160

Алехин

преди 2 години

Шах и мат.

159

хаха

преди 2 години

Байдън: Признаването на ДНР и ЛНР заплашва националната сигурност на САЩ --- Този се е объркал, че това са някакви щати на САЩ. Много нагли тия бре, много бре.

158

Анонимен

преди 2 години

Ами много бяха излезнал и и празнуват с руски знамена .Щом някой не иска на сила не може да го държиш .По добре е за всички .

157

Анонимен

преди 2 години

Ако думнат Запорожкая АЕЦ, ще страдаме и ние и цяла Европа. Тази война ни засяга и нас, заради евентуална радиация.

156

анонимен

преди 2 години

Това е началото на края на Съветска Русия,нейните сателити и безродниците русофили по Света и у нас.

155

запознат

преди 2 години

До наблюдател: Ще разбереш че е започнала голямата война когато на хоризонта видиш появата на ядрена гъба и малко след това над хоризонта се появи второ слънце!

154

Анонимен

преди 2 години

В Донец и Луганск живеят предимно украинци и по-малко руснаци. И в Одринска Тракия живееха предимно българи, но вече не живеят. Когато една държава си присвои чужда територия, първото нещо което прави е да подмени населението, за да не може да има бъдещи претенции от други държави над новозавзетата територия.

153

Не на войната

преди 2 години

Никой да не си прави илюзии, че тази война е далеч от нас....Путин направи така,че целия свят ще страда. И не ми пишете тролчета, за това че Запада е виновен. В независимата държава държава Украйна има руски танкове... А това,че Путин заяви,че не признава като самостоятелна държава Украйна е просто проява на негова душевна болест.

152

5777

преди 2 години

Смазващи санкции и всякакъв вид хибридни срещу джуджето, руснаците вместо да го запомнят с хубаво ще ги върне там където започнаха с него преди 23 г.

151

Още

преди 2 години

преди години написах, че Русия ще си вземе и Донецк и Луганск. Тогава разни джендърчета ми обясняваха как ,,джуджето,, щяло да яде шамарите. Ми хайде сега да видя кой как и какви шамари ще яде. Като няма газ и бензин и цените се повишат N на брой пъти, ще видите тук какво ще стане. Фалити, глад, мизерия и масово недоволство. И няма кой да помогне. ЕС е безпомощен!

150

Ной

преди 2 години

Третата световна война е заложена в развитието на човечеството и е неизбежна...въпроса е не дали а кога...кои ще оцелеят е друг въпрос...противостоянието е огромно и не става вече въпрос за пари а за оцеляване...!!!

149

п.п.

преди 2 години

украинците знаят много добре....само ракетния крайцер"москва" може да унищожи целия украински флот.....за каква война може да говорим?

148

наблюдател

преди 2 години

Така започват големите войни.

147

Анонимен

преди 2 години

Европа да изхвърли всички руски граждани и фирми. Един път завинаги да се сложи край нс тоя агресор. Щом твърди, че там е рая всички там обратно. Да си продават газа и петрола, където искат.

146

era

преди 2 години

няма по-долно нещо от руския империализъм и Путин го доказа с действията си. Тази територия Русия заслужава пълна изолация, докато не се върнат към 100 год назад. Бъдете сигурни, че ако сега не се предприемат действия утре други ще последват съдбата на Украйна.

145

Анонимен

преди 2 години

Всичко това беше започнало още щом отцепиха Крим. В Донецк и Луганск отдавна няма украински войски. Ученията за които лъжеше Путин са си чиста инвазия в суверенната територия на Украйна. Всичко беше премислено много добре. Сега ще започне масов геноцид над украинското население там. След няколко години тези земи ще се анексират от Русия.

144

некой

преди 2 години

Предлагам санкции: Лукойл в Европа да се отнеме от Русия, Забрана на руснаците да пътуват из Европа , да видим, дали ще продължават да подкрепят Путин. Апартаменти на руснаци по нашето черноморие да им бъдат отнети. Щом Русия може да конфискува една държава, защо да не може и ЕС да не го направи

143

Анонимен

преди 2 години

Нас пък изобщо не ме интересува че отиваш на работа и какъв е трафика

142

Брей този Путин!

преди 2 години

И Байдън беше хипнотизиран! А сороидните си мислеха, че байДън е техния човек!

141

Анонимен

преди 2 години

Първо турците са българомохамедани,второ и двете страни са членки на НАТО,трето от 1878 са на българска територия и четвърто неолибералните болни мозъци да си пият хапчетата и да си кажат за Косово що го признават