26

Анонимен

преди 2 години

Война няма да между Русия и Украйна. Просто Украйна ще ликвидира сепаратистите и драмата ще приключи с нови споразумения.

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 "То само да им спреш горивата война не ти трябва но все пак гейовете е нужно да д е поклонят ,гадове" Миналия месец се случи нещо безпрецедентно: втечнения газ доставян за Европа от САЩ надмина този доставян за Европа от Русия ПО ТРЪБОПРОВОДИТЕ. :))))) А руските състезатели на Олимпиадата слушаха "г-я" Чайковски докато си получваха медалите. :)

24

не може да бъде!

преди 2 години

Колкото и да е трудно да се каже,май нивото на западните политици силно е паднало ,след като те не усещат последствията от действията си и не проумяват логиката на събититята.Първо на твърденията на разузнаваето на САЩ след епруветката в ООН трудно може да се вярва.Второ за какво му е на Путин война ,след като паниката ,истерията и постоянните изявления,че войната започва във всеки момент имат същността на икономическа диверсия!?От Киев твърдят,че всеки месец понасят загуба от 2,5-3 млрд USD!?

23

Анонимен

преди 2 години

от западни *** всичко можеш да очакваш,особено платени

22

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power Той нищо не подценява, а е тук за опорките. Затова като му нашишат, че Русия е струпала огромна войска с нападателно оръжие на границата с Украйна, започва да си "размишлява" колко далече били американските войски от САЩ, все едно това има отношение към руската непосредствена заплаха.

21

Solar Power

преди 2 години

До Боби: Изобщо не се тревожи за металите :) Това е капитализъм ще има други които да продават. А пък току виж започнали да сондират и на Луната или някой метеорит докато ти си бъркаш в носа... Жестоко подценяваш капитализма ! Всички направиха това цели 2 пъти през ПСВ и ВСВ ! Интереса клати феса както се казва..

20

така е

преди 2 години

Макар да не вярвам никак на това - Вашингтон предупреждава, че руски сили създават списъци на украинци, които да бъдат убити или изпратени в лагери в случай на нашествие, не бих го изключил. Но даже и тук имаше статия, как украинците от много време имат такива списъци, даже сайт за хора, които да бъдат намерени и убити. Така че ако САЩ информират ООН за едните, защо не го правят и за другите???

19

Анонимен

преди 2 години

То само да им спреш горивата война не ти трябва но все пак гейовете е нужно да д е поклонят ,гадове

18

Пич

преди 2 години

Руснаците и нацистите започнаха WWII, руснаците отново са на прага да започнат WWIII. Никаква пропаганда не може да отмени голите факти. Няма голяма разлика между нахлуванеот в Полша от страна на Сталин, и евнетуалното нахлуване в Украйна от страна на Пуутлер. Да не говорим, че той вече нахлу в Украйна с анексирането на Крим. Голяма грешка беше, е това му се размина с някакви санкции.

17

Анонимен

преди 2 години

Само в болните мозъци на русофилите има войни и ракети. Колкото и да ви се иска Русия да нападне Украйна... няма да видите подобно нещо. Путин ще трябва да прекара остатъка от живота си в някой бункер, ако реши да избива украинци и руснаци в една безсмислена война.

16

Анонимен

преди 2 години

Проблемът е следният:Русия сега е по-силна от преди 20 ,10 или 5 години.Натрупаното превъзходство в техника дава възможност за бърза и зашеметяваща война.Украйна е първата,но не и последната страна.ЩЕ ПОСЛЕДВАТ ВСИЧКИ ИЗТОЧНО ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ,А ЗАПАДНИТЕ БЕЗ АНГЛИЯ ЩЕ БЪДАТ ПРИВЕДЕНИ В ЕДНО ВАСАЛНО ПОЛОЖЕНИЕ.САЩ ще им трябват години на реформи и собствена програма за катарзис на неолиберализма.Но докато САЩ се завърне ще минат години.Така че Украйна е само началото.

15

Анонимен

преди 2 години

Война в Украйна няма да има. Украйна сама ще рухне. А ако има провокации срещу руското население и опасност за живота им, пак няма да има война. Русия ще се намеси и всичко ще приключи за дни, даже за часове, със "загуба на държавността" на Украйна, както буквално се изрази Путин, без нито един войник, нито един танк или каквато там военна техника да пресича границата. Сега сме 21 век, не сме 1940г.

14

Румен

преди 2 години

До 9. Точно така. Супер сила са няколко. Но за Русия е гол тумбак с ракети. Така , че да му мисли . С Украйна няма как да я окупира и да я пороби. - насила не стават.Освен това за ЕВРОПА Е ЯСНО , ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗШИРИ НА ИЗТОК. Жизнено е необходимо.

13

Кремлевский Чикатило

преди 2 години

Трябва му психиатър не Макрон на Путин.

12

Анонимен

преди 2 години

Той вече е ходил навсякъде и не е първа младост.Мислиш ли ,че това ще го стресне.

11

Анонимен

преди 2 години

Никой няма да помогне на украйна, еврогейовете ли ще идат да се бият?

10

Анонимен

преди 2 години

Как да знаят че Путин ще се върне в 1939г.? Нормалният разум не би го допуснал.

9

Анонимен

преди 2 години

Война няма да има, колкото и да му се иска на Путин... Ще бъде обявен за агресор и никой няма да го пусне да си покаже дори носа навън от Русия.

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 10 "Ако Русия влезе в Украина (лично не го вярвам), запада няма да си мръдне пръста освен да напишат някоя декларация." Ц. Ще започне тежко въоръжаване на украинците.

7

Анонимен

преди 2 години

До Боби Ще го направят, и после пак ще идваш тук да обясняваш защо не е станало както си писал. :)