171

Анонимен

преди 2 години

Тия безаналоговите неща май не работят в Украйна.

170

Анонимен

преди 2 години

Май всички защитници на азовците забравиха как те през 2014 , в пристъп на реваншизъм изгаряха живи хора (включително българи) и бяха разпорили корема на бременна жена в Одеса и я изгориха като вещица ? Който сее ветрове ще жъне бури ...

169

Анонимен

преди 2 години

Като чета коментарите имам чувството че 80% са лица наскоро напуснали, или все още пребивават в ЛЗ Карлуково.Колкото и рубли да ти плащат бе можеш да не разбереш че война в Европа през 21 век може да води само психопат по долен и от Хитлер, кой можеше да повярва че ще има ракети,танкове,смърт, същото и даже по лошо от времето когато немците влезнаха в Чехия за да спасяват студентските немци. Обикновените руснаци да се събудят и да свалят джуджето,защото утре как ще гледат украинците и цяла Евро

168

Анонимен

преди 2 години

аре Турция забрани преминаването на руски кораби през Босфора, да им е честито на рашките

167

Анонимен

преди 2 години

Хазарската мафия в действие, която дори няма официални граници, никога не са кандидатствали за такива

166

Анонимен

преди 2 години

Смели украински герои.Преодоляха първоначалния шок и сега дават мощен отпор на руснаците.Само уважение и респект за храбростта която показват срещу руската армия.Руснаците вкараха в Украйна най добрите си войски и провалът им е все по очевиден.

165

Руската армия

преди 2 години

При операцията за принуждаване на Украйна към мир руската армия демонстрира висока дисциплина и съзнателност на ниво което до сега не е било нито в СССР нито в Русия.

164

Анонимен

преди 2 години

Зеленски си е в Киев, въпреки воината, а през 2014год. руснака Янукович, като усети, че е малко по напечено избяга в Ростов, Русия. Даже не иска да се покрие в проруските Донецк и Луганск. Такива са всички русофили, на приказки винаги силни.

163

Анонимен

преди 2 години

Нещата започват от Америка и ще свършат с Украйна. Жертвата е Путин.

162

Анонимен

преди 2 години

Като всяка война агресора в началото печели територии бързо. После похода се забавя, а Украйна е най-голямата територия в Европа, като изключим полу-азиатските страни като Путинстан и Турция. Няма да падне толкова бързо колкото на Путин му се иска. И когато падне и си сложи неговото правителство те няма да спрат да се бият. До момента, в който Путин не изтегли и последния войник от Украйна и неговите пионки бъдат изритани там ще се лее кръв. Може да е 1г може да са 100г но няма да спре!

161

Амеди Догану

преди 2 години

Призовавам Господ Бог-Владимир Путин да присъедини сараите ми в София и Бургас и ТЕЦ-Варна към Расийската федерация!

160

Анонимен

преди 2 години

Гюров, кво става със замунда, забрани ли я? Акта наложи ли? Плащаш ли си данъците за циментираното бунгало на иракли?

159

До 180

преди 2 години

Зеленски и сега така реве..Но.....нито от САЩ, нито от Европа, ще има каквато и да е военна подкрепа. Просто ще ги оставят сами. И с право. Трета световна война не трябва на никого. Така че Украйна и Русия да си решават проблемите, които сами са си сътворили.

158

нострадамус

преди 2 години

Поведениего на героизъм е несъвместимо в 21 век. Трябва да има подкрепа на дипломацията за угнетените .Не може в днешно време заека да се бие с лъв. Ще има огромни разрушения много загубени човешки живота.Въпреки усилията на световната коалиция за оказване на помощ това само ,може да допринесе за още по голям световен конфликт. Путин трябва да го спре собственият му народ,иначе ще пламне светът.

157

Анонимен

преди 2 години

Като знам какво получи Украйна от запада за защита до 6 месеца руската армия ще е с 30% по-малка . Жална му майка тогава на Путин като се вдигне народа му срещу войната. Голяма част са наборни 18-19 годишни момчета.

156

Анонимен

преди 2 години

От азовските психопати, развяващи знамето на НАТО. Положението е кристално ясно.

155

Даскала

преди 2 години

Лелее , Зеленски ами ти лъжеш също като нашия Бойко Борисов!Според мен от тази съпротива на националистическите , профашиски групировки на "Азов" , които се крият по жилищните блокове , ще произтече това че капитулацията на Украйна ще се отложи с два-три дена!В Грузия продължи 5 дена , е тука да е 8-10 дена!Бягай Зеления , бягай , Русия мрази артистите, откакто Рейгън излъга Горбачов!

154

както в Берлин

преди 2 години

Всичко ще стане както в Берлин. След падането на власта, веднага започва денацификация. Разликата е само, че в Берлин руснаците се биха с немците, но тук руснаците не искат и няма да се бият с украинците защото с един народ, но така или иначе украинската армия ще бъде унищожена и правителството ще бъде свалено и тогава ще има спокойствие.

153

Анонимен

преди 2 години

Освен Зеленски някой друг казва ли това. Например от САЩ, от Великобритания. Или пък, който и да е украински висш военен. Зеленски и Кличко правят някакви снимки за пред медиите, но и двамата знаят, че нещата за тях не отиват на добре

152

Мемо

преди 2 години

Зеленски кво казва.. някак не ми е интересно. Рокфелер и Ротшилд какво казва ?