46

Мими921

преди 2 години

В нашите медии показват всичко което е в полза за Америка ! Долу НАТО и ЕС !!!

45

whistleblower

преди 2 години

Хитлер поне успя да завладее Полша в блицкриг и цяла европа в последствие а руския Хитлер даже една сравнително малка Украйна ще го препъне :)

44

Купувай бляд

преди 2 години

Русофили, купувайте рубли ще ви трябват като ви качим на влака за Сибир!

43

черния

преди 2 години

Никой не е доверен. Предателите са винаги най-близо. В това е смисълът на проклятието.

42

Lina

преди 2 години

И страхливец, на всичко отгоре.

41

Анонимен

преди 2 години

Путин поискал денацификация, демилитаризация и ДЕ-ТРАКТОРИЗАЦИЯ на Украйна! Хахаха

40

ПОЛУДЕЛИТЕ КОНЕ..

преди 2 години

ГИ УБИВАТ... НАЛИ.?!

39

Оптимист

преди 2 години

Някой да го бутне по стълбите

38

Анонимен

преди 2 години

Туванецът Шойгу е руският Каракачанов и Бойко едновременно.С Каракачанов си приличат по това,че и двамата са военни министри, без да са ходили войници.С Бойко - по това, че преди да стане министър на войната е бил министър на бедствените ситуации. И той като Бойко е генерал от пожарната.

37

Руски агент

преди 2 години

Волен Сидеров е наш човек, АТАКА , ПОБЕДА! Да живее Русия и Сидеров. АТАКА е руска партия, а Възраждане е турска партия.

36

Анонимен

преди 2 години

Много ги търпя Путин. След тези зверства .

35

Анонимен

преди 2 години

Шойгу ходил на лов и риболов/ с преспиване/ заедно с Путин. И какво от това?Путин, след като жена му избяга ходеше на море с Медведев. В 21 век сме !! Путин личният си живот може да прави каквото си иска с който си иска

34

Анонимен

преди 2 години

Педя човек, лакет брада. Къс акъл, дълга маса. Спрете психопата! Нов призрак броди из Европа, Путин ще спре при Берлинската стена. Той иска възстановяване на Руската(СССР-е) империя. Защото без бившите им републики и страните от соцлагера Русия се превърна в една бензиностанция с ракети. Без нас, бившите, Русия е икономически гном. Затова е толкова агресивна, загива икономически!

33

Тираджията

преди 2 години

Аз на такава маса посрещам гости.Пълня я с мезета и пиене и откарваме 2 дена.

32

Губят ми се робите

преди 2 години

руските роби ми се губят в коментарите. стах ги е, че не се знае дали няма да операт пешкира за загубената информационна война

31

Анонимен

преди 2 години

Леле този върна Русия във времената на Сталин.Само диктатор може да е толкова пароничен.Ким Чен Ун стайл.Дано не го стегне съвсем корделата и да приключи света.

30

Анонимен

преди 2 години

Много е трудно обкръжението на Путин да направи преврат и да го утрепе, защото не знаят срещу кой от 5-те дубльора се намират. Затова съответният Путин стои толкова далече от тях. Някои смятат, че истинският е починал от рак още 2012, а други че си седи в бункера в Алтай с Кабаева и престолонаследничето.

29

Анонимен

преди 2 години

Като всеки чекист, Путин мрази армията и всъщност положи огромни усилия да я направи слаба. Единственото, за което се грижеше там, бяха ядрените войски. Всичко друго системно е занемарявано и е тотал щета - това флот, сухопътни сили, авиация, всичко. В конвенционален сблъсък с една Турция, примерно, тази армия, когато сега нахлува в Украйна, надали щеше да оцелее повече от 20 км навътре в турска територия. За американската дори не говорим.

28

do 19

преди 2 години

На 100% е двойник. Каъв беше, какъв стана. На ония путин даже американците се кефеха и го даваха за пример. Тоя и папуасите немогат да го възприемат като човек, а в уганда сигурно майките плашат вече децата си с него.

27

Анонимен

преди 2 години

До Мими921 Към 75% от руснаците вярват, че земята е плоска. Гени.