90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 148 Много е смешно, когато гербавите говорят за десето, което тепърва щяло да овладява властта. Че кога са я пускали :) Пък и не забравяйте, че каскетът е започнал "юридическото" си образование във факултета десе :)

89

Анонимен

преди 2 години

До Антимасон 146 Аз не съм от ПП, обаче, щом гербавите се водите, че сте спечелили изборите през април, значи и ПП е спечелила изборите през ноември :) Те, може и да са неясен, ама вие пък сте до болка ясен, та по-добре неизвестността пред вашата печална слава :) Ще видим какво ще стане, големи врачки се извъдихте гербавите :) Пък своята съдба не предсказахте :)

88

Анонимен

преди 2 години

До Един от мнозинството Е как не можеш да разбереш: заветната цел на пълното овладяване на цялата власт в държавата от ДС, и инсталирането на Фигуранта като Велик Лидер е по-близо. Не е трудно да се разбере.

87

Антимасон

преди 2 години

До АнонименАма, то и вие, от ПП не спечелихте изборите! Първом, вие сте един неясен субект, не сте и партия даже, простое дин файтон хора, спуснат през Мустафа и с натъкмяване, едвам додрапахте да биете ГЕРБ с 2-3%;))), което не ви дава право да управлявате;))) Трябваше още 3 партии да бъдат инженерирани към вас, за да се сглоби правителство на тюрлюгювеча, и да може масонската ложа Слънце да овладее и изпълнителната власт, защто само чрез президентството, никак не става;)))

86

Един от мнозинството

преди 2 години

Не мога да разбера, какво толкова се превъзбудиха комунистическите отреп-ки драскащи тук ? И какво като така се е произнесъл КС ? Сега ще трябва да се предоставят реални доказателства, а не популистки лакардии на които се наслушахме през последните две години . Само да не са като "доказателствата" на Рашков . Лъжци, манипулатори и мошенници - нищо по-различно не са "почтенните" от "Промяната" !!!

85

Асан

преди 2 години

А Тиквата защо още не е задържан :)))

84

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо 140 "Свобода на словото" в гербавите медии :)

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 141 Гербав, верно ли си мислехте, че ще ви държим да управлявате, след като изгубихте изборите :) Да махнат вашите под.логи още не значи да сложат свои.

82

Анонимен

преди 2 години

До Прах 138 И това го пишете под статията, в която се установява, че нищо не разбират от право :):):) Губят времето на КС с нещо, което и студентите знаят :) Плачат за смяна и те

81

Анонимен

преди 2 години

Опасния прецедент на това ИВ да има право да определя "по целесъобразност" работата на СВ ще доведе дотам, че ще започнат атаки към органите, които определят избора на висшите съдии и то отвъд правомощията на ИВ определени по Конституция. Така се прави държавен преврат - смачкват се пречките пред назначаването на изгодни за ИВ хора. Това не беше ли причината, пореди която много хора са против ГЕРБ - че те са "назначили" удобни за тях хора в СВ? Защо сега същите техни противници подкрепят същото?

80

ПроСоТо

преди 2 години

та както написах,но забележката ми някакси "сублимира",..:-Днес е много лош ден за Тиквокрацията !

79

Прах

преди 2 години

И пушилка. И какво като го внесе. Никой няма да гласува за отстраняване. И то защото хората са магистрати и знаят че няма основание. То е нещо, както НС може да иска вот на доверие на министър-председателя. Просто във ВСС никой, дори и от съдийската колегия няма да гласува за. Министърът не участва в гласувания, защото не е представител на съдебната власт. Та, единственото, което ще стане, че самата тя ще бъде подиграна още повече.

78

Анонимен

преди 2 години

125-по имущество нема кой да бие Бойко и Цвъки.

77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 132 Аааа, знам ви гербавите трролове - в чужбина сте, програмисти, германци, лекари и топ мениджъри и по цял ден трролите :)

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 131 "Най-ясно "говори" това, че не отричате да сте тррол" Вече го отрекох, а факта, че това ти е заучената тактика да го твърдиш, показва какъв си. Изчерпа си. Бягай да си играеш в пясъчника, аз се връщам към темата на статията.

75

по Сталински

преди 2 години

Нека и младите да видят , как е да те управляват комунисти и децата им . Днес режим на тока и реанимация на милиционерската държава, а утре и купонна система.Те това е промяната към живот като в Северна Корея.

74

Кервана си върви

преди 2 години

Това е същото като че баба Круна може да отиде до градо с рейс. Дали рейса ще дойде, дали шофьора ще спре, дали ще отвори вратата, дали баба Круна ще успее да се качи и накрая - дали рейса въобще отива в градо... Кучетата си лаят...

73

Анонимен

преди 2 години

До 128 Аз дори не живея в България, толкова си дезориентиран. А това ще го гледаме още дъъъъъълги години: България ще пропада все по-надолу, а такива като теб с "лично мнение" (то е смешно, и руската кукла Янев, и той "лично мнение" даваше) ще продължавата, докато накрая няма накъде и само ще се хилите, защото ще сте стигнали до етапа, който заслужавате: пълно смазване от ДС. Всички големи тарикати се държат така, когато ги изиграят.

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 130 Най-ясно "говори" това, че не отричате да сте тррол :)

71

Анонимен

преди 2 години

АИДЕ ДОДЕКА Е СТУДЕНО НА ПЪРЖОЛИ И БАНКЕТ.