154

мдаа

преди 2 години

Кметът е изпратен на школа в Сибир. Нацитата ще се пращат там на обучение.

153

Анонимен

преди 2 години

Хем руснаците биват пляване на цели групи, хем оределите руски редици стягат обръча около Киев. Лекарят на Зеленски трябва да му е казал да не смесва белите хапчета с водка. Особено сутрин.

152

Анонимен

преди 2 години

запдняците са хитри продадоха си оръжието разбиха страната и икономиката и сега ще имат евтина работна ръка а цървулите ще работят за един хляб хитър ход даже без да воюват така се богатее учете се от тях

151

FerFucks

преди 2 години

ПВО идва към Украйна.. сFerкоро рашките ,ще променят че няма как да превземат град без летящите щанги. Иначе Путин имал гениален план как да финансира гладната си демотивирана войска, щял да става водещ износител на органи ,сега имал много суровина по морските в Беларус

150

Анонимен

преди 2 години

До мишоМишока избяга в американски бункер някъде по света,и всеки ден води войната вербално с клипчета и глупости. Изобщо това не може да е президент на държава,и народ. Никой обаче не смее да вземе нещата в свои ръце в Украйна,и да сключи мир,и да спре този ад за украинския народ.

149

Анонимен

преди 2 години

Международната терористична организация "Руска деферация" продължава да мародерства и да избива мирни жители в Украйна.

148

тодор живков

преди 2 години

Летище Шереметиево без една кола на паркинга .Спирайте им интернета но съвестно . Медведя е на дръвника - дериииииииииииииииии !!!!!!

147

Анонимен

преди 2 години

Тоя пак е шмъркал цяла нощ и е разбил руснаците на плейстейшъна...

146

мишо

преди 2 години

Какъв е този зеленски, че с политиката си застраши живота на хилядите украински граждани и е причината да сринат цяла украйна. Това не е човешко а само политическо. И разните европейски и американски палячовци го изкарват жертва.

145

ПоZор за Русия !

преди 2 години

Фашистка държава !

144

user

преди 2 години

Ако пуснат в Киев олиото по 2 лева, българските пенсионери ще го превземат за 2 дни.

143

t

преди 2 години

Тоя клоун няма самолети няма ПВО няма танкове скороняма да има и паттрони

142

Анонимен

преди 2 години

До СЛАВА УКРАИНЕСвърши Украйна вече. Най-много около западния бардак Лвов ще имат някаква земя,но без промишленост, без излаз на море това си е край,при това блутален. Бандеовци ще умрат от глад,и сорос ще им спре кинтите защото вече няма да му трябват.

141

Анонимен

преди 2 години

Сатрапа в Кремъл си мисли, че като си сложи марионетки в превзетите градове и е "превзел" Украйна. :))))

140

Баба Ванга

преди 2 години

Баба Ванга е казала, че всичко ще се стопи като лед и само славата на Владимир ще остане. Точно така - назовала го е с име и тогава са се чудели кой е - а всъщнот това е днешния Владимир Путин. Силата на духаа и само най-праведните ще оцелеят - фашистите - не.

139

СЛАВА УКРАИНЕ

преди 2 години

ЩЕ ПОБЕДИМЕ

138

Анонимен

преди 2 години

Ква стана тя? Излъгаха путин, че украинците го чакат да ги асвабаждава, а те го чакат с пушки. И сега ще трябва да изгони и избие 40 милиона украинци.

137

Анонимен

преди 2 години

177 Путин повика сирийците на Асад, да избиват православни славяни". Те му връщат "услугата", задето изтреби противниците на Асад и превърна домовете им в пепел. На чия страна сте, морално разложени, български комунисти? От руските БСП, Възраждане, Атака.

136

Анонимен

преди 2 години

Омразата, която всички толкова усърдно влагате тук помежду си и срещу всичко живо от двете страни на конфликта, е по-лоша от всичко, което се случва, защото тя е в основата на войната и всички беди. Спрете се!

135

Анонимен

преди 2 години

До 4444 А ти какво правиш? Дрънкаш на кухо.