63

Анонимен

преди 2 години

До Оберщурмбанфюрер Русия знае, че може да превземе Украйна, но не може да я управлява. Влязат ли вътре украинците такава война ще им спретнат, че Афганистан ще им се види като детска приказка. Путин знае, че там го чака тресавище, затова ще се задоволи да откъсне двете "автономни републики" и след това 5 години ще ходи гордо изпъчен в Русия, докато Китай ги изпъва яко (в замяна на това да не възразява).

62

Много мъка!

преди 2 години

С многа мъка и горест са пропити коментарите на американофилчетата! Отивам да си отворя още една бира и да препрочета коментарчетата с горчилката в тях! Само каква радост ми носят да знаете!

61

До 80 Европеец

преди 2 години

Хахаха! Европеец и то зелен ! Другата зимакато гледам как вървят нещата май ще се грееш с зелена енергия. Зелена лампа и седиш до нея и си представяш , че те топли.

60

оставчици на газ

преди 2 години

Трябва да преговарят не с доставчичи а със добивачи на газ! Иначе цените пак ще летят а източника отново ще е Русия!

59

До 71 Бавно вдяват

преди 2 години

Добре ще ги построят но газта която ще идва ще е скъпа и няма да стига.

58

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Само да добавя за феновете-путинисти, че Матушката я е закъла така яко, че и цяла Украйна да превземе, пак ще е на същото дередже. Западът се е осетил отдавна и има резервни варианти, които ще вкара в действие за много кратко време, тъй като парите са на Запад, а който има пари, има ВСИЧКО. От Васток изгрява само слънцето, но това не топли съветско-руските "бузинесмени", щото валутите изгряват от Запад.

57

ПОЛИТИЦИ ЗА ГАЗ

преди 2 години

и това не трябвало да се политизира! Къде е пазара - да регулира? Нещо за търсенето и предлагането не говорехте ли още прз 90-те?

56

Анонимен

преди 2 години

Ааааа ха ха ха ! И какво става с зелената енергия ? ЕС реват , нареждат на всяка държава членка за зелини сделки, зелени глоби и хилядиГлупости без покритие. Сега ЕС да избира или атомни централи или скъп газ

55

Адмирации

преди 2 години

Точно така, Русия не напада първа, но ето че СаЩ пращат войски в Литва, Латвия, Естония, Румъния и Полша. Е Русия да стой да я нападнат ли? Както често се казва в руските телевизии, ако стане голям конфликт, Русия ще превземе Европа и този път няма да се изтегли от нея, а ще направи европейските държави Республики в състава на РФ, подобно на Крим, Чечня, Осетия и т.н. Така ще има спокойствие и тишина и топлина, че газ поне ще има, евтин.

54

Анонимен

преди 2 години

Пичове, някой някога срещал ли е интелигентен русофил? Ама не платен, а истински?

53

Смешни сте!

преди 2 години

Освен да пробваме с доставки от Марс? Или Меркурий?

52

Бавно вдяват

преди 2 години

ЕС ЕС бавно вдяват! След 'Силата на Сибир2' и 'Силата на Сибир3' за гейския съюз - кавото остане некупено от Китай! ДА почват да строят терминалите за втечнена газ в Испания че ще се отопляваме със слама!

51

Анонимен

преди 2 години

До Боби "значи няма да се смени политиката." От това политическия риск става още по-явен. Цената на руския газ е неприемливо висока. Ще се търсят други варианти.

50

До Урсула е политик

преди 2 години

Не е 'политик' а Акушерка която се мисли за политик!

49

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Преди време, лица от предидущото европравителство казаха на Меркел, че бизнесът с Русия е несигурен от гледна точка на зависимост - макар и частнична - от индивиди на които НИКОГА не трябва да се вярва като бизнес партньори. Френският фат бастард Де Пардю се изпърдя, когато се опита да прави бизнес със страната на джуджетата и поиска съветско гражданство. Отиде на бизнес като аслан, но се върна във Франция, като п0сран. Русия и бизнес са в антагонисично противоречие. (По Макс)

48

Анонимен

преди 2 години

До Странен бизнес! Още по-странно е една фирма да отвори един магазин и да не го зарежда и да вика, "ето бе, аз продавам". :))))

47

Анонимен

преди 2 години

До Евреопеец "а да ни дойдат от некъде" На Комунистическото простолюдие винаги ви е било навик да "ви дойде нещо отнЕкъде (Правешки диалект)." Продължение на очакването да ви "оправи" държавата.

46

Странен бизнес!

преди 2 години

"много странен начин за правене на бизнес" - когато отиваш в магазина и искаш да си купиш нещо без пари. Или настояваш продавача да не продава на съседа - че не го харесваш! или ти пишеш цените и се сърдиш че били високи!

45

Анонимен

преди 2 години

Надявам се, разбрахте защо ББ прекрати Южен поток, Белене, Бургас-Александруполис. Защото му стана ясно, че с руснаци бизнес не се прави.

44

Урсула е политик

преди 2 години

Урсулата е политик не е инженер по флуиди и газодобив? ЗНАЧИ използва газта за ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ!