45

28,

преди 2 години

Един месец по-късно руската армия освободителка ще е прихванала най-доброто от местните обичаи - ще пили гуми и вериги по тъмна доба, ще кибичи в заведенията, ще благославя всичкото началство на поразия и най-вече ще продава ЗИП-ове и въоръжение на битака за да има кинти за купон. Да му мисли батюшка ти!

44

Веднага

преди 2 години

Нинова и Костадинов да бъдат изпратени в Чернобил да защитят българските си руски интереси там.

43

Операцията продължав

преди 2 години

Първата фаза на операцията за принуждаване на Украйна към мир и спазване на човешките права приключи с неутрализиране на ПВО на Украйна приключи за часове. Втората фаза която ще продължи няколко дни ще се състои в прочистване на окупационните украински войски от двете независими републики. Окупационните украински военни части ще бъдат локализирани, и ще им бъде предложено да се предадат и да се върнат в поделенията си на своята територия. Тези които откажат ще бъдат унищожени.

42

смях - тъжно

преди 2 години

Руснаците искат да оставят на тъмно Украйна.

41

до 40

преди 2 години

утре, най-късно вдруги ден, хохлите ша си върнат Крим, споко ;)))

40

Анонимен

преди 2 години

Путин си копае гроба. Очаква го як натовски кордон около Украйна и много глад, дори да успее да я превземе.

39

Анонимен

преди 2 години

До28.Путин каза,преди години,че ново освобождение няма да има.И вероятно знаеики какви продажни душички има из между нас е имал на предвид,"зачистване"на територията от човешко присъствие.Най вероятния и възможен отговор от страна на Русия към европейското БГ-гето.Путин дори не ни брой за противник.Само бегло ни споменава,ей така за протокола.И комаи ще си заслужим съдбата заради фашистка Украйна.Но щом сме влезли в колаборация с тях,значи сме си го заслужили.Дано все пак се смили над невините.

38

До 40,

преди 2 години

не става много ясно кого питаш, но е все едно. Трагедията я надробиха едни съветски учени с престилки, по заповед на други съветски учени с пагони...

37

Анонимен

преди 2 години

Украинците лъжат и мажат като дърти врачки. Политиците и марионетките им, де. Украинския народ като цяло е про-руски така или иначе. Впечатление ми прави, че в руските медии почти нищо не се казва, а западните бълват като за последно. От друга страна комуникациите в Украйна са прекъснати и не можем да проверим нищо. Удобно, удобно.

36

Анонимен

преди 2 години

Укрите са способни на всичко. Те взвивиха четвърти енергоблок на ЧАЕЦ в мирно време, пък във военно ли ще се поколебаят. И после ще го джиросат на Путин. Само еврогeйcкuте полово гъвкави лапнишарани ще повярват на тази история.

35

Анонимен

преди 2 години

ТРОЛОВЕТЕ СЕ АКТИВИЗИРАХА АМА РУБЛАТА ПОТЪНА С ТЕЗ КУПЕЙКИ И ЗА БАНИЧКА НЯМА ДА ИМА

34

Анонимен

преди 2 години

До28.Путин каза,преди години,че ново освобождение няма да има.И вероятно знаеики какви продажни душички има из между нас е имал на предвид,"зачистване"на територията от човешко присъствие.Най вероятния и възможен отговор от страна на Русия към европейското БГ-гето.Путин дори не ни брой за противник.Само бегло ни споменава,ей така за протокола.И колан ще си заслужим съдбата заради фашистка Украйна.Но щом сме влезли в колаборация с тях,значи сме си го заслужили.

33

До АКО СЪМ АЗ

преди 2 години

ДОБРЕ ЧЕ НЯМА ДА СИ ТИ ХАХАХАХ . НЕ СИ УРЕД

32

Анонимен

преди 2 години

Путин си мислеше че всичко ще е като в Крим 2014, ама много неша са се променили, почнаха да им падат въртолетите и щурмовите бомбардировачи

31

Анонимен

преди 2 години

трагедията 86 нали вия я сътворихте като пиполихте там дето не ви е работа

30

Ганчо зубидрен

преди 2 години

Чекайте малко да се разбереме... Чернобилската АЕЦ имени Ленин е на 2 км. от Припят. Град Чернобил е на юг от АЕЦ-а, а на още 50 км южно е Киев. В гр. Чернобил има войници охраняващи периметъра около гръмналата централа. На север до границата с Беларус, би трябвали да няма жив човек.

29

Сандо

преди 2 години

Зеленски пише на английски и в туитър за да го разбират и достигне до повече украинци предполагам

28

Анонимен

преди 2 години

Активизирали са руските *** на макс, то е забавно да се гледа чак. Давайте, пичове, като гледам как пада рублата, скоро ще трябва да правите по 2000 поста на ден, за да си купите баничка.

27

Аз да питам

преди 2 години

Байрактарите как се проявяват, а джевелините? :):)

26

Цирк

преди 2 години

Къде са американски те оръжия,Джавелините защо не стрелят?!Укри те саги продали на Донбас.