10

(-_-)

преди 2 години

НАТО от пакт за стабилност на определени държави се превръща в инструмент на САЩ за силово налагане на техните интереси. Една напълно излишна структура в днешния свят.

9

Анонимен

преди 2 години

"Защо се създава НАТО и за какво работи сега?"___________За да обезоръжи европейските държави и да ги направи военно зависими от САЩ.

8

Анонимен

преди 2 години

Небето над Бургас беше пълно със следи от изтребители. Военни учения в Черно море. Тази лудост трябва да спре за да не се получи накрая като в новия филм с Ди Каприо.

7

Анонимен

преди 2 години

САЩ модернизираха талибаните с оръжия за 100 милиарда долара, а на Украйна й се дават умрелите джавелини, а на България й се дават самолети на снимка.

6

Град козлодуи

преди 2 години

До град козлодуи,ти нема как да даваш акъл на хората,при положение,че си се изложил един път,няма как да даваш компетентни мнения,няма как да погледнеш хората в очите никои не ти вярва,господин за един ден,човек моито продава собствения си народ и собствената си държава за жълти стотинки,ще продадеш маика си и баща си за пари,черният дроб за два лева наглец и подлец.

5

Анонимен

преди 2 години

НАТО уж е отбранителна организация, а е бомбардирала десетки страни по света без никоя от тези страни да не ги е нападнала.

4

Хюго Бос

преди 2 години

Нещо сте прекалили със СиЕнЕн-а и прочие либерастки лъжи. НАТО е създадено да държи немците под контрол. Отговорът на създаването на НАТО беше Варшавския договор. Нещомозъжите ви ксто на комсомолски другари- една и съща плоча въртят със същите простотии до втръсване и ди мислят, че читателите са като тях, на същото нисши интелектуално ниво.

3

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

НАТО е еврейски вариант на "Али Баба и четиридесетте разбойника".Али Баба е Байдън.Израелста престъпна организация с доказани фашистка идеология и практики. Те това е OTAN.

2

Анонимен

преди 2 години

НАТО е инструмент за прокарване на американските имперси интереси на глобалната сцена. НАТО е участволов по-малко войни само от САЩ.

1

Анонимен

преди 2 години

Ние сме овцете в една разяснителна кампания