140

до 150

преди 2 години

Защо мамиш, че живееш в Москва бе ид'иот ? Ако живееше в Москва нямаше да пишеш в този сайт защото няма достъп там всичко е забранено което излиза от ЕС ! Брей какви т'ъпи ко'му'нета ?

139

С омраза

преди 2 години

Тази работа не става. Четете Георги Бърдаров. Ще разберете. Във война победители и победени няма. Криви и прави също. Има разбити човешки съдби, в които всички страни участващи все едно като военни действия в случая. Или като подстрекатели е все едно.

138

Василев

преди 2 години

Украйна се превърна в анти-руски проект, това е проблем за Русия, ако иска да остане велика сила!Украйна е най-голяма по територия, с най-много суровини, с най-плодородна земя!Всичко това отива и се засмуква от ЕС и САЩ, не говорим за военни бази с ядрено оръжия в Украйна или за натовски бази в Черно и Азовско море!Това е проблем, голям проблем!Сега който направи Украйна анти-руски проект да има смелостта да усмири и прибере побеснелия Медвед!Селяни прости вие сте валат!Агент Меринда Фолкър!ЦРУ!

137

АнонимеН

преди 2 години

НАЙ-ДОБРЕ Е ВОЙНАТА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО КРАЯ НА МЕСЕЦ МАРТ 2022 ГОДИНА! ТАКА НАЙ-НАГЛИТЕ ОРКА ПУТИНИСТИ ЩЕ БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ В УКРАЙНА! И РЕЖИМА В МОРДОР ЩЕ БЪДЕ ОГОЛЕН! ИЛИ МОРДОР ДА ВЪРНЕ ЗАГРАБЕНИТЕ ТЕРИТОРИИ ОТ УКРАЙНА И ДА ПЛАТИ 1 ТРИЛИОН ЩАТСКИ ДОЛАРА НЕЗАБАВНО ЕДНА ПЕТА И ОСТАНАЛОТО НА ЧАСТИ!

136

Анонимен

преди 2 години

И сега кво дъщерите на олигарсите с милиони ще трябва да носят руски маратонки и кецове ????

135

Анонимен

преди 2 години

149 никой не се смее на глас или въобще на войната. Но да, смях се на глас на това колко жалки пропагандатори сте, да ни мислите за толкова "умни", че да повярвам в телефон създаден от украински военни за майките на руските военни. Колко елементарен трябва да е човек, че да повярва че имат данните на войниците, имената им, военния им чин и че поддържат това в обща информационна система, която работи под обстрел. Че и има телефонисти, които обслужват денонощно линията!!!???Ехооооо

134

хахахаха

преди 2 години

В България няма свободни медии..вси1ки са наредени пред козяк и ЕС за "финансиране" и после защо сме на последно място по Свобода на словото в света! Копаете дъното. но с зле платени, много често некадърни и неграмотни това е - пуска се опорката от Козяк и нашите медии-папагали почват да повтарят! 1000000 медии -2 *** собственика! Никой вече не ви вярва! НЕ новини а безмозъчна пропаганда!

133

Анонимен

преди 2 години

Тия са деца бе, нямат още брада Пу'т'ь'ото ги натикал да се бият ! Злодеи ли са болшевиките - ДА ! Всички гн'усни ко'м'ундури са престъпници, пращат деца на фронта да защитават ш'и'б'аната им репутация на УБИЙЦИ !

132

Анонимен

преди 2 години

Украйна за 12 дена унищожи 1/4 от "Великата" Руска армия!! А ако беше САЩ това щеше да отнеме 9 минути!!

131

нЕкой сий

преди 2 години

На тукашните путлерофили не им се верва, ама отворете тубата поне да видите с очите си как пленените руски войничета звънят на близките си, как изоставят техника и как ги унищожават всеки ден. Постоянно излизат клкпове от директните престрелки по техника и авиация. Погледнете накрая, стига сте повтряли кремълските лозунги до несвяст

130

Путин е путка

преди 2 години

Руски маммуни!

129

Анонимен

преди 2 години

До 150 живеете в Москва и знаете добре кое е истина и кое лъжа...това беше някакъв цинизъм, нали? Оксиморон?

128

Скитник 13

преди 2 години

Май не е толкова велика руската армия като гледам така здраво затъна в лнта доо уши. Като гледам и морално устарялата им техника от 70-те год на миналия век голямата част, а и как бягат по бели *** путинските гладни сополанковци на по 18 год мах Афганистан май ще им се стори рай ххх. Мрът ненужно като мухи. Кад ир ците докато влязоха и не рязбраха как умряха. Байрактар и те от горе унищожават цели колони. Ври от снайперисти ври в градовете.тик так тик так на някой в Кремъл мандата му изтича.

127

kolio

преди 2 години

в Украйна няма ли антракс занесете малко в москва

126

Анонимен

преди 2 години

148 Всички империи се разпадат, рано или късно. Единствено Русия не освободи своите колонии, след разпада на Световната колониална система през 60-те години на миналия век, възползвайки се, че са й съседни. И които са завзети по времето на царете. Унищожи цели етноси и народи. Сега анексира чужди територии, води непредизвикани войни в 21 век.

125

Тц,тц

преди 2 години

Наскоро при разкопки китайски археолози откриха останки от тревопасни динозаври.След хиляди години ще открият останки от тревопасен народ, живял северно от Китай.Това бъдеще е хипотетично, зависи дали Царя на тревопасния народ ще сбъдне пророчествата на Ванга,объркали малкото му мозъче.

124

Анонимен

преди 2 години

Войната трябва незабавно да спре, без никакви въпроси, уточнения, каузи и пречее глyпocти! Тия народи как ще понесат смъртта на децата си? Какво ще остане от душите им? Защо на никой не му пука за хората?

123

Анонимен

преди 2 години

148 давай с вицовете, че нещо спряха да ги публикуват. Та викаш украинците създали горещ телефон за руски майки от човечност. И сигурно от човечност поддържат 10 бандеровеца да седят на линията и с нежен и подкрепящ глас да издирват имената на синовете и мъжете им в списък, надлежно поддържан от украинската армия. Яко. Моля те, напиши сценарии и го продай на Холивуд. Ако го филмират, със сигурност ще обереш всички златни малинки!

122

АнонимеН

преди 2 години

АКО ПРОДЪЛЖАВАТ БОЕВЕТЕ В УКРАЙНА ВИ ГАРАНТИРАМ, ЧЕ НАЙ-ВЕРНИТЕ НА РЕЖИМА В МОРДОР ЩЕ БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И РЕЗЕРВИТЕ ОТ БЕЛАРУС И СИРИЯ ПРАТЕНИ ДА ПОДПОМАГАТ ОРКА ПУТИНИСТИТЕ В УКРАЙНА! И НА 100 ХИЛЯДИ УТРЕПАНИ ОРКА ПУТИНИСТИ ЩЕ СЕ МНОГО МНОГО МНОГО ДОВОЛЕН И РЕЖИМА В МОРДОР ПАК ЩЕ ПАДНЕ :D

121

Анонимен

преди 2 години

Никога повече война, никога повече путинова Русия, никога повече БСП и Възраждане. Вън, руските шпиони от България и руските колонисти. Сега е повече от ясно това.