323

ПутлерКапут

преди 2 години

Вече е ушито и раираното костюмче заПутя. Малко трудно ще се намерят дървени налъми защото не се произвеждат детски размери но съм сигурен че ще се намери решение.

322

Е как

преди 2 години

Може ли??? ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е!!!!!!!!

321

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Долу США, ама Украина ви го напраска до сливиците.

320

Владо

преди 2 години

Може и ще бъде съден. Света ще му стане тесен.

319

Анонимен

преди 2 години

народът на Русия ще реши съдбата на ***. Могат да направят каквото поискат с него. Но за момента много ги е страх, че ще ги набие и арестува.

318

Анонимен

преди 2 години

Долу США#СЛАВА РУСИЯ

317

Анонимен

преди 2 години

*** Путин ще се позове на лудоста си и ще се отърве от бесилото. А че е психопат то е очевидно за всички. Защитава рускоезични като избива масово други рускоезични от това по-голяма шизофрения няма.

316

Анонимен

преди 2 години

Целия нормален свят осъзнава, че путинска Русия е зло ... само пост-комунистическиа Га*ньо се опитва да запази 'неутралитет' и дори да посредничи ... не може да посредничиш на злото, да си неутрален към злото, значи да си част от злото!

315

Анонимен

преди 2 години

Психиката на Путин го кара да си мисли, че е император, а Русия е империя

314

Марта

преди 2 години

До истината 399...... ,,Дълбоката държава" ,която иска да изгради нов световен ред,очевидно е оспорвана от Путин,който заедно с китаеца Си Дзинпин и други помага да се въведе ,,Нов" многополюсен световен ред .Как ,,дълбоката държава" ще бъде смазана от режим,който е въвел същите задължителни политики?Няма разлика в имперските интереси

313

Waffen SS

преди 2 години

Крайно време да се разбере,че светът вече не е еднополярен.Вече има три световни центрове.Като руско-центричният и китайско-центричният свят са в дълбока взаимна връзка.Тези два нови центъра не отстъпват на американо-центрачният свят.В момента Русия,в силна консолидация и *** Полша да влезнат в Украйна и там да унищожи армията И,а НАТО да задействува член пет,за да се реализира дългоочакваният блян на Русия да воюва с НАТО.

312

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 2 години

Янките тестваха секретни вируси, патогени и лекарства върху войниците от въоръжените сили на Украйна. Много от тях загинаха.Посолството на САЩ в Украйна премахна от своя уебсайт всичките документи, свързани с програмата BIOWEAPON LAB в Украйна. Става дума за мрежа от секретни биолаборатории, управлявани от САЩ. Това съобщи ресурсът Strange Sounds с думите: Нещо подозрително се случва.

311

Анонимен

преди 2 години

Само преди няколко месеца американците позорно напуснаха Авганистан където водеха двадесет години война. Оставили са оръжие за Десетки милиарди на талибаните. Сценките от летището в Кабул бяха потресаващи. Хиляди хора бягат към Европа но никой не им съчувства и никой нищо не казва за американската така наречена операция в Авганистан да не говорим за пустинна буря в Ирак където иракчаните нямаха никаква вина, но страдаха.

310

РАЗБИРАЧ

преди 2 години

МОЛЯ АМЕРИКАНЦИТЕ ДА СИ СТОЯТ В АМЕРИКА, А ДА НЕ РЪЧКАТ СВЕТА!

309

дааааа

преди 2 години

До ИстинатаПоне разбрах ,че другият ти ник е "***". А за тебе 100 % валиден.

308

Анонимен

преди 2 години

Може ама преди това требва да осъдят Клинтън за унищожаването на Югославия,Буш за Ирак и Обама за Сирия и Либия,а също така и Тони Блеър...

307

аз

преди 2 години

ПУТИН ПРЕСТЪПНИК, А НА ОБАМА ДАДОХА НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА МИР...........АЙДЕ У ЛЕВО.

306

Сократ

преди 2 години

Кога ще съдят президентите на САЩ за многочислените войни? За избитите милиони?

305

Анонимен

преди 2 години

Може ли НАТО,да бъде съдено за Сърбия, Либия,Ирак Афганистан,Сирия и други нападнало ги през годините?

304

Теодоро

преди 2 години

НЕ!!! НЕ МОЖЕ!!