65

Анонимен

преди 2 години

58 Не гледаме фейк видеа, изфабрикувани в руските служби.

64

я пак

преди 2 години

Лаят кучетата,но кервана си върви!ПОживьом,повидьом!

63

Анонимен

преди 2 години

19 След края на войната, Путин и приближените му, ще попаднат на съд, в международен трибунал, за престъпления срещу човечеството. Русия ще затъва все повече и повече, в блатото та фалита, а и ще бъде осъдена, да плаща репарации. Ако успее да се изправи от банкрута, ако поеме курс на нормална държава, със що годе независими институции, може и да започне отново, да продава суровини на запада, но ако й вдигнат санкциите. Китай няма дълго, да рискува, да търгува със страна под санкции.

62

Анонимен

преди 2 години

64 не ви разбирам вас псевдо коубоите, честно. Как само се кефите, че ще избухне световна война и ще ни подпукат и нас. Извратени ли сте, какво? Влизане на НАТО във война означава световен конфликт. Китай ще удари 3 точки моментално, не само Тайван. Подпалват се тлеещи религиозни конфликта на мига - Пакистан и Индия, арабите срещу Израел. Северна Корея удря Южна, Япония е под обстрел от 2 страни, което ще вкара Австралия и Нова Зеландия във войната. Сериозно ли искате това?

61

всички тролечета

преди 2 години

лаете,ама ако се обърне палачинката,тогава ще ви видим

60

ИнХП

преди 2 години

Очаква се рязко спадане на цената на желязото на световните борси и пазари. САЩ щели да снабдят Украйна с високоточни ракети и хеликоптери танкоубийци,англичаните и те с ракети за противовъздушна отбрана.

59

митко

преди 2 години

Овладейте цените и спекулата на храните в България защото нещата отиват към проливане на кръв.Цените на хранителните стоки надминаха и най-черните прогнози.Стоките вече са непосилни за мнозина.Чакаме незабавни арести и вдигане на минималната заплата на поне 2000лв.Действайте защото скоро ще ви влачим по улиците на София.

58

Сапунката

преди 2 години

ХИТЛЕР/ФЕСА И СТАЛИ/ШИФУТА им показаха начина - ВЪРВЕТЕ И ГИ ОРАВЕТЕ НА ЗАПУН . И ДОБРИТЕ СЕ САМОИЗБИХА БЕЗ ДА СЕ ОСЪЗНАЯТ В МЕСОМЕЛАЧКАТА КОЙ ГИ Е ВКАРАЛ. ТОЧНО КАТО ХИТРИЯ КОПЧЕВ В УКРАЙНА. ТАМ Имало нацисти . селенския и той приглася НАЦИСТА Е КОПЧЕВ

57

ами

преди 2 години

Руснаците плачат за преговори защото усещат дебелия

56

Анонимен

преди 2 години

54 що се косиш бре? Половината телевизии имат канали, които са специално преведени на английски. Мамин златен. Достатъчно е да знаеш добре английски, френски и руски и вече имаш достъп до 90% от товините. А ако знаеш и ипански, вече си на 100%. Всички телевизии поддържат канали с преводи. Ти от джунглата ли идваш?

55

Кузманлиев

преди 2 години

Разбити 300 танка и хиляда артилерисйки установки засега в сметката на украинските орли. Колоната на Путин затова стои защото оня се замисли дали ще му остане нещо от нея, особенно след като ЕС достави 17 хил. противотанкови ракети на Украйана. До една седмица ще има контранастъпление и дядя Путин ще трябва да прати наборниците да му спасяват репутацията, а пък те от своя страна ше бъдат 100% пушечно месо. Дерзайте друзя пyтлеристи.

54

Богаташ

преди 2 години

Не знам на мен цените са ми ок

53

Анонимен

преди 2 години

Как не му трябват суровини на Китай бе?Ти чуваш ли се какво говориш.Ако Русия намали цената на петрола и газта за тях от къде ще купуват китайците?Китай е най големият вносител на суровини в света.

52

Анонимен

преди 2 години

До До 47 За какво са им още долари на Китайците? Те и без това имат повече от ФАЩ. А и както скорошните действия показаха, този резерв е 100% ненадежден, трябва само някой слабoумен краварски президент да е на власт, а те други не избират там. Китай вече трябва да почва да си опича работата и да почне да си гради сигурността на неща с истинска, а не въображаема стойност. На Китай не му трябва почти нищо хамериканско, щетите за ФАЩ ще са стократни на тези за Китай.

51

Анонимен

преди 2 години

В нета са качени клипове на хора опитващи да излязат от Украйна и как ги държат като жив щит есесовците. Казвам есесовци, защото знака им е синьожълта лента с две светкавици на нея, носена на ръкава. Половината такива са наемници. Другата половина са Азов. Кога ония на запад ще приберат синовете си, които са възпитани в неонацизъм, вместо да събират помощи под формата на старите им дрехи? И да ни измислят сълзливи дивотий за любов между украинка и сириец. Долу нацизма!

50

Da

преди 2 години

За Русия не знам, но нас със сигурност. Погледнете какво прави мафията. Олио произведено преди 6 месеца се продава на 6 лв и оправданието е "Заради войната в Украйна". А некадърно то правителство само гледа и обещава мерки. И докато обещава мерки, всичко лети нагоре. Яжте си сега ПРОМЯНАТА. Скъпа ли ви е?

49

Бе

преди 2 години

Бе тук пълно с полиглоти путинаидите бря,направо завиждам на Путин. То китайски ли, то немски ли,то сирийски,чеченски, арабски,,, да не продължавам,че няма цял ден да стигне и извода ми е: минаха и задминаха даже наште учени от БАН

48

До 42

преди 2 години

Абе, ватенке, англичаните ли бомбят украйна?Вие, верно, в някаква паралелна реалност живеете.

47

Германец

преди 2 години

"И въпросът е, а какво правят тия щамове в Украйна?" -- Абе ти дума по дума повтори изказването на оня MИЛФ, Мария, говорителката на външното министерство на Русия. До топките си налапал на Вова шнура... Хм, взимам си думите назад. Метафората не работи. На Вова шнура я има, я няма 3см.

46

Анонимен

преди 2 години

То явно заради такива финансисти България 30 години чупи рекорди по всички показатели, последни в Европа първи по смъртност и застаряло население, едни от първите по най-ниски заплати.А за ресурси да не говорим освен по *** и попикани долни *** друго май не можем да изнасяме. Земеделие кръгла нула но иначе изнасяме...Те 5 милиона държава не могат да оправят тръгнали хората да оправят ..