22

Анонимен

преди 2 години

Сега ако Байдън не беше абсолютно изкофял дядка можеше да хване да ползва уроците научени от управлението на Рейган и да хване сега своите дружки в Близкия изток и да залеят международните борси за петрол и газ, като направят як дъмпинг на цените. По този начин директно ще ударят военното ковчеже на Путин и ще го принудят да се оттегли по-бързо като му свършат парите за война. Но Байдън е дърво и няма акъл за 5ст. и никога няма да го направи. Рейган така фалира СССР за 2г, Байдън може за 3м!

21

Абе

преди 2 години

Те русофилите вече чакат "братята" си готови yдупени.

20

Анонимен

преди 2 години

Министърът на външните работи Теодора Генчовска: "Готови сме да понесем тежестите от санкции срещу Русия, заставаме изцяло в подкрепа на Украйна"

19

Българин

преди 2 години

Нашият интерес сега е да докажем на нашите по-старши партньори, че сме лоялни членове на ЕС и НАТО. По добре бензина да стане 50 лева за литър и газта 10 хил евро, отколкото да се отклоняваме от линията която ни задават нашите по-старши западни партньори.

18

дм

преди 2 години

Изгонете Щатите от Европа и всичко ще се нормализира. Европа СЪС Русия ще бъде силна, а Европа ПРОТИВ Русия ще бъде слаба. Просто е, все повече хора го осъзнават.

17

Нищо чудно

преди 2 години

ако Китай захапе Русия изотзад, използвайки момента

16

Анонимен

преди 2 години

Русия другата седмица ще стигне черно море или дунава и ако Българя не обяви съюз с Русия срещу Нато, населението ще трябва да се евакуира към Нато държави на запат.

15

Ясно

преди 2 години

Стига фейкове,това е ограничена военна операция не е война....

14

чудещ се

преди 2 години

Сега какво да правим. Като колега-тоест другаря- по-долу ли да чистим текезесето, или да слагам пола и малко грим за прайд марш? Айде дайте малко информация че животи зависят от това моля ви се.

13

Споко

преди 2 години

Като изключим Русия от свифт, и Германия в Бавария и Швабия ще си турат вятърни перки в двора на заводите на БМВ и Мерцедес и ще си прават колите енергия и с ток от вятъра, може и соларки на покривите да си турат БМВ и Мерцедес, и БОШ и Сименс. Ще се оправим, не ни трябва руска газ.

12

Анонимен

преди 2 години

Таз сутрин в наше село се фанайме десетина човека и позачистихме ТКЗС-то. Де са вика ний сме готови.

11

минувач

преди 2 години

е не може винаги и само Америка да печели от войните които предизвиква...

10

Анонимен

преди 2 години

>>единственият печеливш е Китай<< По-добре Китай, отколкото САЩ.

9

Станишката

преди 2 години

Не, това не е война, а Световен Цирк в който губещия е Нормалния Човек!

8

Гласувайте

преди 2 години

+ за НАТО - против

7

Анонимен

преди 2 години

И вие ще спечелите все нещо, като Путин ни освободи. Свобода от европейския колониализъм малко ли е? Дънди Прешъс няма да ни краде златото. Малко ли е? Това са тонове злато, все пак.

6

Предложение

преди 2 години

Предлагам да сравним Путин с Хитлер!

5

ел президенте

преди 2 години

Нашта армия ше ни пази нема страшно.

4

Анонимен

преди 2 години

Даниел Митов е за затвор .Тоя *** е изпърдел гащите ще прави станция на Русия .Ей мурдер

3

Анонимен

преди 2 години

От ***, по-*** изказвания. Изключат ли Русия от системата за разплащане, няма да има газ. Ама никаква. И то не заради доставките. Просто получателите - България, Германия, Италия и прочее, няма да могат да се разплатят с доставчика. Не платиш ли газта и вкъщи доставчика ти я спира. Та по-лекичко с намеренията Русия да бъде изхвърлена от SWIF, че Русия работи върху друга система за заплащане с Китай, ама в Германия като спре газта, никой Бг омазан политик, да не чака помощ. Всеки ще се спасява