118

Василев

преди 2 години

Когато американците са солидарни с нас при разпределение на поредната плячка , която са завоювали и си разпределяме солидарно суровини и пазари, тогава е редно и българската държава и политика да е солидарна с политиката на САЩ и ЕС!За сега не виждам никаква логика, ние да се бутаме и да предоставяме военна техника и бази!Нас само за това на търпят в ЕС и НАТО, за територията, и това е циничната двойнствена политика на брюкселските васални чиновници!Русия остава съсед на България завинаги!Хю!ЦРУ

117

Анонимен

преди 2 години

Решението е ЕС да се обедини и федерира още повече и да стане като една държава с правителство и парламент и държавите да са региони. Няма как инак ЕС да оцелее или поне да има собствени политики по сигурност и отбрана! Единна европейска идентичност трябва да се изгражда усилено!

116

Зайо Байо

преди 2 години

Хайде още един платен драскач на Дойче Зелето! Украйна се разпадна, въпроса е само на какви части ще се разпадне.

115

Анонимен

преди 2 години

До smoke_chiba_chiba "Има си една дума за това дефолт:)" Е, той говори за търгуването на газа, не за руския дълг, но дори и за това има договори, по които Русия трябва да си изпълнява задълженията. Проблем имат страните, на които изтичат, като България, но дори и тогава това не значи за рублата това, което другаря русофил си мисли.

114

Василев

преди 2 години

Ако осъждаме тази война, трябва ли да осъждаме и войните на САЩ в Близкия изток!И по какво си приличат войните на двете велики сили, макар че са много противоположни!Ами всичките се водят за суровини,ресурси и пазари, а идеологията,пропагандата и емоцията е тази която изкривява истината и води хората до тотална зависимост и манипулиране!Тази война не е наша, а американците се опитват да ни вкарат в епицентъра!Всичко ще мине и замине, въпроса е страната да оцелее, умната селяни прости!Джарвис!ЦРУ

113

Анонимен

преди 2 години

Мирното време в Европа отново ще дойде след погребението на Русия.

112

един

преди 2 години

Кръстев, мирното време в Европа може да завърши с разпада на "братската" ти Русия.

111

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 127 "Руският гамбит ще завърши с завирането на газовата тръба в Г.за на Путин." ... и отварянето на крана на макс.

110

Анонимен

преди 2 години

Докато го има като -ДА!

109

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 125 "123 защото американците честно и почтено с дни предварително съобщение предупредиха иракчани, иранци и сирийци за атаките!" САЩ и НАТО имаха позволението на ООН за операциите както в Сърбия, така и в Ирак и Сирия. В Сирия в коалицията участва даже и любимата ви Империя на Злото. За какви "иранци" говориш, вие съвсем отнесохте плувката, вече започнахте съвсем открито да лъжете.

108

Анонимен

преди 2 години

Още един оплаквач на Украйна. Абе другарю Кръстев украинците направиха невъзможното натупаха руския въоръжен до зъби крайно агресивен бандит ти си тръгнал да ги оплакваш. Оплаквай руския бандит щото разпадането му е неизбежно.

107

Анонимен

преди 2 години

До Игра на шах Руският гамбит ще завърши с завирането на газовата тръба в Г.за на Путин.

106

Анонимен

преди 2 години

До Игра на шах Не си наясно с макроикономиката и финансите, затова си мислиш, че девалвирала валута ще си вдигне стойността, защото още се търгува.

105

Анонимен

преди 2 години

123 защото американците честно и почтено с дни предварително съобщение предупредиха иракчани, иранци и сирийци за атаките! Ти да видиш. И как точно ги предупредиха викаш, че не помним.

104

Игра на шах

преди 2 години

118 от тази сутрин рубла е най-търсената валута пич. Снощи Путин подписа за задължително разплащане в рубли всички сделки с Русия. Т.е. всеки който купува газ или изплаща нещо ще трябва да е в рубли, а руснаците ще плащат дълга си към чуждите държави също в рубли. Икономиките на света от няколко часа са в шах и мат! Щом искаш газ, трябва да имаш рубли. Ако нямаш, стоиш на студено. За да имаш рубли, трябва да си купиш от някъде, а ако търсенето е голямо какво става с рублата? Руски гамбит!

103

Анонимен

преди 2 години

До Василев "Някой трябва да се замисли какво казва Путин в последните дни след инвазията" Путин лъжеше и че няма да напада Украйна. Думите на Путин не струват пукната копейка. Той е психопат, който ще бъде усмирен само с едно.

102

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 "Всъщност разпада на Украйна е единствения начин войната да спре. При това с достоен завършек за всички." И за украинците ли това е "достоен завършек". Къде ви намират такива клллоуни?

101

Василев

преди 2 години

Това не е наша война, и не трябва по никакъв начин да се месим , може да помагаме на бежанците и е редно да го правим с хуманитарна помощ и подслон, но само до тука!Някой трябва да се замисли какво казва Путин в последните дни след инвазията в Украйна, така както предупреждаваше САЩ и НАТО какви гаранции ще даде ,че няма да се разширява и да се изтеглят всички стратегически нападателни оръжия и бази на страни от бившия соц.лагер!И никой не взе насериозно какво казва Путин и му се смееха!Лио!ЦРУ!

100

Анонимен

преди 2 години

До Василев Каква "Цветна революция и преврат" бе, "агентче"? Беларусите и сега не искат да живеят в рая на Лисавия, затова се наложи да ги смаже с ОМОНците а Путин даже му обеща да прати армията, ако се налага. Беларус е дикататура, това какво искат хората никой не ги пита, даже напротив. Точно както Русия. Неслучайно. Кога путинофилчетата ще престанете с лъжите на пропагандата на диктаторчетата?

99

Анонимен

преди 2 години

Всъщност разпада на Украйна е единствения начин войната да спре. При това с достоен завършек за всички. Путин иска признаване на Крим, независимост на Донецк и Луганск. Нищо повече. За това още не е превзел Киев. Дава шанс за оцеляването на Украйна като държава. Ако обаче не го разбирате, той няма да чака дълго. Имате шанс да се договорите с Путин. Дайте му независимите републики като буфер, признайте му Крим и ще спасите Украйна. Иначе Украйна пада или избухва световна война! Избирайте