма загуба за Русия, даже да успеят да задуржат част от Украйна и Крим

31

Анонимен

преди 2 години

1 милиард и 400 милиона китайци имат нужда от разширение на държавата която е тясна, а руската федерация е празна територия. На границата от страната на Китай виждаме небостъргачи, а от страната на викингите, дървени колибки.

30

Иван

преди 2 години

Видяхме я предната империя - която рухна 90та, народа беше озверял от щастливият живот в империята, никога ама никога не забравяйте - телена мрежа имаше само от една страна на желязанта завеса, що народ измря на границата с Гърция. Но пък децата на елита винаги са в училище на запад, Лавров, Путин, олигарсите - всичките техни деца са в частни колежи в лондон и швейцария. Накрая обикновените хора пак ще свършат както при всяка руска мечта - с купони за хляб.

29

Половин руснак!

преди 2 години

Без петак! Ахмак!

28

Мда

преди 2 години

Проблема за нас е, че 50% от българите искат да са част от тази "империя"!!! Роба си търси робовладетел! Свободата е състояние на духа, този народ никога не се е е освобождавал, просто земята на която живее е с променена собственост!!!

27

хммм..

преди 2 години

Според мен ще се случи точно обратното, ако се задълбочи кризата в Украйна това ще доведе до разпадане на Руската федерация ..... Русия губи в много категории - икономика , технологии, ръст население...нещата не върват на добре за Руснаците... Незнам как ще се случи това с СССР света е различен ....

26

АнонимеН

преди 2 години

КОЛКОТО СКОЧИ И РЕЙТИНГА НА ИЗМИСЛИЦАТА - ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА ДЕТО НЯМА РЕАЛНО И 4% ОТ ПОЛУЧЕНИТЕ ГЛАСОВЕ НА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2022!

25

асвалто риос

преди 2 години

Половината руснаци искат да изградят нова империя,другата половина много искат същото ,а третата ,четвъртата и петата половина искат да избягат оттам

24

Анонимен

преди 2 години

Малко като Брекзит. Най-бедните и най-неадекватните искат империя. Същото и тука. Пиещите лосион за вана седнали да се перчат на западния свят. Няма да отлепите от дъното, не се притеснявайте. А съвсем отделен въпрос е, че 80% От населението на Русия не знае, че има война в Украйна, защото няма достъп до интернет и западни медии. Малко като в КНДР. Русия е тотално дъно. Вместо да е редом до САЩ и Китай рине дъното с икономика по-слаба от тази на Португалия.