272

Анонимен

преди 2 години

Е ми с 35 часова работна седмица колко да работят много ли е според теб това

271

Анонимен

преди 2 години

298 че САЩ колко пъти вече настъпва мотиката с невинните жертви, някой някога удари ли ги? Да не повдигаме въпроса за вечните войни. Ще ме извинявате, но аз съм на 40 и от както се помня САЩ все освобождава някого, все води войни за правата на някого и все бежанци ни стоят по границите. Пък за толкова години освободителни войни един свободен народ не видях и една истинска демокрация не усетихме. Сега Русия почна със същото и изведнъж се оказа, че това не било освобождение, а агресия. Двойни стан

270

Мдаа

преди 2 години

Трябва им на рашите една малка победа, някъде, за да седнат да преговарят. Все пак са агресор. Но не им се получава.

269

Анонимен

преди 2 години

Сащ нищо не са победили Десанта им в Нормандия е чак когато Ссср са вече в Австрия.При това едва дебаркират и за малко не са върнати обратно във водата.Биха се с Япония единствено защото японците ги нападнаха в Пърл Харбър иначе изобщо нямаше да влезнат във войната

268

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 305 "Германците нищо не работят с 35 часова работна седмица колко да работят." Путинофилите си нямате идея какви ги драскате когато излезете извън опорките и това не е никаква изненада: вие поначало сте путинофили, защото сте неграмотни.

267

Анонимен

преди 2 години

До Ххх T.e. ти какво предлагаш? Да направим путин император на Галактиката та да има мир ли?

266

Анонимен

преди 2 години

Германците нищо не работят с 35 часова работна седмица колко да работят.Масово по заводите са чужденци а немският гуляй е безграничен екскурзии круизове вили по чужбина яхти коли с огромни двигатели и разход на гориво.Заводите им са неефективни огромно харчене и пилеене на Земните ресурси за глупости.Денонощни пиянски гуляи по цялото Земно кълбо.

265

Ххх

преди 2 години

Защо направо Вашингтон не си признае, че иска да предизвика 3 световна, бори ме се за мир ама ето ви оръжия и самолети. Толкова ли е сляп народа кой знае колко бойни еденици са изпратени към украйна! Явно НАТО хич не ги интересува народа, интересува ги само да върви бизнеса с оръжията. Русия е силна държава и в крайна сметка може да пусне в действие останалият си арсенал в действие и то благодарение на НАТО! Евала! В Киев е война ама на камерите на живо от Киев няма война!

264

Тц,тц

преди 2 години

Мила Русия и ти, руски народе ! Сега, когато сътвори каша , за каквато никой не е предполагал,ще разбереш и колко СКЪПА ще станеш на цял свят.Ще го разбереш по джоба си, ако изобщо ти остане джоб.

263

Анонимен

преди 2 години

Както мъдро каза един американски генерал след ВСВ: мисля, че победихме грешния враг! САЩ спасиха СССР и по този начин гарантираха вечна война! Ако бяха оставили чичкото с мустачки да си свърши работата, сега тези проблеми нямаше да ги има!

262

Барутлиев

преди 2 години

Путин май настъпи мотиката, а? Ако нямаше хленчещи калмуци, че бензина им станал скъп, оня шеше да е клекнал вече, обаче вие сте на принципа един път се живее, искаме всичко сега, па ако ще да се казваме сезгин или серьожа.

261

Анонимен

преди 2 години

До *** Защо толкова мразиш България? Руснак ли си?

260

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 285 "Германците бяха свикнали на много охолен живот" Явно не познаваш германците. Германците не висят по кафенетата като теб, не прекарват ЧАСОВЕ на ден в трролене по форумите, защото трябва да РАБОТЯТ, икономисват от всичко, за да могат да си позволят нещо и генерално са в пъти над българите (да не говорим за руснаците) като отговорно и ефективно поведение. Реално ги "обвиняваш", че много работят и затова имат.

259

Анонимен

преди 2 години

САЩ ДЕБНАТ *** ДА НАСТЪПИ МОТИКАТА С НЕВИИНИ ЖЕРТВИ, И ТОГАВА ЩЕ ГО УДАРЯТ!

258

das

преди 2 години

европа няма как да се разпадне войната е главно в Украйна и там ще си остане докато Путин не направи това което е казал.

257

Анонимен

преди 2 години

Американците вкараха Русия в тази война. Те само това знаят да ръчкат и за създават конфликти. От създаването на държаната им постоянно са в някаква война.

256

Анонимен

преди 2 години

Чакат Путин само още малко да нагази в блатото.

255

Анонимен

преди 2 години

АБЕ ЗАЩО БЯГАТ 1.5 МЛН ДУШИ ОТ ДОБРИЯ ПУТИН, НАЛИ ГИ ОСВОБОЖДАВА ОТ ФАШИЗМА?? ОПОРКИТЕ СТАВАТ ВСЕ ПО - ИДДИОТСКИ!

254

Анонимен

преди 2 години

Да 282 Водката

253

Анонимен

преди 2 години

Чакат Путин само още малко да нагази в блатото.