200

моч

преди 2 години

За сега само леко долавяме но , тепърва ни предстои да изживеем ужаса от сблъсъка със злокобното лице на промяната......В същност , когато си избрал да "изчегърташ" лошото и за целта използваш и в следствие го заменяш със зло - резултата е предизвестен !!!!

199

Анонимен

преди 2 години

Ами нали услужливите медии в хор повтарят мантрата за социалния бюджет. Никой не се престраши да попита, като толкоз социален защо не предвижда увеличение на заплатите. Ясно е, че със запазено ниво на заплати и при голяма инфлация следва обедняване, а в това няма нищо социално. Било бюджет на растежа. Какъв растеж. Събрали са повече данъци, заради инфлацията. Цените растат, а с тях и ДДС също. Едно е 22% на едни цени, а друго на други. Ама тоя данък си го плаща обеднелия потребител.

198

Хахо

преди 2 години

Нали искахте промяна бре? .Точно с гласовете на вас бедните и машинките на радев, дойдоха пак *** на власт .Сега живеете два пъти по бедно и по зле от по времето на бойко И пак го плюете ..хак ви е Радев се спаси от Гешев Комунистите ще забогатеят пак на ваш гръб .А вие ще лапате мухите.

197

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е лихвите по кредитите да се увеличат. Стига вече безлихвени кредити от 1-2 %. Всички да си изтеглят парите от банките, да видим тогава ще има ли нисколихвени кредити.

196

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията ще я има на високи нива докато не извършим демутризация в България. Нещата са свързани.

195

Анонимен

преди 2 години

След 12 години унищожаване на България, инфлацията каква друга да бъде освен висока?!

194

Анонимен

преди 2 години

Бойковите мекерета по места вдигнаха цените на каквото се сетите.Това е саботаж с цел недоволство на народа,протести и сваляне от власт на новите,които правят всичко възможно за минимализиране на загубите.Затова трябва яко изчегъртване на мафиотските структури ,като саботират промяната.

193

Анонимен

преди 2 години

Колко защитници на НЕКАДЪРНИЦИТЕ НА РАДЕВ! БРАВО ДРУГАРИ! ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЩИТАВАТ ДЕЦАТА НА ПАРТИЯТА!НАПЪВАЙТЕ СЕ ДО...ПО..С ИРАНЕ,ЗАЩОТО ТЕ СЕ О С ..РАХА

192

Анонимен

преди 2 години

Много производители и търговци вдигнаха спекулативно цените,възползвайки се от ситуацията.Да им обявим бойкот и да ги накажем.

191

До 198

преди 2 години

Този път и еврото приключва.

190

Анонимен

преди 2 години

До статистиката не лъже - М ... Да, но сме в борд с еврото. Цените няма накдъе да скачат повече, защото просот ще започнем да пазаруваме от Турция, Гърция и Румъния. Стига сте плашили с едно време.

189

Анонимен

преди 2 години

Когато започнат да им гният зеленчуците по сергиите и да им се разваля стоката по щандовете,щат не щат,ще свалят цените.На всяко действие има противодействие.

188

Анонимен

преди 2 години

"Ако човек спестява пари, за да си осигури по-висок стандарт на старини, високата инфлация ще " - Извинявай, авторке, ама инфлация има, откакто има пари. Само тотлано финансово и икономически неграмотни хора, мога да се надяват на "по-висок стандарт на старини", като трупат. Е, освен ако не изкарват по 10000 лева, па да живея с 1000, тогава може, но си е пробита схема, така или иначе.

187

статистиката не лъже

преди 2 години

Годишна инфлация 9,1%, увеличение на храните с 15%, на газа с 44%, на тока с 25% (вероятно от април с още повече). Последно увеличение на заплатите към 1.07.2021 с 3,2%, на пенсиите към 1.01.2022 с 5%. Такива отчайващи цифри имахме през 1996г. преди галопиращата и впоследствие хиперинфлацията при Жан Виденов. Където минат тия продължаващите промяната, трева не никне.

186

Анонимен

преди 2 години

По време на своето управление Боко изгони 1 милион здрави,прави,млади българи от страната.Сигурно от много добрия им живот тук.

185

Анонимен

преди 2 години

До kris 188 - А дано!

184

Анонимен

преди 2 години

Какво общо има ГЕШЕВ С НЕКАДЪРНОСТТА НА КОКОРЧОВЦИ?ГЕШЕВ ДА НАПРАВИ БЮДЖЕТ -КОГА Е БИЛО МАРТ МЕСЕЦ БЕЗ БЮДЖЕТ?АКО ББ УПРАВЛЯВАШЕ БЕЗ БЮДЖЕТ РАДЕВ ЩЕШЕ ДА КРИТИКУВА! АКО ББ НЕ БЕШЕ ИЗПРАТИЛ ПЛАНА ЗА ВЪЗТАНОВЯВАНЕ ЩЯХА ЖУРНАЛИСТИТЕ ДА ГО РАЗПЪНАТ!АКО ББ НЕ БЕШЕ ПОДГОТВИЛ ПРОГРАМИ ЗА ФИНАНСИРАНЕ ЗА ОТ ЕС ЩЯХА ДА КРИТИКУВАТ !ВСИЧКИ ГЕЧЕВЦИ И ''ВИДНИ'' ИКОНОМИСТИ щяха да се упражняват и да искат ОСТАВКА НА НЕКАДЪРНОТО ПРАВИТЕЛСТВО? СЕГА ОТВСЯКЪДЕ ХВАЛЯТ!

183

Анонимен

преди 2 години

До Ghost 173 - Дал съм на борисовите хора поне 4 кюлчета, за да ме оставят намира, така че хич не са му халал. АМа разбриа се, в БГ си подкрепяте мутричките, нали?

182

до 187

преди 2 години

ПростУ или сложну поне не рева за 20лв ток като тебе, предлагам ти лоения да те напълни отзад кат пуйка барем се сгрееш.

181

Мнение

преди 2 години

Инфлацията е един от основните инструменти с които периодично се обират хората и техните спестявания.Така те винаги остават бедни, а една малка част стават все по богати.Това което мога да Ви посъветвам за да спасите стойността на това което в момента притежавате е да си купите злато или сребро.Това е най-лесното нещо което можете да направите.Запомнете: Купуването на злато или сребро не е инвестиция! Това е просто начин да запазите това, което вече имате.