15

Пука ми

преди 2 години

Аз съм успешен програмист с 20 хиляди лева заплата. Мачкам бачкаторите, които не са учили и сега мизеруват на 5-6 хиляди лева заплата.

14

Анонимен

преди 2 години

Добрютро Русия ще се оправи защото е свикнала да живее в рецесия но онези другите печалбари ще трябва да се научат и на по малко от това да се правят на буржоа

13

В началото сме..

преди 2 години

Всички с пипе усещат че Европа е жива трагикомедия,Щатите - също.Изтекоха им водите,родиха с огромни напъни мишка.Сега е времето на Изтока- Русия и Китай.Да свикваме..

12

до 11

преди 2 години

Киро показа, колно наистина е Пр0ст, щото очевидно е тотално бос в Политиката, Икономиката и Историята, щото още преди години, когато Русия анексира Крим - Неона скочи на борсите със 600% и беше страхотен удар - всеки полуграмотен го знае това, но наша Гордост от Харвард каза, че били Бензиностанция с Ракети и нищо повече.

11

Кики

преди 2 години

Поредното жертвоприношение бе дадено днес.Армейски генерал Андрей Колесников бе поднесен в чувал на алчната ламя от Кремъл.Слава на Украйна и нейните герой.

10

Гиб Мелсън

преди 2 години

Бъдещето на Европа не е важно. Важното е Украйна да влезе в НАТО.

9

Анонимен

преди 2 години

Третия свят ще гладува за да се угоди на желанието за западни санкции срещу Русия. В ЕС само ние и румънците можем да си произведем достатъчно пшеница за да изхранваме населението си.

8

Анонимен

преди 2 години

Ако иска да съществува.

7

Оказа се

преди 2 години

че без Русия и Чипове не могат да се произвеждат! Не е Само Неона от Украйна за който днес писаха, който е 50% от Световното Производство, но 90% от използваният при производството на чипове, но и Паладия, където Русия държи 35% от Световното производство и отново почти 100% от количествата ползвани при производството на чипове. Явно, се оказа, че Русия не е само Бензиностанция с Ракети, но трябва да не си *** колко Киро, за да го Осъзнаваш и Разбираш!

6

паф

преди 2 години

ко стана? май санкциите ги прави русия, а не европейския съюз

5

В.

преди 2 години

Не ме интересува. Като била толкова важна за икономиката защо Русия не е в ЕС. Сега ще има революция в ЕС, защото никой няма да търпи уядени политици когато всички мизерстват. Щото това идва. Без базови технологии няма "високи" технологии. Честита 1870.

4

Анонимен

преди 2 години

Той Путин на това разчита. Но не предвиди, че катастрофата ще е най-вече за Русия.

3

Муахаха

преди 2 години

е как така, нали сте Велики, нали Русия беше Бензиностанция с Ракети?!

2

Анонимен

преди 2 години

Тва Путин ли го каза или Витанов.

1

Анонимен

преди 2 години

ЕС няма бъдеще,за да има трябват радикални промени