74

Ставри

преди 2 години

Сигурен съм, че повечето украинци разсъждават като хората в Харков, защото НИКОЙ НАРОД НЕ ИСКА ВОЙНА!

73

Анонимен

преди 2 години

Ако в момента си над 50 г и четеш тази статия,означава че помниш " политиката" на Америка и много преди 1989 г!-:) Тоест си в час! Ако я имаш или не 30 г,приемаш само това,с което те облъчва " Американската демокрация" днес!-:))) Нищо лично,само констатирам фактите!-:)))))

72

До 80

преди 2 години

Единствения държавен ръководител на СССР, който е руснак, е закрилия Съюза -Михаил Горбачов!

71

Българин !

преди 2 години

И МНОГО ХОРА ОТ БЪЛГАРИЯ СМЕ ЗАЕДНО С МАЙКА РУСИЯ !!! СМЪРТ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ !ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !! ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !!!

70

До Анонимния

преди 2 години

"Васил Левски - тези които ни освободят те ще ни и поробят отново". Къде го прочете това бе, ***? Повтаряте глупостите на такива като теб. Всички историци казаха, че такива писма на Левски няма. Колко лесно се гаврите с паметта на Апостола.

69

Тюркче

преди 2 години

Говорят близо 150 милиона, ама нейсе. И при нас 10% от битовата ни лексика е ачик ачик турска. Айде холан...

68

АнонимеН

преди 2 години

ЕТО ТАКА СТАВА КОГАТО НЕ СИ В ЕС!!! КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ИЛИ ТУРЦИЯ ВЛИЗА И ТИ КРАДЕ ЗЕМЯТА И ТИ СИ БЕЗСИЛЕН!

67

Проблема

преди 2 години

си е на Украйна,то е ясно че Русия винаги ще ги провокира,те искат там поне нещо като сателита Белорус! Ако Украйна иска да си отстоява независимостта, Запада ще ги защити! А като не знаят какво искат, ще са зона на руска хибридна война,заплахи,дезинформация и т.н.

66

Анонимен

преди 2 години

Редакцията, моля слагайте източника. DW, BBC, CNN. Да знаем дали да не си правим труда да четем поредния пасквил. Без коментар: "Седейки в бар в центъра на града, 26-годишният софтуерен инженер казва, че ще трябва да следи количеството алкохол, което пие, защото е започнал да взима допълнителни уроци за обучение в правителствените доброволчески сили."

65

адвокат Тенев

преди 2 години

На страната на Русия са не само хората от Харков а и мнозинството в Украйна! Информирайте се по добре за да се убедите. В България е същото - мнозинството е с Русия и против Нато111

64

Анонимен

преди 2 години

Нагло саксите така и не вдяват,че само с една смяна на управляващите и много пропаганда са обречени на неуспех в начинанието си да сдавят Русия и Украйна,просто по времето на това и на следващото поколение това е невъзможно!

63

Украйна

преди 2 години

Е дала най-много ръководители на СССР. На първо място Хрушчов, после и най-дълго Брежнев и накрая Черненко, макар и само заради украинската му фамилия. Драмата на развода на двете страни е огромна. А НАТО и САЩ наливат сол в отворена рана. Представете си южните щати да се отцепят от северните и Русия да праща противотанкови ракети и съветници на Конфедерацията.

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77 Без причина така ли? Сана на въпрос за Украйна.

61

Анонимен

преди 2 години

Един американец ми вика - нашите герои паднаха в името на родината при битката с Виетнам! Е, как ще са паднали в името на родината, като Американците нападнаха Виетнам, а не Виетнам тях! Те не са се били в името на родината...когато ТИ без причина нападаш чужди държави! Тия американци са с промити мозъци, сега и на Русия се пулят..

60

Горката Русия

преди 2 години

останаха и няколко трола в България и няколко в Сърбия. Най изпадналите държави на Европа!

59

Чудя се

преди 2 години

Що така бьлгарите от украйна не щат да дойдат в уредената бьлгария

58

Анонимен

преди 2 години

Руската политика е примитивна. Всичко се решава със заплахи, агресия, гулаг и войни. А русофилите са жалки папагали, повтарят опорката на Лавров до посиняване. Всички добре знаем че Русия ше направи някоя мръсотия и чак после ще нападне.

57

българин

преди 2 години

Америка се занимава с Русия повече от 80 г! Сега вече се занимава и с държавите около Русия? До кога и защо? Случат ли се нещата Европа да има своя Европейска армия! Което неминуемо ще стане.То влиянието на Америка в Европа ще приключи!-:)) Това е и пътя!

56

Анонимен

преди 2 години

Беше хахо-хики. И когато сталинистите влезнаха в Донбас, всичко що вирееше измираИмаха седем години да направят нещо, но уви - провал след провал е при сталинистите. Сега ако и в Харков се излъжат, ще си направят катък. И целия свят който имат ще изчезне. Жалко че сталинистките Путиновка ги лъжи и им взима живеца да го мислят като трябва да берат ягоди в Сибир

55

Анонимен

преди 2 години

В Америка падат мостове а пътищата са осеяни с дупки като у нас. И тази държава смята че може да управлява света? Цъфнали са им налъмите - петролец и газ им трябва!