79

чвор

преди 2 години

Ми като гледам стадото по магазините за олип не се учудвам,че се вярва на всяка написана дума!

78

Анонимен

преди 2 години

Истинската заплаха в България ще дойде със руските бежанци от путиновите войници. Тогава нашата родина ще се превърне в руска свиневъдна ферма

77

До Петров

преди 2 години

Какво те бърка коя година съм родена, друга работа нямаш ли? Безделник, аман от такива като вас, разсипахте и изядохте държавата, некадърни сте, платени русофили, за жълти копейки се продадохте и се назобихте с пропаганда,както дърта крава зони млада трева.

76

Анонимен

преди 2 години

Долните русофилчета само ще се изкефят на тая трагедия. Това пък е трагедията на България.

75

Анонимен

преди 2 години

Путин си мечтае за свръхдържава като САЩ, но единствено може да достигне до икономическите постижения на Нигерия. Хората отдавна са го казали, едно е да искаш, друто да можеш! Мощен провал на Путин и пропутинската пропаганда, русофилите трябва да се озоват в Белене, но за съжаление няма политическа воля!

74

Анонимен

преди 2 години

Има случаи на изнасилени жени в Украйна

73

Петров

преди 2 години

Баба ти като е родена 32. *** коя година е родена, сигурно 1982?

72

Анонимен

преди 2 години

Заплаха в България има. Създават се путинофилски групи, има и спонсори!

71

Петров

преди 2 години

За Путин не знам ама нацисткия режим в Украйна няма да доживее не до Нова година ами до пролетта.

70

До Петров

преди 2 години

На 39 съм, баба вече не сред живите, Ковид-а я отнесе, родена е 1932. Нещо хич не умееш да смяташ, ама хич....Жена съм, не съм ***. Не ме обиждай, защото коментари като твоя трябва да бъдат свалени и аз ще го докладвам, разбира се.

69

Анонимен

преди 2 години

"Необходимо е мощно противодействие срещу путинската пропаганда в България. Във форуми и социални мрежи трябва да бъдат блокирани. Те са провокатори и целят разделение и последващи бойни действия в България!" - във форумите блокират само патриоти българи!

68

Петров

преди 2 години

Некъв из ро д дава пример с баба си, дето била 12 годишно миче 1941, като влезли нацистите в България, значи бабата е 1929 г. Ако майка му знчи е 1949 - 1950, излиза, че този е 70 годишен дядка. Аман от лъжци.

67

Анонимен

преди 2 години

Фактически младото поколение в Русия дори не гледа телевизия заради откровените глуппости и лъжи, които му сервират. Старите поколения в Русия обаче са яко назад, вярват на всичко което виждат по телевизора, вървят по улицата и скандират Слава Путину! Тази държава е толкова дълбоко разделена, че просто няма бъдеще!

66

Анонимен

преди 2 години

Аааа, явно има наивници да вярват на руската пропаганда, въпреки всичко. А и това са си простовати и необразовани хорица, които не могат да се ориентират в информационната джунгла. Закостенели са, дребни душици, какво да правиш....

65

Solar Power

преди 2 години

До Solar Power: За какво и е на САЩ бърза война ? Имат си петрол / газ копат си всичко, най-много злато имат, долари си печатат ... работят с китайците. Нека руснаците да харчат пари за война да инвестират в бомби вместо примерно в съдомиялни за обикновения човек. Знаем как свършва всичко това видяхме го през 1989-та. Фалит се казва :)

64

Анонимен

преди 2 години

Никой не трябва да разговаря с путинофили! Избягвайте ги!

63

Анонимен

преди 2 години

Требе да падне желязната завеса ама наистина да падне! 10 метрова ограда с ток по границата на блатная, както Южна и Северна Корея са се разделили, така трябва да цепнем Европа и да изолираме злото да си живее там на границата с Азия!

62

Анонимен

преди 2 години

Ето заради това украинците печелят хората, защото нищо не може да се скрие в съвременния свят и колкото и да въртят руската си пропаганда вече са клеймосани за поколения напред.

61

Петров

преди 2 години

Стаията е откровен фейк, разчитащ на плиткоумието на хора закърмени с американски филми и лакърдиите на Соломна Паси.

60

Нека всеки знае

преди 2 години

Русия скоро ще фалира и ще се разпадне! Путин няма да доживее Нова година!