252

Анонимен

преди 2 години

Пък после разправят как Тръмп не спирал да лъже. Той насочваше политиката се към истинските проблеми на САЩ

251

ти глей

преди 2 години

да не тръгнат към белия дом.че окака памрерса кукумицине

250

Боби

преди 2 години

До Относно ученията "Нашите учения на авиацията и ПВО от 40 години са на полигон Шабла. Сиреч, защото правим учения до границата на Румъния - ние сме агресори, като лошия руснак хахахахах падам от смях." Шабла е единственото място в България където ПВО може да стреля в зона 180 градуса към морето без опасност да попадне в някое населено място. Да беше се замислил преди да се излагаш в ЕФИР. Сърбия ползва Шабла за свои тренировки също те изобщо нямат полигон.

249

Анонимен

преди 2 години

Да не преписвате статьи от нета, да се стягате и да тръгвате на екскурзия в украйна, само пряки репортажи и реални коментари! Лъжесвидетелство е отвратително, а сега и провокативно и най-опасно нещо

248

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Тоя сам си прави страшно и после се страхува от него !

247

Анонимен

преди 2 години

Какво наричате корумпираната и водеща геноцид над цели региони и територии държавичка Усраина "суверенна страна". Единственото суверенно там са 10те самолета на Тюркиш, които кацат в Бориспол за секс туризъм. Погледнете исторически карти на Европа - кога Украйна е била по-голяма от Тракия и кога Крим е бил Украински!? Няма да обяснявам, прочетете.

246

Относно ученията

преди 2 години

Нашите учения на авиацията и ПВО от 40 години са на полигон Шабла. Сиреч, защото правим учения до границата на Румъния - ние сме агресори, като лошия руснак хахахахах падам от смях.

245

Сатир

преди 2 години

16 го отмениха!!! Следващата дата?????

244

Въпрос

преди 2 години

До Анонимен 304 А САЩ за 80 години колко войни сътвори? И колко държави докара до руини,разруха и обезлюдяване?

243

Боби

преди 2 години

До Я па ти.. "Ако имаш в предвид България ние влязохме в НАТО , а не те у нас.Избора е наш и е правилен." Теб лично някой попита ли те дали искаш в НАТО? Референдум имаше ли? За ЕС съм съгласен ставаме част от голям Пазар. Независимо че ни скапаха икономиката има достатъчно преимущества. Но НАТО Кажи ми какво сме спечелили? Колко наши военни загинаха за тоя дето дyха? Купихме БУТИКОВИ Ф-16 които кога трябваше да дойдат?

242

Ром'с

преди 2 години

Байден ще надмине Гьобълс по лъжа или пък играят някаква игра англосаксоните срещу Русия. Русия не й изгодно да напада Украйна,щото ще има икономически проблеми и народа ще обеднее, Украйна също-там не седят идиоДи за да не разбират, че при една война , те не само ще си загубят власта, но може и живота.Тази война е нужна на Фашингтон и клана Клинтови, да свалят Путин и Русия да "клекне" пред тях и да станат васали на САЩ.. Аз тъй сега виждам нещата с тази медиина война срещу Русия .

241

Анонимен

преди 2 години

Американофилите да се стягат и да тръгват на екскурзия в украйна, ще ги води пияницата паси!

240

Истината

преди 2 години

На психопата от Кремъл е нужна война за да поправи "най-голямата геостратегическа катастрофа на 20 век" а именно разпадането на СССР. Без да завземе Украйна тази маниакална мечта не може да бъде осъществена. Цената на тази авантюра ще бъдат десетки хиляди човешки животи, но психопата не се интересува от това.

239

Трендафил

преди 2 години

Истерясалият старец да пие хапчето и да ляга да спи. На Бойко на пресконференция е заприличал!

238

Боби

преди 2 години

До Анонимен "Само държава агресор може да прави учения в близост до границата на съседна такава. За 80 години имало ли е случай някой да нападне Русия, че сега да се налагат учения и то точно до Украйна...?" АНО ГЛУПАВИ 1. Във всички сценарии изток ли е запад ли е - Първо ни нападат и ние след това им *** ***. 2. Следователно къде ще се тренираш в Сибир, Пустинята Гоби, Антарктика? или на границата където трябва първо да се окопаеш, Отстреляш и чак тогава следва настъпление(да познаваш терена)

237

Анонимен

преди 2 години

дано Тръмп да ги натика в затвора *** демократи като се върне

236

до 296

преди 2 години

"Вашингтон- илюзия за всемогъщество" -каквито и локуми да разтягаш из форума, това ти изявление те разкрива като един от неграмотните въздухари, на когото само неграмотните читатели могат да повярват... читател

235

Дрън, дрън ярина

преди 2 години

"Дрън, дрън та пляс." (Бай Дрънчо)

234

Анонимен

преди 2 години

Русия няма никакво право да нахлува в суверенна държава. Путин ще бъде тотално изолиран от света и никой няма да иска да се види с подобен пoдлец... Отделно в Русия ще бъде още повече намразен от болшинството руснаци, които ще почерни в една евентуална война.

233

Боби

преди 2 години

До Анонимен "Боби къде ще се скриеш като нямаме бункери в България? Само екипировка няма да помогне. Мислил ли си, докато се въодушевяваш за война?" 1. КОЙ ОТ МЕСЕЦИ ПИЩИ ЕЙ СЕГА, УТРЕ, не бе Утре ВЕЧЕР ЪЪЪ всеки момент Ужасните Рашки ще нападнат Вижте колко войски има по границите (А че тези войски са там на маневри оповестени вкл в ООН от преди месеци се пропуска факта) 2. Ясно е че Путин няма да му наложат санкции само ако ПРЕДАДЕ Донбас нали. А това дори при неговия рейтинг е Смъртна присъда