207

ЧАПАЕВ

преди 2 години

ДОБРИЯ *** ПРЕСЪЕДИНЯВА КЪМ РУСИЯ ДЪРЖАВИ СЪС СИЛА И С ВОЙНА? А НАТО ПРЕСЪЕДИНЯВА САМО КОЙТО ДОБРОВОЛНО ИСКА ДА СЕ ПРЕСЪЕДИНИ???

206

Анонимен

преди 2 години

Българските русофили трябва да се екстрадират в русия . НЕЗАБАВНО

205

Анонимен

преди 2 години

за всяка цивилна жертва в украйна, руснаците трябва да платят по пет техни цивилни жертви. така ще бъде усетено и в русия. политиците са едно, а цивилните друго. и няма извинения като косвени или нежелани жертви.

204

Анонимен

преди 2 години

Нещата ще свършат с капитулация или на Русия или на Запада. Не виждам как ще се договорят и кой ще отстъпи. Войната бързо може да стане ядрена, защото е въпрос на живот и смърт. Сега се решава Студената война и както се очакваше накрая стана гореща.

203

Анонимен

преди 2 години

Май Украйна ще победи *** !!!!!!!!!

202

Анонимен

преди 2 години

Русия къса с Европа и става Китайска Русия.Руснаците учете китайски.

201

Анонимен

преди 2 години

Кремълският запартък ще си счупи зъбите в героична и братска Украйна.

200

Ние сме с вас

преди 2 години

Украйна ние сме с вас!...до победа!!!

199

Анонимен

преди 2 години

Каква излагация. Великия пудинг праща ислямистите печенци да му оправят кашата. Да се смея ли да плача ли... Тик Ток е пълен с клипове на брадстите песове

198

Анонимен

преди 2 години

Нещата се закучиха. Войната ще е дълга и кървава. Пропагандата си казва думата. Вървим към Трета световна война с бързи темпове. Ще въвлекат и нас в събитията. Идват тежки години.

197

До 246

преди 2 години

Ако Русия ползваше като САЩ в Ирак бял Фосфор и касетачни Бомби да избие всичко живо от украйна нищо нямаше да е останало вече. Идеята е минимум цивилни жертви, това което краварите не умеят.

196

Анонимен

преди 2 години

253, с цветя не ги посрещат, но в Мелитополь вчера ги посрещаха с червени знамена

195

Анонимен

преди 2 години

Скоро бях в Киев по работа. Попитах таксиметровия шофьор какво мисли, и човекът отговори: "За всичко са виновни нашите ***. Друго не искам да кажа!"

194

Анонимен

преди 2 години

Не е измита още руската кръв от чеченските ножове.А Путин ги изпратил в Украйна.

193

Анонимен

преди 2 години

Панелният бедняк русофил всяка сутрин се буди и с нетърпение чака Украйна да падне. За ден щяла да падне, после станаха 2 дни, сега вече трети ден голташка "велика" Русия не може да стигне до никъде. Смях в залата.

192

Анонимен

преди 2 години

Путин обясни на разбираем за русофилите език защо блицкрига се провали тотално. Виновна е шайката наркомани и неонацисти в Киев. Пристигат и други лоши новини за Путин. Град Херсон е освободен от путинските пълчища нахлули откъм Крим. Въпрос на часове е путинската армия да премине в бягство.

191

Анонимен

преди 2 години

Русия нанесе ракетни удари на бедна Украйна, която не може да се защити и беше дотам. Не може да напредне в територията й. 3 дни не може дори да стигне до град на 10км от границата. Толкоз за руската военна мощ. Военна мощ само на приказки. Да, имат ракети. Но да- имат само съветска остаряла техника и армия без никакъв боен дух. Армия, която се разбяга. Колко изстребители пето поколение имат? Нула.

190

Анонимен

преди 2 години

До 24 часа ще има безусловна капутилация на престъпният режим на укрите, финансиран от америка. Дай Боже да се предават бързо и да няма повече цивилни жертви. Украинският народ и армия доказаха, че няма да вдигнат пушка срещу Русия, останаха само малки групи платени наемници.

189

Анонимен

преди 2 години

До ...256Мен пък ми напомнят танковите колони в Ирак и Сирия, и се чудя защо е този вой на тези, дето бяха изпратили тези танкови колони на хиляди километри от техните граници. То се оказа, че цялата вселена са "жизнени интереси" на американците! За другите няма място вече!

188

Анонимен

преди 2 години

Очаквам до 48 часа безусловната капитулация на нацфюрера Путин. Положението в бункера на Путин в момента е същото каквото е било на 29 април 1945 година в бункера на Хитлер. Само че Путин няма толкова смелост като Хитлер да се самоубие. Той ще предпочете позора да го обесят с краката надолу като Дучето отколкото да се самоубие като мъж.