175

Предложение

преди 2 години

Предлагам да ни дойде некоя алтернатива. Има купища алтернативи, да земе некоя алтернатива да ни дойде да се оправиме.

174

Анонимен

преди 2 години

Цял свят сега гледа битката при Кауфланд.Такъв щурм,такава стихия.Руснаците много да внимават,че Украйна ще им се види приказка в сравнение с България.Ние българите сме непобедими!

173

Българин

преди 2 години

Да се разследва Възраждане за черния печат на Костадинов. Бъглария е член на ЕС и НАТО, не ни трябват руски терористи които пускат бомби над украинските дечица!

172

Анонимен

преди 2 години

България може да изхранва 45 милиона население. Това го каза нашия доцент по статистика в Университеа. 45 милиона! Смятай, ако се използват ресусите правилно и ако не се краде, какъв потенциал има тая държава!

171

Анонимен

преди 2 години

За Бога братя, не купувайте.

170

Спекула с цената.

преди 2 години

Зехтин, рапично олио, мас, коковова мазнина, палмово олио (да в евтините заведения масово готвят с палмово олио) - има един куп алтернативи. Дори всички производители/вносители да се обединят в картел (което няма да стане), то потребителя пак има къде да избяга. Всичко в момента е задвижвано от паника - включително медийна паника. Реален недостиг на слънчогледово олио няма.

169

Спекула няма

преди 2 години

При пазарната икономика спекула няма. Щеше да е спекула, ако цените се определяха от държавата, а някой продава на по високи цени ако стоките са дефицит. Но в случая цените са свободни. Търговците могат и 100 лева цена да сложат, пазарът решава дали ще се купуват или не.

168

Анонимен

преди 2 години

Българина е малък, но за сметка на това много пр.ос.т народ.

167

хъм чи туй

преди 2 години

икономическо министерство ,като знае ,че е спекула с олиото ,що нищо още не е направило и олиото скача с всеки час по дукяните?

166

бай Тъпчо

преди 2 години

В нашата кръчма, Василка махнала всички шишенца с олио от масите и оставила само едно на тезгяха вързано с канап, та една педя само можеш да го местиш.Носиш си салатата там, слагаш си олио, и си отиваш на масата да си туриш и оцета.Да, ама дорде си при олиото, някой може да ти глътне от ракията, та си носим и нея, та голям калабалък става бе...

165

Спекулант

преди 2 години

Буквалния превод на думата "спекула" е "възможност". И ще си продавам олиото в магазина ми за колкото си искам. Ако има кой да плати ще го продавам и за 30 лева литъра!

164

До 177

преди 2 години

Копейкин рублофилов е пътник. Случаен червей на пътя на историята на България. Историята ще го стъпче,както стана с Волен рублолюбски.

163

Анонимен

преди 2 години

Председателят на народното събрение Никола Минчев поиска от спецслужбите да разследват лидера на проруската организация Възраждане зареди черния му печат в Украйна.

162

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Москва без никакъв проблем,стига да има евтино олио" - то нали за това е цялата война. За олио ;)

161

Аз искам

преди 2 години

10 лева да стане и хората, най-накрая да разберат, че има международни паспорти и че Сърбия и Турция са ни съседи. Един път да се излъжа да си на пазаруват там и връщане обратно няма да има. Половината блок през 2 седмици е в Турция.

160

До 170

преди 2 години

Спекула? Я пак. При пазарна икономика няма държавни цени,че да има спекула. Това е понятие от НЭП-а на Ленин(НЭП- новая экономическая политика). Сега държавата може да ограничи износа на основни стоки или да облегчи вноса с цел да задържи цените в приемливо ниво. Тия възгласи,,за Бога братя не купувайте,, ги надаваше Димитър Попов докато ни вкара в рецесия. От комунист не става икономист.Нинова е некадърница.

159

Анонимен

преди 2 години

До 179.Така е колега.Путин е гледал щтурма за олио и е казал,че такова нещо не е виждал.Щом се сражават така за олио какво остава за друго.Такава стихия,такъв устрем.Дори руската армия няма да издържи и ще бъде напълно разгромена.Може да се стигне дори до превземане на Москва без никакъв проблем,стига да има евтино олио.

158

bgdberbva

преди 2 години

Цената на олиото не може да расте до безкрай, защото ако доближи много цената на зехтина, то голяма част ще си вземат зехтин.

157

Анонимен

преди 2 години

Зърно няма. Иначе нямаше да купуват спешно 1,5 млн. тона

156

Нарко Марко

преди 2 години

До Кире е бетон ТИ ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ДЕПУТАТКА ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ ПРЕДИ 10 НА ГОДИНИ СЕ БЛЪСНА МЪРТВО ПИЯНА И ДРОГИРАНА ,*** ЦЕНТРАЛНА УЛИЦА В ГРАД СТАРА ЗАГОРА , ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ТАЗ СЪЩАТА СМЪРКА АМФЕТАМИНИ СЪС СПРИЯТЕЛИТЕ НА МЪЖЪТ СИ !А МЪЖЪТ И Е ЗАЛАГА ВЗРИВНИ УСТРОЙСТВА С АМОНИТ , ЗА ДА ОТСТРАНЯВАТ НАРКО КОНКУРЕНЦИЯ В ГРАДА !!!!! МНОГО НЕЩА НЕ ЗНАЯТ ХОРАТА , НО ИМА МНОГО ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТАЯ *** И АЗ ЩЕ ПЕЯ !!! КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО !!!