109

Krom

преди 2 години

До Боби - ами те американците не отричат това. Джон Стайнбек е написал доста романи по въпроса - можеш да прочетеш някой от любопитство. Но пък да отречеш геноцида наложен от Вячеслав Моло'тов в Украйна който е струвал над три милиона човешки живота - трябва да си доста долен русофилски з.ник за това.

108

Анонимен

преди 2 години

КЗП и закривани тоя оператор след като е изкупен тия какво търсят там

107

Василев

преди 2 години

Руснаците какво са си мислили, че като изпуснат Украйна, после няма да сложат натовски войски там и целият пътнико и суровинен поток , на стоки и продукция, няма така да бъде направен, че винаги Русия да бъде зависима и да и се извиват ръцете в последващи договори и събития!!!Сори,сори селяни прости, Великия Британски Ум знае какво прави, как да го направи,защо го прави,за кого го прави,кой да го направи!!!Агент Джеремая Дженкинс!ЦРУ!!!

106

Анонимен

преди 2 години

Бончева 50лева малко лиса та се правите на луди.Кзп

105

аа

преди 2 години

Никакъв референдум някой да ни е питал дали искаме социализъм

104

Анонимен

преди 2 години

Кремена Бончева пак спи

103

Анонимен

преди 2 години

Един канал върви два дена това е

102

Анонимен

преди 2 години

Булсатком Ловеч оправете си телевизията половината канали няма.Бъде

101

Анонимен

преди 2 години

САЩ са заявили на Русия, че НАТО е НАТО. Русия се надяваше на друг отговор. Жалко, че евтиното сплашване на северноазиатския хулиган не сполучи при нормалните хора. Ако иска да пробва с Армения. Там съм сигурен, че ще му се получи.

100

Анонимен

преди 2 години

Само болни мозъци може да фантазират за война в Европа по време на пандемия... Чудя се на Путин с колко мозък е в кратуната, че да прави мащабни учения в район, където по принцип има напрежение, заради събитията от 2014 година... За мен, това граничи с кр'етенизъм.... За какво и са на тази армия подобни учения в 21 ви век...? За война ли се готви Русия... вместо да се се погрижи за пенсионерите си, които тънат в нищета, докато се харчат милиарди рубли за тези военни?

99

Референдум

преди 2 години

Българският народ трябва първо да бъде попитан дали иска да бъде в НАТО.

98

Krom

преди 2 години

До Христо Христов - ти можеш още сега да излезеш от НАТО. Не чакай пролетта, да не закъснееш. Българския народ обаче не иска да излиза от НАТО. Така че, прав ти път.

97

Денонощен цирк

преди 2 години

В това представление няма нито прави, нито криви, има само вечна борба за кокала с тлъстата мръвка и маневри кой да има по-изгодна позиция в неофеодализма, който полека замества издъхващата глобална "пазарна" икономика. Не се впрягайте. Ако някой наистина искаше горещ конфликт, достатъчно беше да резнат всички високотехнологични стоки за Русия и икономиката там щеше да сгъне за броени месеци при пълната руска зависимост от този внос. Ама не е изгодно за никого, затова - цирк за нас, плебеите.

96

Василев,

преди 2 години

Не си автентичен без подписа и печата на ЦРУ.

95

Krom

преди 2 години

До Боби - инак отдавна щеше да си във Владивосток, а? Смех. Защо не си там, да генерираш ресурси в рубли и така да осигуриш охолство на семейството си тук? Като си толкова отдаден на семейството! Какъв го дириш в тая пуста изостанала и гладна Европа а не си там, в земния рай Путин ленд където да охолстваш? Издишаш, Бобка!

94

Всяка

преди 2 години

Протегната ръка на САЩ трябва да се бие по пръстите. Единствената й цел е да заграби нещо чуждо.

93

Анонимен

преди 2 години

Никаква милост към тази руска пасмина

92

Василев

преди 2 години

Руснаците сега да се сърдят на своя идол и кумир другаря Сталин, който направи голодомора и геницида срещу украинския народ!Такова нещо никога не се забравя, просто дойде момента, а запада само малко помогна!!!Ето това направи великия Сталин, както направи и с нововъзникналата македонска нация и БКП!Разделяй,владей,геноцид, да ама само с това не става иска се да имаш и нещо в главата и да предложиш някакъв приемлив цивилизационен код и модел за подръжание, а отсрещната страна да го възприеме!ЦРУ

91

Анонимен

преди 2 години

До: номер 141 Медиите и Путин. Те раздухват истерията за война.Явно Путин има болен мозък. Не знам какво точно цели, но според мен се опитва да възроди бившия СССР. Не знам и на какво се надява, предвид факта, че шансовете му за успех са точно толкова (ако не и по-малки), колкото шансове има канцлерът на Германия да възроди Третия Райх!

90

натовец

преди 2 години

да аамма едната ръка протегната, в другата - сопата... ако не щеш мира, на ти секира!