84

Бай Асен

преди 2 години

Проблемът на Европа е Америка, те винаги допринасят за мира и свободата. Така допринасят, че където са отишли, само разруха и изтребване на хора. Обаче много *** на тая земя, гарантирали били мира, смях :Д! И между другото сами си взривиха кулите близнаци, ако някой не вярва - да провери колко евреи има умрели там, при положение, че около 5к са работили там. Ще Ви улесня - нито един, тъй като не са били на работа по някаква случайност!

83

До 117

преди 2 години

А ако утре Русия дойде да "смазва" България, пак ли така ще се радваш? Може би не знаеш, защото не си учил и чел достатъчно, но Украйна е възникнала като българска държава. Според теб, редно ли е да пожелаваш на братятата си да бъдат "смазвани" от някакъв ориенталски агресор? Ние не сме ли били пет века под властта на такъв??

82

Русия Бионд

преди 2 години

Руснака ще дере европееца, турчина и американеца на скъсване ще ги закара оттатък океана ,както навремето нявря германеца оттатък Германия, живейте си живота и не се занимавайте с Русия! Храни ви топли ви и на най-ниски цени само дето не ви го нанизва нощно време ,но и това ще стане най-накрая ,койтотърси намира!

81

Anonymous

преди 2 години

Каква заплаха е не мога да разбера? Оставаш Русия да я смаже и готово!

80

Анонимен

преди 2 години

Предател! Никога няма да тръгнем да воюваме с православните ни братушки. Путин да те опече и сервира на голямата маса, дано.

79

Анонимен

преди 2 години

България има нужда от БОЙКО БОРИСОВ! РАДЕВ И РАДЕВДЕБИЛНИТЕ ДА СИ ВЗЕМАТ ВЕСТНИЦИТЕ И ДА ПИТАТ ГУГЪЛ ЗА НАЙ-БЛИЗКИЯ ПОЛЕТ!

78

Анонимен

преди 2 години

В сайта на блуумбърг от две седмици виси карта с разпределението на американски военни по страни от фронтовата линия. За България за сега са определени 2500 човека. Пък наще тука ни баламосват с батальони, 1000 човека за учения на НАТО. Лъжи, лъжи, лъжи... А ужким Мутри вън!

77

Анонимен

преди 2 години

Чудно ми е защо Генерал Янев подчерта, че имаме.недооборудване с артилерия. Ако чакаме Русия да ни нападне по-вероятно е това да стане по въздух или по вода. Артилерията предполага да ни достигнат по суша. Или си правим сметка да воюваме с някой друг?

76

Вие си ги избрахте

преди 2 години

Фигуранта се крие в Президентството и само подвиква оттам към журналистите. Ако беше Борисов досега да е отишъл поне три пъти до Брюксел, да се е чул поне веднъж с Путин, с Ердо да са подели инициатива за подпомагане свалянето на напрежението и да е овършал съседните страни за стиковане на обща регионална позиция по конфликта. А фигуранта сигурно вече е опънал картите и реди танкчета, самолетчета, корабчета и оловни войничета... Ама те така че е, защото...

75

Анонимен

преди 2 години

Испания и Франция нали пращат подкрепления в България , или още Информацията е засекретена в Министерство на Отбраната

74

Анонимен

преди 2 години

Ей тия тримата могат да се пробват да обиколят училищата и да агитират абитуриенти за постъпване във военни училища.Ще се очудя ако НСО ги спаси от линча на родителите им:-)))

73

Кибика

преди 2 години

Заплаха... Зеленски ще нападне Донбас, Путин ще вкара войските от две посоки и като обкръжи Киев Зеленски ще избяга в Ю-Кей и ще основе правителство в изгнание. Ако въобще успее да стигне до това. А Европейците само ще гледат отстрани и ще крякат за нови санкции. Нали никой не си мисли, че им пука за Украйна на Зеленски? Да му мисли дядо Джо Б. Неговите инвестиции са под заплаха...

72

Пърдичката

преди 2 години

Къде са милиардите за айропланите на Борисов? Така беше и с вертолетите,които купи за сума пари без въоръжение. Използват ги само за транспортни и то когато не е много студено ,понеже тогава не можели да летят))

71

гостенка

преди 2 години

Когато ГЕРБ, викаха премиера да даде становище за Украйна, било преекспониране, сега видиш ли вече е Заплаха!!! Радев, Радев, Борисов е светлинни години преди тебе в политиката, има много да се учиш!

70

Ууу

преди 2 години

Като сте хукнали с Киро да "оправяте" Украйна, Русия и Македония имате ли на представа какво става по магазини, аптеки и бензиностанции тук в България , или това вас не ви засяга, на вас всичко ви се сервира от сервитьори за сметка на държавата. Вие разбирате ли, че до лятото сте пътници.

69

Анонимен

преди 2 години

Кризата в украйна започна с преврат организиран от пиндостан по добре познат сценарий на майдан, цветна революция, който съвсем наскоро видяхме в класически вид и в Казахстан, неуспешен, благодарение на намесата на Русия. Пиндоските *** нека си повтарят друго.

68

Пърдичката

преди 2 години

Сега да изпратят Тиквата да иде да си търси айропланите ,или национализация на цялото му имущество и в Софийският! Ето тази сделка застрашава националната сигурност!

67

българин

преди 2 години

До: номер 78 Тогава защо ти не млъкнеш?! Като мълчанието било злато що лаеш?! Малки ли сме били?! Люксембург е още по-малка държава, по-малка дори от София! Но Люксембург е финансова столица на Европа, а небето и се охранява от 18 АУАКС-а!Малки сме били, виж го ти еничарина! Ако някой беше казал това на Левски, че българският народ е малък за борба срещу Цариград и султана, познайте какво щеше да му се случи на такъв човек?!

66

Анонимен

преди 2 години

А добро утро гусин Президент!Добро утро гусин министър на отбраната!

65

Анонимен

преди 2 години

Американската политика е да изолират Русия, което само по себе си е глюпаво, оттам нататък пошло, поехало. Каквото посеят, това ще жънат.