11

Инвазия на украинци

преди 2 години

4 милиона украинци работят в Русия и със заработеното хранят семействата си в Украйна. Ако Русия прекрати работните им визи и ги изпрати обратно, Украйна ще рухне на момента.

10

анонимен

преди 2 години

Вече всеки е наясно с това, че бежанците прекаляват и по-често търсят по-богат живот. Да, има войни, често манипулирани отвън. А защо въпросните се поддават и се трепят взаимно, вместо да търсят други начини, а не да тръгнат и то забележете, към богатите!?

9

До Гробар

преди 2 години

Русия е заобградена отвсякъде с миролюбиви бази на НАТО.Какво да прави -да си купи еазелин ли ....не мисля та това е Русия. Историята учи че Русия не почва воини а ги завършва.

8

анонимен

преди 2 години

А защо ще бягат и отново ли ще са млади и здрави мъже, независимо дали са украинци или руснаци? Ореваха света и двете страни колко са онеправдани, а ако стане напечено, хайде в уредените и мирните места? Не че и нашите не направиха същото и без война. Всеки бил имал право да ходел където си иска, но това е грозно да се тропосаш някъде да те хранят и ти да врещиш за още и още.......

7

Анонимен

преди 2 години

Е, с бели, славянски мигранти няма как да ни уплашите аахха

6

ГРОБАР

преди 2 години

Путин е гад..н АГРЕСОР.По нищо не се различава от Хитлер

5

Анонимен

преди 2 години

Истерията е очевидна така наречената инвазия никаква я нЕма. Явно нещата не се развиват по спуснатия от краварите сценарий.

4

Анонимен

преди 2 години

Отвратителни сте!На някой много му се иска да запали война между руси и украинци!Дано Путин е разумен,както е бил до сега!

3

ТО

преди 2 години

СТАНА КАТО ФИЛМА;РОбинята Изаура;едно време---;ЩЕ ВЛЕЗЕ ЛИ НЕМА ЛИ ДА ВЛЕЗЕ

2

РИБАТА

преди 2 години

ОЩЕ В МОРЕТО-ТЕ ПРИГОТВИЛИ ТИГАНА ;ЧЕ И СИПАЛИ ОЛИОТО ВЕЧЕ!

1

Док

преди 2 години

Западните педелиберали явно това им е целта, но пропускат факта, че тия не са като ония бежанци, изповядващи правата вяра.