38

Анонимен

преди 2 години

глтвете се за дълга, напоителна гражданска война, партизанско движение и полигонни тестове на тежки ракети.

37

Анонимен

преди 2 години

В мазето на американското посолство в Полша е! Там са му спретнали студио с холивудски декори.

36

Анонимен

преди 2 години

в киев съм, в киевсъм, ама друг път. в мазето на деменцията си се забавлявате с трюдо след поредната друсалка и навити стра пони.

35

Татул

преди 2 години

Тоя колкото по рано го очистят толкова по добре за целия свят. България е най бедната страна в Европейския съюз. Всяка година от тук бягат хора навън. А в България идват да работят Хиляди украинци. Като им е било толкова добре в Украйна, защо са идвали в БГ да работят. Някой задвал ли си е този въпрос. Да сте видяли руснаци да идват да работят в БГ освен ако си нямат собствен бизнес.

34

Анонимен

преди 2 години

До 34А вие говорите небивалици, Украйна, Русия и Белорусия са един и същи народ, това е един народ и те имат право да се защитят и живеят достойно, престанете да ги мачкате и унижавате години наред, стига!

33

РР

преди 2 години

Велик човек.

32

АнонимеН

преди 2 години

И НАЙ-ВАЖНОТО!! В МОМЕНТА УКРАЙНА ПРАВИ ВЕЛИКО ДОБРО НА ЦЕЛИЯ СВЯТ!!! АЗ НЕ БЪРЗАМ ТОЗИ КОНФЛИКТ ДА СВЪРШИ, ЗАЩОТО 1000 УТРЕПАНИ КА ПУТЕНОРКИ НА ДЕН СИ Е ПОВЕЧЕ ОТ ДОБРЕ ;D СЪЩИТЕ ТИЯ ОРКА ПУТЕНИ ИЗБИВАХА НАСЕЛЕНИЕТО И НА СИРИЯ И НА БЕЛАРУС И КЪДЕ ЛИ ОЩЕ НЕ И СЕГА ГИ ПОЧИСТВАТ И СИ ПЛАЩАТ ЗЛОДЕЯНИЯТА!

31

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеНСамите украинци са руснаци по произход, те са един народ, оставете ги да се оправят помежду си!

30

Анонимен

преди 2 години

До 34Украйна беше 60 милиона и добре развита държава, а при Зеленски стана 35 милиона и една разрушена, разпердушинена държава, затънала в огромни дългове и кръв! Благодаря ти, Господи, че се отърваха от Зеленски и нацистите украинците! Предполагам, че ще им е адски трудно и тежко, но ще построят лека полека държавата си отново и ще бъдат заедно с братята си от Русия, които може би ще им помагат!

29

АнонимеН

преди 2 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НАЧЕЛО С ТЪМНИЯ ГНЬОМ СИ МИСЛИ, ЧЕ ЩЕ ИЗБИЕ НАСЕЛЕНИЕТО НА УКРАЙНА КАТО ТОВА НА СИРИЯ И ЩЕ ЗАГРАБИ ТЕРИТОРИЯТА!! Е НЯМА ДА СТАНЕ! КА ПУТИН ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА НЯМА ДА Е НА ВЛАСТ ТОВА Е ОЧЕВАДНО! НО ДАНО ПОВЛЕЧЕ И ЦЕЛИЯ РЕЖИМ С НЕГО И ИМА ИЗБОРИ И ЗА ПАРЛАМЕНТ ОСВЕН ЗА ПРЕЗИДЕНТ!

28

Хехе

преди 2 години

34 по кои новини? Не смеши 🙂

27

34

преди 2 години

Явно не схващате,че не Зеленски на вас и путин е проблем, А УКРАИНСКИЯ НАРОД. И каузата ви е изгубена, не може в 21век да завладееш над 40 000 000 народ,който не обича не Русия,а путин

26

Анонимен

преди 2 години

А киро няма еър форс аз имам маза който иска убежище

25

Анонимен

преди 2 години

До 2SНе знам дали е наркоман Зеленски, но по новините показаха неадекватно негово поведение и разговор с лекари и негови познати за поведението му, те изказаха мнение, че вероятно е натъпкан с някакви вещества.

24

2S

преди 2 години

Умират хора в Украйна, но не Зеленски е виновен, нито ЕС и НАТО , а Путин, той убива в Украйна! И той с неговите помагачи заедно с троловете ще отговарят! Поняли!

23

До 2S

преди 2 години

Я пак?! Какво е Украйна, държава? Не, това е територия! Територия на прооститутки, на био-лаборатории, на забравени болести в Европа, на донори на органи, на търговия с бебета и деца, на износ на евтина работна ръка и т.н И всичко това в огромни размери пред, които и ние бледнеем

22

АнонимеН

преди 2 години

1000 УТЕПАНИ ОРКА ПУТИНОДЕБИЛА НА ДЕН Е ВЕЛИКО ДОБРО ЗА ЗЕМЯТА!! БРАВО И УСПЕХ НА УКРАЙНА И ДА ИЗТЕПА И ОЩЕ И ОЩЕ И ОЩЕ И ОЩЕ КА ПУТИНОДЕБИЛОРКИ

21

FMC

преди 2 години

Абе махайте го тоя клоун... да му еа макята! Махайте го, да спира войната и да се оправя света. Дреме ми на оная работа, че тоя Лигльo ще му се свият съpмите, след като целия свят гори заради тоя пoлуидиoт!!!

20

opo

преди 2 години

Кукла на конци, естествено , че цру го държи извън Украйна. След ,като им свърши работа ще се справят с него, но от така скъпата му родина почти нищо няма да е останало

19

2S

преди 2 години

Единствено путин визира суверенна Украйна като фашистка и за Зеленски наркоман. Троловете му припяват. Има ли друга държава,която говори и мисли така за Украйна и Зеленски ***? Още ли не разбрахте,че Украйна не можете да победите,а сте тръгнали с света да воювате. Лошото за вас предстои и ще воювате с руския народ