115

Анонимен

преди 2 години

Залезът на НАТО в Крим.

114

Янев е за пенсия

преди 2 години

Защо така се извърта този безличен и некадърен чиновник Янев ?!

113

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАми не е така, даже руски самолети са излетели за Югославия, след което някой се е обадил на руснаците и те са се обадили и са върнали самолетите обратно в Русия. Това го разказваха хора, свидетели на събитията.

112

Мунчо

преди 2 години

Нямаме граница с Русия. Украйна не е в ЕС и НАТО. И как Русия заплашва ПРЯКО сигурността на България, не ми е ясно.

111

Помним

преди 2 години

Добре че е сорос да ни припомни за югославия и турското присъствие...

110

Анонимен

преди 2 години

През 2028година се очаква Китай да стане първа икономическа сила в света, измествайки САЩ от тази позиция. Дотогава ще са готови самолетоносачите също. Вече имат повече патенти и учени от САЩ. Дотогава ще станат и пряк самостоятелен военен конкурент на САЩ. И то с по-малък бюджет от американския. Изпуснахте Китай. Жълтата раса доминира вече. :)

109

Анонимен

преди 2 години

Пука ли ви за сигурността на тези народни изедници? Ако Путин ги бомбардира, ще бъде най-добре за всички.

108

Анонимен

преди 2 години

До 104Помните ли интервюто на Елцин и американският плейбой как се хилеха, когато се разпадна Югославия? Русия тогава не си мръдна пръста. ))))Сръбският журналист Момир Марич каза, че в интервю Горбачов му е казал,,, И на ум не ние е минавало да помагаме на Сърбия при разпада на СФРЮ, защото вие сърбите живеете с илюзия от 13 век, и един път Русия се опари, тръгвайки да ви спасява като влиза в ПСВ".

107

ха ха

преди 2 години

По времето на соца някой да ни е питал дали искаме да сме във Варшавския договор НЕ ЗАТОВА СЕГА ЩЕ СТОИТЕ В НАТО И НЯМА ДА МРЪНКАТЕ

106

Анонимен

преди 2 години

Янев страда от раздвоение на личността. До преди седмица Русия не ни заплашваше според неговите русофилски разбирания, но днес вече ни заплашва.

105

Да!

преди 2 години

Засяга цяла Европа ,но да! За нас е смъртоносно нямаме обучена и въобще всякаква армия нямаме оръжия и техника за бога ние нямаме дори един хеликоптер за хуманитарни нужди ние сме изцяло зависими от "съюзниците си".

104

Бъчваров

преди 2 години

Този още няколко дена и.... ще обърне палачинката към НАТО, защото ще му набият обръчите онези генерали от САЩ.

103

Анонимен

преди 2 години

За последните две години правителството на САЩ зае и изхарчи трилиони долари, каквито нямаше, а Федералният резерв неразумно вкара трилиони свежи долари във финансова система. Всичко щеше да бъде ОК, ако през 2018 г. Путин не беше показал анимационните си филмчета, на които САЩ много се смяха. Днес обаче никак не им е до смях.

102

Брей!

преди 2 години

И с какво по-точно я застрашава? Някой ще ни напада ли? Или чакаме тълпи украинци с надуваеми лодки да търсят убежище? Пряко застрашава нашата сигурност огромния брой т.ъпунгери дето за нищо не стават, ама поради дефицит на работна ръка са наети и ежедневно правят гаф след гаф, някои водещи до фатални последици - като козата на регистратура в болницата във Враца където пред очите на детето и умря една жена докато чака козата да си изпие кафето

101

Анонимен

преди 2 години

Състоянието на Европа в момента е чудовищно. Води се жестока борба кой ще получи ярлък за Великото европейско княжество. Вече има един загубил, това е Европейската комисия, забележително е, че там още не са разбрали, че са загубили. Скоро Европейската комисия ще бъде само сървис, спомагателно учреждение. Другите претенденти са Германия и Франция, като Франция е едни гърди напред. Това беше и целта на визитата на Макрон в Москва при Путин.

100

Анонимен

преди 2 години

Оръжие ни трябва само ако се готвим за война със Сърбия или Македония. Ако ще воьоваме с Русия с каквото и да сме въоръжени ще ни смачкат за нула време. Пък недай си боже Сащ да разположи войски тук и бойното поле да е по нашите земи. Ще съсипят всичко. После е все тая кой е победил.

99

Анонимен

преди 2 години

Китай само това чака. САЩ не могат едновременно да охраняват Украйна и Тайван. По доволни от китайците в момента няма. :)

98

Анонимен

преди 2 години

1966г де Гол обяви излизането на Франция от НАТО, а след няколко седмици замина на посещение в Москва. Речта си, произнесена от балкона на сградата на Моссовет, пред многохилядна публика на площада, де Гол завърши на руски "Да здравствует Москва, да здравствует Россия, да здравствует дружба России и Франции". Показателно е, че казва Русия, а не СССР,с "дружбата между Русия и Франция" по времето на СССР.

97

Анонимен

преди 2 години

Макрон вчера беше при Путин в Москва.

96

Анонимен

преди 2 години

Русия вече заяви многкратно, че ще използва военно технически средства ако САЩ не изтеглят военните структури на НАТО от източна Европа до линията от 1997 г. Най-голяма опасност за Русия представляват ракетните бази в Румъния и Полшв, в Полша още се строи.