144

саобщение

преди 2 години

днес е забелязан плефнелиеф на границата с украйна въоръжен до зъби и бил много бесен

143

Диоген

преди 2 години

Нашият достоен отговор ще е изпращане на проф.Иво Христов, Елена Йончева и Сергей Станишев в Киев! Достатъчно са речовити по темата, а и сърдечно са обвързани с тези земи! Но едва ли ще съберат смелост да поемат натам. А и може би вече са обявени за "персона нон грата" в Украйна. По-лесно е да умуват при Цветанка Ризова..И по-безопасно!

142

Лекарства за нос

преди 2 години

за заминаващите за южно кокаинск напомняме, че още от времето на гошо тарабата и коминтерна, целта на русняка е проруска "славянска" федерация на балканите, оглавявана от любителите на плескавици и противници на мерките срещу ковид. самото съществуване на независима държава на етнически българи им е трън в очите от обявяването на независимостта до ден днешен

141

Анонимен

преди 2 години

И при мащабния отговор България ще пострада най-много. И като виждам че нямаме Държава, то мафиотите ще се изпокрият и Българския данъкоплатец ще понесе цялата тежест на мерките.

140

гореща новина

преди 2 години

руснаците са засекли подводница на американците е техни териториални води след предупреждение руснаците започнали да бомбят разбира се не сновото им оръжие и тези се одрисксли и избягали с колкото сила имат

139

Мирон Сабята

преди 2 години

До Мунчои нашите ако са умни ще приемат, щото върже ли там, нашето черноморие с ублизо 100 000 русняка разселени официално е следващата зона за защита на руското население.

138

Лекарства за нос

преди 2 години

До Анонимен162 пу е като кварталната мутра дето по принцип не иска да се бие и не разбира що нещеш да черпиш. и телефон не даваш да звънне на авера. а тая твойта *** дето си изкарал на вечеря гледа заплашително, каратиска ли е ква е, ше го еде май а? както каза един военен наблюдател за промяна в руската външна политика може да се говори само след смяна на ръководството

137

Анонимен

преди 2 години

Г-н Лавров преди дни успя да подлъже британската си колежка с въпроса "Какво мисли за областите Воронеж и Ростов".Странно е, но в миналото тези градове са били украинска територия. Английската министърка сигурно щеше да отговори по аналогичен начин, ако я бяха питали за Папуа.Защото Ростов и Воронеж за Великобритания са точно това - ПАПУА ..

136

Мунчо

преди 2 години

Всички, уважаващи себе си държави, изтеглят гражданите си от територията на Украйна. Само нашите управници мълчат като комунисти на разпит. Може би ще дадат на нашите сънародници там по един "Калашников" и ще ги зачислят в състава на Трета Украинска армия.

135

Анонимен

преди 2 години

Путин буквално заяви, че Русия ще нападне Украйна, ако тя се опита да си върне Крим и Домбас, така, че войната е напълно възможна... Не знам, защо Крим е толкова важен за Русия, но за мен не си струва жертвите от една война...

134

Лекарства за нос

преди 2 години

коментарите под "статията" поразително приличат на една глава от "Ледоразбивачът" на Суворов. това значи че или джуджи се е накъкал, или до десет дена боя е готов.

133

Анонимен

преди 2 години

Това ще е края на САЩоНАТО , Империята със Марш на Скок върви към своят крах !

132

Помнещ

преди 2 години

Заплахата от Русия,е само в *** Натовски кратуни! Нас българите не ни е страх от Русия!!!-:)))До този момент,интригите на Америка със своят военен блок НАТО НЕ ИМ СЕ ПОЛУЧАВА!-:)))

131

Лекарства за нос

преди 2 години

До Анонимен156 дедо остаи на талибаните оръжие за милиарди и се бие у гърдите с 20 джавелина дето младши, който не е наркоман, е продал на украинците. дано реши че говори с другаря ким, че оня самбиста може и да е кинта и двайсе с дигнати ръце, ама дедо ще го присърби стабилно

130

Анонимен

преди 2 години

До 146То и Великобритания помни Наполеон и Хитлер но не е оревала света.

129

Анонимен

преди 2 години

Чакаме записа от разговора между Байдън и Путин. Надяваме се че Байдън си е изпил хапчетата против старческа деменция.

128

Лекарства за нос

преди 2 години

количеството дезинформация и абсурдни опорки ме навежда на мисълта, че боя е готов и е въпрос на десетина дена да стане квот ше става.

127

Лекарства за нос

преди 2 години

До Ток и жици усещаш ли с "учението" в черно море и беларус, тая опорка колко е изтръпнала?

126

Няма да има

преди 2 години

Вервайте ми. Нищо няма да има. Ама нииищооо. Нищичко.

125

Анонимен

преди 2 години

Докато не разбият плешивата глава на Путин никаква дипломация няма да помогне. Той не е добре с главата човека и трябва да му се направи церебректомия.