78

Хе хе

преди 2 години

До До 77 А в демократичните САЩ , едни наркоман ,надрусан ,умрял от предозиране ,го погребаха в златен ковчег .

77

До 82

преди 2 години

Не пия, не пуша, не употребявам наркотици или опиати. Проектираш.

76

Анонимен

преди 2 години

За това свидетелстват множеството писма между него и сръбски офицери като Йевта Йованович командир на 2-ри батальон, подполковник Малиновски комендант на позицията при Св. Стефан и др.Войвода е на българска доброволческа чета по време на Руско-турската война от 1877 1878 г.

75

Щирлиц

преди 2 години

За ваксинираните ли става дума,или за всички балканци?Все пак ако не са ваксинирани,да не се увеличи рЕзко заразата като се върнат?Ха-ха,майтап бе Уили!

74

никиии

преди 2 години

...и Балканите

73

До 81

преди 2 години

Армия нямаме от 44та. Армията на НРБ беше армия на Москва, защото БКП се командваше от Кремъл.

72

Анонимен

преди 2 години

През Сръбско-турската война от 1876 година Панайот Хитов е войвода на една от четите на българските доброволци. През юли командващият Моравската армия генерал Михаил Черняев го назначава за главен войвода на четите на Филип Тотю, Ильо войвода, Желю Христов и Христо Македонски. Получава и правомощието да въведе ред в новоосвободените земи. Доброволците, командвани от Панайот Хитов, извършват общи, съгласувани действия със сръбската войска.

71

Анонимен

преди 2 години

До До 73 То пък една армия на НАТо ,епилирана и с лакирани нокти .Пфу!

70

Анонимен

преди 2 години

83 в грешка си. Демократичните банани си ги плащаме. И оня кораб с изгнилата царевица платихме. Парица йе царица. Хартиените самолети от изрезките ша ги правим сигурно.

69

До 86

преди 2 години

Русия е на едно от челните места в света по спинозни. Сети се сам как са се заразили. Вариантите не са много.

68

До 77

преди 2 години

А в Русия оня ден пияна жена падна от осми етаж. Преид няколко години една луда мюсюлманска обезглави малко дете на спирка на градския транспорт. Пак там, в цветуща Русия.

67

Анонимен

преди 2 години

До До 78 Вървят напред ,с гей знамето на парада ,нали ?

66

Хе хе

преди 2 години

До До 75 Че то 35 тона на Дънди, са за една година ,робе !

65

До 78

преди 2 години

Пак лъжеш. Преходът в България стана по руски модел. Само тук не се извърши лустрация. Затова копаем дъното, а другите източноевропейски страни вървят напред. На Запад един чистач живее по добре от един средностатистически руснак. А ако си кадърен, няма да си само чистач. Разбирам, че на теб толкова ти е капацитета, но не генерилизарай - не всички са чистачи като теб.

64

Анонимен

преди 2 години

76 а на бас че не можеш десет пъти от земята да се вдигнеш. И не само това. Мозъчно ощетен и увреден си вече. Нон стоп индийски коноп, нали?

63

Анонимен

преди 2 години

Така е, отървахме се. Нарязахме ракетите, подарихме танковете, корабите сами потънаха. Сега мое ни *** кой си поиска. Оня виц го знаете "*** не питай".

62

Капут

преди 2 години

Всички ракети са насочени към Путин в момента. Единствения му шанс е да отиде в изгнание.

61

До 75

преди 2 години

Това, което Дънди Прешъс взимат от България, е стотинки в сравнение с онова злато, което сме дали на Москва по времето на социализма. 32 тона само през 1960. А след това и още. За да ни поддържат изкуствената икономика.

60

Анонимен

преди 2 години

72 отиди виж заглавието откриха два трупа в апартамент. Това само днеска. В сащ някакъв пък заколил 11 човека щото го кефило да кара бмх и да размахва голям нож.

59

До 73

преди 2 години

С какво сме ощетени от членството ни в НАТО? Отървахме се от пропадналата соцармия, супер.