68

Анонимен

преди 2 години

До Леша "Ерата на лъжата." Факт. Антиваксърите осъзнаха, че посредством лъжи могат да станат по-важни, отколкото постиженията им в РЕАЛНИЯ ЖИВОТ диктуват.

67

Анонимен

преди 2 години

А кога ще се сетите, че т.нар. омикрон се дължи на ваксинирането и не е никакъв вариант на вируса, а т.нар. АДЕ(antibody dependent enhancement)? По същия начин по който хората лесно се заразяват с тоя вариант могат да се заразят и от други вируси, стига да са изложени на тях. Много яко, няма що.

66

Леша

преди 2 години

Ерата на лъжата.

65

Анонимен

преди 2 години

Защо тогава една/трета от новите случаи е в София?

64

Анонимен

преди 2 години

До А, ИЗРАЕЛ ? Резултата е "нулев", но само за тия, които не знаят къде да гледат.

63

Анонимен

преди 2 години

По-интелигентните и по-образованите се хванаха по-лесно на въдицата.

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 71 "Не са и виновни, просто много са ги лъгали." Много са ги лъгали, защото *** човек лесно се лъже, така че пак опира до неграмотност.

61

АНОНИМЕН

преди 2 години

Аман от глупави статии.

60

КУНЧ000 БУСТЕРОВ

преди 2 години

Аз какво да кажа, след като си набих всички ваксини и Бустери, пак успях да се заразя.

59

Анонимен

преди 2 години

До Реалист.... Не е само до образованието. Все пак в София е събрана голяма част от активното население с по-разнообразен опит и хората могат да преценяват, кой ги лъже и за какво. А в провинцията, особено в селата, хората не вярват на никого, особено на държавата. Не са и виновни, просто много са ги лъгали.

58

Анонимен

преди 2 години

Едно малко уточнение столичани в повече не са софиянци та по-полека с %-тите.

57

А, ИЗРАЕЛ ?

преди 2 години

К'во да кажат жителите на Израел, вече ги почнаха с 5 игла и резултат НУЛЕВ!

56

Анонимен

преди 2 години

До Реалист "Правилото отдавна се знае - колкото са по-невежи и с по-ниско образование, толкова повече не искат да се ваксинират. Щеше да е изненада, ако в София не бяха най-много ваксинираните" Антиваксърите твърдят, че тираджиите са по интелигентни и умни от лекари и инженери. Няма никаква изненада с предричането на поведението на тази група.

55

Анонимен

преди 2 години

До 60 "Като видяха по-притеснителните, че на техни колеги и познати нищо не им е станало след ваксинация, и те се ваксинираха. Все пак не са толкова глупави, че да вярват на коментарите във форумите, а не на личния си опит." В нормалните държави се ваксинираха над 75% от населението и "нищо не им стана". Само в страните с ниво на знание и наука от 19 век още "чакат да се докаже", че ваксините са "безопасни". Вируса ще стане ендемичен,те още ще "чакат".

54

Бай Иван

преди 2 години

Сигурен бях, че тази "новина" ще отприщи провинциалния комплекс да се оплюят столичани.

53

Реалист

преди 2 години

Правилото отдавна се знае - колкото са по-невежи и с по-ниско образование, толкова повече не искат да се ваксинират. Щеше да е изненада, ако в София не бяха най-много ваксинираните

52

Хаха

преди 2 години

Явно там сериозно проверяват зелените книжки. Щото навсякъде другаде се ходи свободно и без тях.

51

Анонимен

преди 2 години

До До 60Само не знам, защо само вие имате ваксинирани колеги, на които все нещо им има. При нормалните хора не е така.

50

До 60

преди 2 години

Точно тройноваксаният ми колега щеше да умре. Сега е по- анти и от мен.

49

Анонимен

преди 2 години

И ще продължава да се увеличава процентът, макар и бавно. Имаше не малко хора, които се страхуваха заради алергии, ама като се видя, че може да се тества, дали си алергичен към съставките, тръгнаха и те да се ваксинират. Освен това и личният пример на познатите има значение. Като видяха по-притеснителните, че на техни колеги и познати нищо не им е станало след ваксинация, и те се ваксинираха. Все пак не са толкова глупави, че да вярват на коментарите във форумите, а не на личния си опит.