78

Анонимен

преди 2 години

Препоръчвам ви филма On the beach, с Арманд Асанте. Разказва се за ядрена война в северното полукълбо, което води до тотално опустошение. За известно време високата радиация се задържа само там, което дава надежда за оцелелите в южното полукълбо, но....Гледайте, военен конфликт е в основата. Дано не се окаже пророчески този филм...

77

Анонимен

преди 2 години

Самодостатъчност означава патология и изостаналост.

76

user

преди 2 години

Чудя се ако България беше в СИВ дали щеше да приказва така срещу Русия?! Ако Руснаците каже да излезем от НАТО, това момченце дали няма да обуе *** ***?! Радвай се, че имаш още месец, два да си министър, после не се знае.

75

Димитър

преди 2 години

Дали нормалните хора си дават сметка колко е абсудно това "не на войната", а в същото време въоръжават украйнците с единствената цел да провокират Путин още и още, за да доунищожи държавата си, е разбира се с тяхно съдействие.99 процента от гнусните американски и западни полититици не дават пет пари за хората в Украйна.

74

Анонимен

преди 2 години

ЯвноНАТОсе готви за война срещу Русия Подържат укрите до катоРусия бъде истощена на Запад и после ще я нападнат,под някакъв предлогТогаваРусия няма да има друга равъзможност освен ядрена война и то пълномащабнаТия от нищо друго не се интересиват освен от ресурсите наРусия и от Китай,като многочислени роби,след като го унищожат икономическиСАЩ вече не могат да водят самостоятелно войнаНямат ресурс и жива сила,годна за войнаЗатова ще я предизвикат в ЕвропаСигурен съм,че и на тях няма да се размине

73

Анонимен

преди 2 години

Този бг натовец защо не даде инфо за ПРИЧИНИТЕ за войната? Защо САЩ организираха кървавия преврат? Защо мълчите за над 15000 убити от неонацистите.

72

Анонимен

преди 2 години

Заков е военна калинка без военна служба, без конкурс и не разбира. Може ако иска войник да го вземат че там не се иска конкурс и НАТО търсят пушечно месо.

71

Анонимен

преди 2 години

ЕС и САЩ ни дадоха милиарди Някой да е чул Русия да ни е дала някакви помощи от 89 година насам ? Русия само гледа да вземе от нас

70

Анонимен

преди 2 години

След Украйна Западът се насочва към Иран.

69

Анонимен

преди 2 години

Путин и Сащ имат най-големите арсенали в сравнение с другите са едно нищо!Така че споко ракети ще има за всички!

68

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Грешка, тя ще бъде спечелена от тези, които от векове планират голямо намаляване на световното население и завръщане на феодализма. Феодалите отдавна си имат бункери на далечни острови или на места като Нова Зеландия, те няма да изгорят в огъня, нито ще усетят значителна радиация. Днес има даже японци, които са били на 200 метра от взривовете в Широшима и Нагасаки, които са живи и нищо им няма от радиацията.

67

Новородено украинче

преди 2 години

Дълго ще помня чичко Путин !Много,ама много дълго !

66

хан крум

преди 2 години

какво ни дадоха американците - два кораба изгнила царевица и самолети на хартия платени от нас............какво ни взеха американците - нашите синове и дъщери да им работят като роби!

65

Анонимен

преди 2 години

Един мазничък, един умничък, браво!

64

Байко

преди 2 години

Напротив, от ядрена война ще загуби единствено либералния, разлигавен, свикнал на свободия *** съюз и САЩ. Русия бе притисната и с приемането на Украйна в алианса се завързваше последната примка на НАТО, около границите и, и после трябваше само да слуша запада и САЩ. Сега нещата са на съвсем друго ниво.

63

Жоро

преди 2 години

Путин е луд и отчаян. Трябва да се говори с него и да се успокоява - дори ако трябва да му се обещават неща ... иначе всички ще си заминем и няма да има никакво значение кой е бил "прав" или кой е бил "по-силен"

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 87Точно така. Въпросът е по кой ще я метне тази атомна бомба Русия. Има пророчества,че ще по Турция,не знам дали са достоверни,ще видим.

61

Анонимен

преди 2 години

Утре ''Анонимните '' започват да източват банковите сметки на руснаците Това ще има ефект на атомна бомба

60

Анонимен

преди 2 години

Явно НАТО се готви за война срещу Русия щом има мобилизация.Подържат укрите до като Русия бъде изтощенажна Изток и после ще я нападнат,под предложения г.Тогава Русия няма да има друга възможност освен ядрена война и то пълномащабна.Тия от нищо друго не се интересиват освен от ресурсите на Русия и от Китай,като многочислени роби,след като го унищожат икономически.

59

Анонимен

преди 2 години

Ядрената бомба ще е за центъра на вземане на решения намекна Путин.България е център за изпълнение на господарските решения,не бойте се