354

Омикрон

преди 2 години

Така е, прав е Кирил Петков. Всичко трябва да става прозрачно. Например, прозрачно трябва да назначаваме свои роднини, съпруги, кумове, семейни приятели и съученици по възлови места във властта, а не да се крием. Щом е прозрачно значи всичко може.

353

Анонимен

преди 2 години

Да ,Лена е повече от останалите Българи,които нямат образование и не са в управлението на държавата и не взимат важни решения.В фирмите един национален мениджър взима три пъти повече от нея.А и той е повече от повечето от вас,защото носи отговорност за поне 50 човека.Докато при нея отговорността е още по-голяма ,както и напрежението.Да не говорим за образованието.

352

Питане

преди 2 години

Абе, Кире тия цветни снимки на евро банкноти и блокчетата облепени с жълт станиол на какво ти приличат. Ако не знаеш, питай некой от антуража на Фигурантинът - там половината са от ДС. Дори и червените бабички не вярват вече на станиолени блокчета и цветни копия на евро.

351

ПУТИН СЕ УПЛАШИ..

преди 2 години

НЯМА ДА НАПАДА УКРАЙНА.......... РУМЕН И КИРО-ПРИ ПРОКУРОР...

350

to

преди 2 години

То Киро ше ви оправи. Ясно, че в българия всичко е мафиозо. Сан Докан, Рамбо и Зоро трее да дойде. И в тях се съмнявам даже. Каскета е непобедим. Ама тва си заслужавате неуки и неграмотни роботещи бедни българе. Щот за антиваксърство се събирате да рукате по сокаците, ама за справедливост и законност се криете кат мишоци в дупките си.

349

Анонимен

преди 2 години

На Просто Киро са му казали, че трябва да играе роля и "каквото било, било", обаче ако това, което в момента се случва, също е част от играта, Кирчо не е знаел за него. Когато целия цирк с параванното управление на Киро приключи и шефа му поеме властта, Киро ще има само един изход: Летище София.

348

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 405 Абе, ти да не си Мата Хари, че да знаеш колко си сложила в шкафчето?

347

Анонимен

преди 2 години

Този на снимката е доказан престъпник, попълнил документ с невярно съдържание. Във всяка нормална страна щеше да е в затвора.

346

absurd

преди 2 години

Киро и ти се оказа бок+лук

345

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов - 2.5 млн в шкафче. Той с нещо повече ли е от останалите българи?

344

Анонимен

преди 2 години

Лена Бориславова - 13 690 лв заплата. Тя с нещо повече ли е от останалите българи?

343

Оръфляк

преди 2 години

Жоро Боеца каза, че е открил невиждано престъпление, уличаващо г-н главния прокурор и до края на Фебрюари щял да го свали от поста. Като гледам как и Кики го напъва, май верно има нещо. Да не са го хванали в крачка нещо или пак тва за жоси? Некой знае ли, че ми стана интересно?

342

Браво Кики!

преди 2 години

Браво Къци! Народа е с теб, мачкай мафията! Права бе Ванга, когато каза, че висок канадец от чужбина ще спаси България. Браво!

341

Надблюдател

преди 2 години

Ако Киро имаше поне малко акъл в главата, и ако наистина бившият шеф на Булгаргаз има вина за повишаването на цената на газта с 30%, на резонното беше да се обърне към Гешев за да му потърси отговорност! Всички знаем , ч име Гешев има слабост към хората на Радев! Само че, когато се осъществява огромна далавера ощетила българския потребител, Кирчо напада Прокуратурата, което е ясен знак,че се явява като говорител на енергийната мафия!

340

Анонимен

преди 2 години

Мачкай Кире! С теб сме срещу мафията!

339

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов е по-представетелен от Киро ментето!! Върнете Бойко!!

338

Седмицата

преди 2 години

Браво на Кирил за 1 месец ги посочи. А Борисов ги усукваше 12 години. Мисля че Кирил и Гешев ще станат страхотен тандем

337

Случаен минувач

преди 2 години

Погледнете го само на снимката как гледа - сякаш всеки момент ще налети на бой. Ми що не ми налетиш на мене, да ти избия някой преден зъб и да ти бушонирам окото!

336

Случаен минувач

преди 2 години

Киро няма достатъчно ум в главата си. И когато някой му го каже или даже му го намекне - кипва истерично. Не приема критики. Нервен човек. Много нервен. Имам чувството, че даже би налетял на бой, ако не е охраната около него. Мисли се за много умен, а е глyпak. Определено не става за политик, камо ли за премиер!

335

Българин

преди 2 години

Ако Кирето имаше поне малко тежест като Премиер, повтарям ...поне малко тежест, щеше да отиде и да затрупа прокуратурата с доказателства! А Кирчо какво, решил ,че може да отиде и да се накара на Прокуратурата за това, че искат потвържденията на думите му! Кирчо е толкова зле, че не може да зацепи ,че не Гешев, а настройва цялата Прокуратура срещу себе си, и всички мислещи хора! Всички хрантулници на Радев и Черепа решиха, че като стоят зад тях машинките на Мадуро, и са недосегаеми!