215

Анонимен

преди 2 години

Всеки който не може да разбере , че Руснаците са оцялявали през вековете заради силиния си дух , е меко казано ГЛ...АК ! Путин ще завърши мисията си , и ще се оттегли , но ще остави постигнато , което друг ще дойде и ще продължи , защото е въпрос на оцеляване и опазване на най-голямата държава в Света , и с това Руснаците се РАЖДАТ и възпитават всемейството които Западната "демокрация" и " ценности" НЯМА никога да разруши - няма университет където да го научиш , или магазин да си го купиш !

214

Vicenza Calcio

преди 2 години

Най-голямата и добра пропаганда на Кремъл е предаването "Время покажет" на Първи канал, там е тотален смях, гледам и се забавлявам, но признавам двамата водещи са много добри манипулатори, особено Артьом Шейнин. Справят се перфектно, но руснаците не са глупав народ, доста хора осъзнават какво се случва. Путин върна Русия 100 години назад. В Русия е всичко друго, но не и демокрация.Все пак има и коректно канали, но в Русия май са ги спряли,остава Ютюб и Туитър, където Русия се обединява срещу ***

213

До 238 Дим

преди 2 години

Щеше да е егоистично само Христос да възкръсва...

212

Анонимен

преди 2 години

Дpuc.бъгъ - рупор на фалшиви новини. Краят на куевската хунта е близо, май на руснаците не им свършват патроните, а? Пишят, че им спрели грантаджиите в Москва, а те първи блокираха руските медии. Нали безобидни програмки вървели по тях, защо се страхуват нarлосаксите?

211

Анонимен

преди 2 години

Български медии няма. Има обслужващ персонал. Журналисти са хора които отразяват и търсят истината. Нашите и повечето в световен мащаб НЕ СА ТАКИВА. Доказано е. Лъжеца вика дръжте лъжеца важи в пълна сила за така наречените "медии"

210

Анонимен

преди 2 години

Искрено съжалявам за спирането на "Дожд".Най-адекватният, най-добрия руски новинарски канал.А Тихон Дзядко е водещ, какъвто никога в България няма да имаме.Ще си гледаме разните Хекимяни и подобни ***..

209

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли, че вчера са нападнали и убили двама белоруски шофьори на паркинг в демократична Европа - единствената им вина е че камионите им имат белоруска регистрация. Знаете ли, че уволниха диригента на Мюнхенската филхармония защото е руснак и не се е съгласил да направи публични изявления против Русия. Знаете ли, че по същата причина отмениха ангажиментите на знаменит руски оперен певец в Миланската скала, гонят и изключват руски студенти от западни университети. Нещо за цензурата да кажете?

208

Спас Кушлев

преди 2 години

Руските медии манипулират,а българските и тези на "партньорите ни" са самата обективност!!!

207

Дим

преди 2 години

а новината за награждаването посмъртно на украинските граничари паднали геройски на змийския остров и оказали се в севастопол

206

Анонимен

преди 2 години

Текстът е чиста проба пропаганда. Поредната манипулация с претенции за обективност. Но по-време на война е така - лъже се и лъжата не е грях. Достоверните новини си ги търсиш между редовете.

205

Абе за руските незна

преди 2 години

За руските незнам, Ама българските трябва моментално да ги забранят и да оставят плебса да си гледа турските сериали нон стоп...

204

Иван Стратиев

преди 2 години

От 2 години не само БГ, но и повечето евр. медии /с няколко известни собственика/, показаха до къде може да падне журнал. професия. Покрай вируси и ваксини станаха прозрачни толкова евтини медийни лъжи и манипулации, че сега дори да казват "истина', мислещите хора ще имат 2 на ум. И в момента с тази война прозират непрестанни, ежедневни манипулации и едностранни внушения от поляризираните, комерсиални медии. Нивото на компетентност и истинност на политици и медии целенасочено вече клони към 0.

203

Arnold Schwarzenegge

преди 2 години

Двамата братя Кличко са моите кумири.

202

Анонимен

преди 2 години

Украинците 8 години избиват с бомбардировки собственото си население в две източни провинции и тези, които сега ни приказват за руска цензура, 8 години налагат пълно информационно затъмнение върху украинските зверства.

201

Анонимен

преди 2 години

Ким Чен Путин е малко работата май? Скоро ще се откажат и от календара ще е 0001 Путин година!!!!

200

Анонимен

преди 2 години

Това ми прилича на македонска мултипереспективност

199

Св. Петър

преди 2 години

Дано да не съм прав но се страхувам , че този Исторически СРАМ и ГРЯХ който България трупа върху името и историята си , няма да бъде лесно изчистен и забравен от поколенията ! Дестилетия се пишехме първи приятели и братя на Русия ( цял свят го знае ) , а сега се държим като едно краставо побесняло псе , което един ден ( когато всичко свърши ) ще бъде ОТРИТНАТО от всички , защото никой не иска подобни пом--ри в отбора си ! Просто ще ни употребят и изхвърлят на бунището и тогава тежко ни !!

198

Марк Рюте

преди 2 години

Лъжата в политиката не е грях!

197

Анонимен

преди 2 години

"Чудовището избяга от от острова", Наполеон стъпи на френския бряг, Пълководецът спечели битка с кралската армия, Генералът е пред вратите на Париж, Добре дошли у дома ваше Величество.....кавичките спестявам от цитатите, но "независимата" преса си е била винаги толкова "независима" както и преди 200 години))), а армията си е винаги била толкова силна от както свят светува

196

Лъжльото

преди 2 години

Путин се оплете в собствените си лъжи !И сега дълго на топло ще лежи !