105

Анонимен

преди 2 години

Не знам от какво са предпазени ваксинираните, но аз съм НЕваксиниран и досега съм бил контактен много пъти със заразени или контактни на заразени. Майка ми е магистър фармацевт (неваксинирана). Дори миналата седмица буквално редовно се виждах с човек, на който майка му е карантинирана и живеят в една къща заедно, но него са го "скрили", защото трябва да работи. Не съм боледувал или съм го прекарал без дори да се сетя, а познавам няколко ваксинирани с по 2 и 3 дози,които се разболяха по 2-3 пъти.

104

До 104

преди 2 години

Еми това че си се разболявал вече два пъти хвърля версията на твоя Мангъра, че е грипче което като се разболееш , повече няма да го минаваш . Справка интервю със същия от юли 2020

103

ПОКЛОН ЗА МАНГЪРОВ

преди 2 години

Единственият ИСТИНСКИ лекар, който каза, че всички тези мерки и ограничения са безсмислени. По-късно се оказа прав и за тези т.н. ваксини/експериментални разтвори, както и за Зелевата хартия.

102

Я

преди 2 години

Но той нали си е навил на акъла че няма вирус и ваксините са фейк, на чадата разказваше точно обратното . Колко мъка има на този свят боже.хайде, да ви е лека и без болести ви пожелавам.

101

Я

преди 2 години

Забавно ми как *** конспиратор в целта да се покаже най прав от всички повтаря как една мед. Сестра му казала, че в болница х в град у било пълно само с ваксинирани. Аз имах същата случка един симпатяга напоително ми обяснява как в Пловдив ковид болницата е пълна с ваксинирани. Оказа се че същата тази сестра ми е съученичка. Говорих с нея 3 дни по късно. Тя беше като застреляна. Потвърди че е говорила със същия индивид и му е казала точно обратното, да се ваксинира защото е опасно. Но той нали

100

Пача

преди 2 години

Смръдена ***, не се ли наядоха тези продавачи на ненужни лекарства? Никога никой не ни принуждавал за сезонни ваксини за грип. Да те помагат, но са за тежко болни възрастни хора, една част от тях задължително трябва да умрат всека година, просто им е дошло време. Има една малка част около 5-10 хиляди, който биха умрели ако не вземат грипна ваксина и си продължават живота с една година. Но това е тяхно право и избор, не важно при тях дали вакцината уврежда генетиката, или има друга вреда.

99

Дохтора

преди 2 години

Новият щам, щял с предимство да засяга силиконките и хилауронките. Симптомите са изпростяване и затъпяване, по тези няма как да се засече, ясно защо. По дългосрочните са: деформация на областите около отверстията в телото; както и спадане и спихване на издутините по телото. Дохторке, а преболедувалите, нещо за тях? Защото аз изкарах в края на годината Делтата, а сега за Омикрона разбрах от един пСР за пътуване. Кьорав симптом нямах. Не съм гевгиросан, демек, ставам за гайда. Хахахаха

98

Анонимен

преди 2 години

В БГ всичко ще приключи към Коледа.Шегъвам се.Така казаха миналата година.Виждам ,че и сега има подобни изказвания.Истината е ,че само може да се надяваме на по-добро,но какво ще се случи никой не може да каже.

97

ВаксНеВакс

преди 2 години

Дъра-бъра - боцнете се, дъра-бъра - бустер.... А в последно време покрай мен почти всички го изкараха - леко. От тях не ваксинираните казват - изкарах го леко щото не съм ваксиниран, ваксинираните казват изкарах го леко щото съм ваксиниран, бустерираните ... същото. Къде е истината - едните не знаят как се кара като не ваксиниран, другите като ваксиниран.... Къде е истината ... ???

96

До 71

преди 2 години

Жена ми го изкара два пъти .Веднъж миналата година в къщи .Мръхтя една седмица ни жива ни умряла.При въпроса какво ти е (нищо ),въпреки ,че не се оплакваш е. Преди десет дни го изкара почти без симптоми (много по леко) .Направи си тест понеже беше контактна от службата с ваксани.Без да е ваксинирана нито веднъж.

95

Мнение

преди 2 години

Таз май иска да я мачка нещо!Тир нямам но аз мога да я поомачкам!Изглежда ми палавница с големи умения!Сигурно по такъв начин и с такива "знания" е изкласила до докторица

94

Марсел Попов

преди 2 години

До ГОЛЕМИ ДЖУКИДоктор Бацелова е СПЕЦИАЛИСТ, Зайо!!!

93

Към 91

преди 2 години

По точно към 83

92

Гацо БАЦЕлов

преди 2 години

Бацелова май ни пързаля!

91

Анонимен

преди 2 години

В събота вечерта се почувствах зле -болки в мускулите, кашлица, а в неделя вечерта вдигнах температура 38, 2. Изобщо не съм се интересувала какво е, нито имам сили да излизам от вкъщи, че да си правя тестове. Днес друг грип освен ковид не съществува!Пих парацетамол 2 пъти, чай, мляко. Вярно през нощта бях доста зле, обаче тая сутрин почти всичко мина, никога не съм се ваксинирала.

90

Анонимен

преди 2 години

"sa и досега говори, че ковид е измислен"....Ами напълно права е. При това много добре измислен.

89

ТИЯ ПОЛУДЯХА,ТОТАЛНО

преди 2 години

Всяка една статия си противоречи с друга. Нали област София беше с най-висок процент на ваксинация? Как тогава, цитирам: " Ръст от 300% на болните от коронавирус в София-област за месец". Абе вие не четете ли собствените си статии, които публикувате.

88

До 83

преди 2 години

СигОрно ако беше завършил 3 клас щеше да имаш още една гънка в мозъка омикроне.

87

Лили

преди 2 години

Бабите ги пенсионираха, назначикаха по млади доктори към пропаганда бюрото. Обаче на вид тая кака плаши колкото и баба Радка и Гном. Ама поне е в правилната професия с тая фамилия!

86

Ваксинираните

преди 2 години

Деградират умствено и морално.Видно от нахилената к-ифла с мармлад