115

Анонимен

преди 2 години

Фашизмът в Западна Европа остава до средата на 70-те години в неосвободените държави от фашизма - Испания и Португалия. Фашистът Франко остава на власт до смъртта си още 30 години след Хитлер и Мусолини. Португалският му съюзник Салазар също пада след смъртта на Франко. Фашизмът се пренася в Латинска Америка. Фашизмът се премахва само чрез сила и съд върху фашистите, както доказаха несвалените фашистки режими в Испания и Португалия в Западна Европа.

114

22

преди 2 години

Че то на твоето как ми се казва "еднолична власт", така ли? Щото така си беше - всики се кланяха и чакаха какво Бойко ще разпореди!!! :))) Че то това не е синонима на тоталитаризма :)))

113

коки

преди 2 години

Боко заминавай в канализацията заедно със сдс и ндсв

112

антитиква

преди 2 години

Като привържениек на Да, България мога само да споделя, че ДОРИ И КОМУНИСТИТЕ НЕ СА ПРИЧИНИЛИ ТОЛКОВА ВРЕДИ НА БЪЛГАРИЯ, КОЛКОТО ТИКВАТА ЗА 12Г. ВРЕМЕ.

111

фен(бивш)

преди 2 години

Гледам и не вярвам,на СЕТИВАТА СИ.НАСЛЕДНИЦИ,на ***,СЛАГАТ,ЦВЕТЯ,ПОЧИТАЙКИ,ЖЕРТВИТЕ,на комунистите.НЯМАМ,ДУМИ.

110

За България

преди 2 години

Писна ми да му виждам гнуснааата мутра на този неандерталец! Докато той беше на власт , а Нинова опозиция, не са я давали всеки ден по телевизията и за всяко нещо мнение да изказва..., защо сега трябва да продължаваме всеки ден на глуупака да му чуваме мнението? Не ни интересува твоята личност вече!! Само в оранжево или на райе искам да те виждам! ( не знам в БГ цвета на затворническите облекла :).

109

Ямболия

преди 2 години

БОГ да прости хилядите жертви на комунизма в България. Няма да бъдете забравени. Нека помним,но да не отвръщаме на жестокостта,с жестокост.

108

Бобчо

преди 2 години

До коментар 43Много трудно се ставаше член на БКП, ако не си милиционер,военен или обикновен работник. Проучваха те до девето коляно,трябваха ти двама поръчители активисти на БКП, така че тази песен че някой решил и станал, я пейте на децатаМеждувпрочем, желаещите за членство бяха в пъти по-вече от възможноста за прием.

107

Ц ц ж

преди 2 години

Най малко право имаш ти да говориш Защото ти и цялото ти семейство са комунисти Все още си член на БКП Баща ти на кого р бил член И той на БКП Ако не сте били членове на БКП нямаше да бъдеш приеъ в Симионово Това можеш да говориш само на твоите калинки

106

Анонимен

преди 2 години

Добре че беше Румен Радев да го изрита тоя от властта, че както се вижда съвсем е изгубил ума си. Само глупости плещи напоследък.

105

До 103

преди 2 години

5. Най смъртоносния строй в човешката история е комунизма! Сталин избива 5 пъти повече хора от Хитлер, а Мао в комунистически Китай прави Сталин да изглежда като аматьор! Ако се съберат жертвите на комунизма ще се окаже, че нацизма трябва да се умножи по 30 за да има шанс да се бори за второ място! Освен това голяма част от жертвите на нацизма са реално на комунизма, но са приписани на "злите нацисти" както клането в Катинската гора за която чак 1999 Русия си призна!

104

Анонимен

преди 2 години

Евреите в пещите още горят по това време, а Боко Борисов оправдава убийците им още преди войната да е свършила.

103

Анонимен

преди 2 години

Боко оправда войната срещу САЩ и осъди войната на страната на САЩ. Това ще има последствия. САЩ да бъдат уведомени за този разпространител на фашистки идеи.

102

До 103

преди 2 години

3. 1944 България пада под съветско робство и разрухата днес е пряк резултат от тази катастрофа! Когато комунопитеците за пореден път фалират държавата и комунизма рухна 1989, най голямата ни грешка беше, че не последвахме светлия пример на Румъния и не разстреляхме всичко с червена книжка публично!4. Само и единствено по време на съветското робство България е пращала армия да смазва въстания за национално освобождение в държави с които никога не сме имали обща граница ( Унгария, Чехия и тн.)!

101

Анонимен

преди 2 години

Тогава България воюва заедно със САЩ, Великобритания, Русия срещу Нацистка Германия и съюзниците и като Унгария. Боко пак се изложи с незнание и глуппост В първа част на Винету не пише нищо за това.

100

До 103

преди 2 години

1. Войната срещу фашизма приключа с капитулацията на Италия още 1944! И любимия ви СССР няма почти никаква заслуга за разгрома на фашизма!2. Германия е Национал Социалистическа, но комунопитеците никога не ползват истинското име защото още Сталин е знаел, че редовия *** е толкова слабоумен, че ще бърка кои са лошите и кои добрите ако ползва име със социализъм в него и затова ви набиха в тъпите кратуни фашизъм, Хитлеризъм и тн!

99

боко

преди 2 години

глупаво момче

98

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 99 Що не изтрепете тогава и мръсните комунисти, а си ги дондуркате? Няма никаква разлика между фашизъм и комунизъм! Особено за човека, който е жертва! Дали ще умре в газовата камера или ще го изядат жив прасетата - голям избор нали?

97

Анонимен

преди 2 години

Това фашистко изказване на Толупа трябва да се разследва от прокуратурата. За времето на войната срещу фашизма, той оправдава фашистките власти. Това е проповядване на фашизъм. Най-големите зверства на фашизма, например в Унгария срещу унгарските евреи, са извършени в края на войната.

96

......

преди 2 години

Правилно....веднъж след тато и веднъж след тебе....лошото е че тато основно строя а ти основно крадя....