42

Анонимен

преди 2 години

Въпреки че в момента има зелен сертификат тази година направихме рекорд по брой полжиетлни тестове за 24 часа.Когато нямаше мерки се сещам че нямаше ковид болни.

41

минувач

преди 2 години

Израел махна 'сертификата' - като ненужен и безмислен - въпреки (цитирам) "рекордният брой заболели"! Та от какво се разболяват рекрдно след като са на 4 'игли'???

40

Анонимен

преди 2 години

Всичките ковидарки като Междузвездните вуйни - Йодка, Джабка, Чубачка, Кромбпф, оня с брадавиците по лицето и т.н.

39

Анонимен

преди 2 години

До Фен на Star Wars 43Избива си комплексите за малоценност, това и остава да направи :)) Виждал съм грозни жени, но такова нещо рядко се среща, сигурно не се е чифтосвала с мъже, понеже е немало желаещи:))

38

(-_-)

преди 2 години

И принципите и данните относно тая история бяха манипулирани. Първо промениха дефиницията според, която се обявява епидемия. После започнаха да налагат разни безумия и сега май вече се оправдават. Рано или късно истината ще излезе наяве и тогава бабет и останалите промоутъри ще трябва вече да им се потърси отговорност!

37

Анонимен

преди 2 години

Процесуалните действия за най-голямото престъпление срещу човечеството започват. Журито сме ние, хората от цял свят.Д-р Райнър Фюлмих заедно с голяма група световно известни адвокати и с помощта на високо уважавани специалисти, лекари, учени от цял свят ще покаже кой стои зад управляваната пландемия.Вижте кои са част от световно известните личности, за които има доказателства да бъдат подведени под отговорност.

36

Анонимен

преди 2 години

Като не падат мерките, ще падат глави! Няма как да мотитивираш хората да се бодат с неизвестни субстанции с неизследвани дългосрочни последици, като ги убеждаваш, че си много загрижен за живота им. А в същото време хора болни хора умират от мерзката система на медицинската индустрия! Ентусиазмът приключи с ваксинацията на хипохондриците. Сега с първа игла се бодат само под принуда онези, които не могат да работят и да си купят сертификати! Позор сте и позорно ще завърши животът ви!

35

Никак не е трудно!

преди 2 години

Датата е днес! Започнах да правя списък на всички терористи, коиото като това зобми тормозят хората вече 2 години и скоро когато този режим падне ще предам списъка за да има съд и присъди! Очаквам скоро да запознат да обръщат палачинката и да се оправдават с нареждания "от горе". Но решението да станеш мъчител на 6.5 ,илиона души не идват "от горе", то е лично! И това бабе ще си получи заслуженото! СЪД И ПРИСЪДА! ФАШИСТИ!

34

Фен на Star Wars

преди 2 години

Ей докога ще показвате Джаба по телевизията? Уплаши децата бе. Хаман :)))

33

Лельо Радке

преди 2 години

Недей да говориш глупости, а си купувам билет за Марс, защото времето ви изтича, а в Канада няма да можете да отидете.. България никога няма да мине и 35% ваксинация защото всички видяхме, че бълвочите водят до инфаркт и не работят. За 2 години нито се пазя, нито нищо и не съм бил болен, нито заразен- Слава на Бога! Измислената ви пандемия не струва. Хората умират заради здравната система. Како Радке, по-добре спри да се явяват по медиите защото хората са ти го набрани.

32

Анонимен

преди 2 години

По принцип не е хубаво да се подиграваш за външния вид, обаче таз направо е като от филм на ужасите :)))

31

Анонимен

преди 2 години

Не съществува колективен имунитет , където имунната защита е само 3-4 месеца. Дори след преболедуване.

30

Дедо

преди 2 години

СЗО иска 70% набодени . Кви вълни , кви омикрони , кви данни имаш бе другарко !? Имате зелен сертификат , който единствено удостоверява , че си набоден ! Можеш да сееш грип на всякъде , а ако нямаш сертификат усложняват ти живота , за да се набодеш ! Целта е 70% набодени ! Имали данни и статистики !?!?

29

Анонимен

преди 2 години

От всички краища на Париж нахлува конвоя на свободата във Франция, но навсякъде са разположени БТР-ри Явно правителствата започнаха война с народите си!В Канбера в момента има над 1 000 000 протестиращи !В Нова Зеландия има голям протест от техния конвой - бият ги като кучета!

28

Анонимен

преди 2 години

Да изнесат данни за България колко преболедували колко ваксинирани и общата бройка какъв процент прави спрямо населението и ето Ви колективен имунитет Да се отпускат мерките в болниците не може да се приемат само Ковид положителни Другите заболявания ще ни залеят след времеВсичко Ви е сбъркано

27

Анонимен

преди 2 години

Те го измамника кво дрънка:"Премиерът Кирил Петков: Най-големият ни успех е управлението на ковид кризата." А тая е първата в кохортата измамници.

26

Анонимен

преди 2 години

В Канада положението е като пред революция!Вече всички говорят, че wef дърпа конците на трюдо и искат не просто премахване на ограничения, а обвинения за държавна измяна!Има видеа на плачещи жени полицаи и ядосани деистващи полицаи военни, които казват , че са с народа.В момента върви и пресконференция на морални и честни канадски медици , които разбиват всички представи на канадците, коита бяхя заспал 2 години!

25

Анонимен

преди 2 години

Джаба, тили си?

24

Анонимен

преди 2 години

Зеленият сертификат няма смисъл когато няма контрол за спазване на мерките Само наслагвате допълнително напрежение

23

Анонимен

преди 2 години

Имунизацията запична сбъркано да не лъжем Хората над 65г доста почакаха Относно карантината също е сбъркано защо се намалиха дните явно за да намали плащането от НОИ има хора и на 14 ден с положителен тест сега се връщат на работа без тест някои ще са още разпространители явно това не Ви тревожи а Сертификатът не струва нищо освен че внася разделелемие Няма и контрол върху мерките автобусите са пълни с ученици без маски -това не Ви тревожи-така че не Ви вярвам