55

Анонимен

преди 2 години

До 66Ако България не беше член на НАТО ,до сега да сме окупирани от зелени човечета ,и заедно със Сърбия и РСМ то щяхме да сме в Евразия ,заедно с Армения и Беларус,и тогава ЧАО ,ЕС!

54

Анонимен

преди 2 години

Мин. на отбраната на Украйна: Тримата от запаса: редник Росен Плевнелиев, редник Соломон Паси, редник Александър Йорданов. Явете се в Харков за зачисляване към украинските бойни части на границата с Република Донбас. Прочетохме вашите интервюта и решихме да ви мобилизираме, като големи поддръжници на евроатлантическа Украйна и като най-големите врагове на Русия. Неявяването ще бъде считано за дезертьорство по време на война. Научихме от медиите, че нямате търпения да получите нашите повиквателни

53

Анонимен

преди 2 години

До 65/Руското може и да цапа и да мирише, но джендърите могат и да го подушат, както са я подкарали...

52

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

Народна мъдрост:КОГАТО НА КУЧЕТО МУ СЕ ПРИЯДЕ БОЙ ОТИВА И ПPEПИKAВА ТОЯГАТА НА ОВЧАРЯ!!!!Та и янки и пудели пpeпиkaват портата и оградата на мечката и после ще има олеле...!!!!

51

Анонимен

преди 2 години

Пентагона вече го гръмнаха с един цивилен самолет така че нищо чудно там да работят някои изгейчени до безкрай соросен *** имитиращ розов хитлер

50

Анонимен

преди 2 години

Добре дошли натовски братя ,защитници наши ! Смели орли ,българите обичат НАТО и са готови да бъдат там до последна капка кръв независимо колко ракети и бомби ще падат върху главите им ! Правителството да не се ослушва а да осигури най добри условия на съюзниците ни ,дошли да жертват живота си за нас ,а също да задели и някой лев като материален стимул !

49

Анонимен

преди 2 години

Сега е време всички демократчета и лгбт активисчета да се запишат доброволци и на фронта. Към Моцква, евроатлантици

48

Точките

преди 2 години

За каква война, какви битки с руснаците става дума тука? Какви два самолети една лодка... Руснаците ще ги попилеят преди да са набрали височина. А за какво им всичко това? Навярно от скука или нуждата от поредното зануляваме, за което е необходима поне мащабна война

47

Анонимен

преди 2 години

Голям страх...То си е и за страх. Събудят ли мечока, бегане голямо ще бъде...

46

Смотан Зозо

преди 2 години

Наглоамериканците газ пи.каеха до средата на 44-та година и откриха втория фронт не толкова срещу Германия, колкото срещу СССР. Иначе цяла Европа щеше да бъде съветска. Страхливи и подли хиени.

45

Зозо

преди 2 години

Руското ЩЕ цапа и мирише :)))))))))))))))) тука някви умопомрачени сънуват червената пияна армия.... Пълен резил!!! Даже Рундю, техния генерал им би шута :))))))))))))))))

44

Анонимен

преди 2 години

И от кого ще се пазят бре?

43

Анонимен

преди 2 години

Янките бягат от мизериите си в афганистан, сирия, ирак, крайна, венецуела, китай и т.н.на фоба либераст му се привижда вече какво ли не, били го стресирали другите, имало агресия, имало депресия, нямало гейпарад

42

Анонимен

преди 2 години

В Пентагона и централата на НАТО ,работят неуки и проsти аналитици ,нищо не разбират от военна техника ,тилово снабдяване ,направо да затварят централите и да четат умните коментари на русофилите в България,те са най-големите спецове на тема война!

41

тоя па

преди 2 години

глупости , Крим е бил македонски бе . как може да не знаеш ?!

40

абе

преди 2 години

фигуранта няма ли да прати некой кораб , или не е удобно щото мутрафонова ше му прати кирето - попа милионер ?

39

Крим

преди 2 години

Е бил български и пак ще бъде.

38

Зозо

преди 2 години

Хахахаа, тука някакви промити руски мозъчета бълнуват Наполеон, Хитлер... дрън-дрън. Ако Англия не ги беше ударила в гръб и двамата, сега нямаше да има Раша :)))))))) А сега тук е Чичо Сам.... смятай... Джуджето Хаяско май много си е повярвало този път.

37

Анонимен

преди 2 години

НАТО ще докара бойците си ислямисти от Близкия Изток. Хората сега са безработни и измират от руските въздушни удари в Сирия. Тук ще бъдат защитени от въздушните сили на НАТО. Ще ги приемем в Източна Европа.

36

Анонимен

преди 2 години

Мерят си ги сега. Обаче Путин ако врътне кранчетата на газта и горивата към "Запада" с какво ли НАТО ще си зарежда самолетчетата? Ще чакат танкерите на Байдън да прекосят навреме Атлантика.... а през това време танковете на Путин ще са стигнали до Берлин.