138

Да си траем

преди 2 години

Който иска да стави мишена, да става. Не ни трябват чужди войски у нас. Война няма да има, освен ако Украйна няма г'лупостта сама да я започне.

137

Анонимен

преди 2 години

Тия испански ромове Путин ще ги издуха само за 1 минута ,не си играйте с Русия хора

136

Т.Живков

преди 2 години

Кво ще решаваш бе Ц-Ъ-Р-В-У-Л ?Решава тоя който има пари.

135

Анонимен

преди 2 години

Очаквам с нетърпение обещаните от Русия военно-технически мероприятия по обрязването на Путин.

134

ПроСоТо

преди 2 години

Да ви призная,вече "Жестокостта ми се сломи"...С няколко прости думи:--: До кога ще се мятаме като риби на сухо по НАТРАПЕНАТА ни тема за "Враговете на България"?!....Русия НЕ ни е враг,защото НИЕ-БЪЛГАРИТЕ, С НИЩО НЕ Я ЗАПЛАШВАМЕ!!!!....Така както зайко не е "заплаха" за баба Меца,така сме и ние спрямо Русия...Нашите отколешни врагове са Турция,Гърция и..ДОНЯКЪДЕ Сърбия..Но заради генетично заложената ниглупост,както отбелязах по-долу ,успяхме С ЛЕКОТА да се "ориентираме" кой е "кумчо Вълчо" и

133

Поета го е казал

преди 2 години

Какво доживяхме да викаме тези които даваха оръжие на Османската империя която с това оръжие изби десетки хиляди българи и руснаци по време на Освобождението и то да ни пазят от Русия??? Разбирам да сме поляци или от Прибалтика ама това да го искат българи трябва да са невероятни м..*** и предатели + неблагодарници. Историята доказа, че по голям ***.ук от българите в Европа това им е благодарността, че благодарение на руснаците имаха възможността да създадат отново държава след 5 века робство.

132

Анонимен

преди 2 години

САЩ и Русия що не ходят да се джафкат на Беринговия проток, например? Там ги делят някакви си 70-80 км. Даже и ракети няма да им трябват, може и с плуване да се атакуват.

131

ВЪПРОС

преди 2 години

Та нали в България има Демокрация ?Това предполага всеки сам да реши на коя страна да се бие - Русия или САЩ .

130

Анонимен

преди 2 години

Янев,Никого няма са заблудишСтягай куфарите и запас в Мацква!

129

В.

преди 2 години

Сякаш нещо зависи от тях. Русия са си направили сметката. САЩ едва ли ще просъществуват в сегашния си вид след Президентските избори 2024.

128

Анонимен

преди 2 години

Ама айде, мике, но докато го решите, Путин че нападне!

127

Тодор ЖИВКОв

преди 2 години

В България трябва да се създаде национална институция, която да помага на нас българите ! Трябва да няма самотни, нещастни, безпарични и задръстени българи !Също така трябва и оригинална и типично българска култура !

126

Барба Ганьо

преди 2 години

Абдали как два самолета ще ни пазят и опазят от Русия бре ????? По големи ИДИО*ТИ не бяха се пръквали ....Най-много да ни нацелят още някоя и друга ракета , ей така за разнообразие ....

125

Итън Хънт

преди 2 години

До Анонимен (132), недей така... Янев си разбира добре от работата , но не може де сик'тирдоса тотално НАТО-вците на мястото им... Затова риториката му е такава.

124

==========

преди 2 години

Приказки за наивници, от големи лъжци, коино подражават на канадският лъжец....Те минали вече половин път, а нашенци в понеделник нещо си рещават - да не би да ги върнат назад?

123

Анонимен

преди 2 години

Глу пакът Путин сам се навря в капана на НАТО. Беше лесно да се репчи и да налага ултиматуми.След като му отхвърлиха на глу пакът всички ултиматуми сега е ред на Путин да си изпълни военно-техническите мероприятия. Само че вместо да ги изпълни той гaщите напълни. В момента се чуди как да се измъкне без да стане за смях от глупавата ситуация в която сам се нахендри. Нито да нападне защото ще му строшат главата, нито да се оттегли защото ще стане за присмех с ултиматумите си. Русофили помогнете му

122

Анонимен

преди 2 години

Няма ли някой да докладва психясалото фобче?

121

SS

преди 2 години

ПИТАМ ? МЛАДИТЕ ЩЕ ГИ МОБИЛИЗИРАТ ЛИ ? И ВЪОБЩЕ ЩЕ ИМА ЛИ МОБИЛИЗАЦИЯ ? ЗАЩОТО ,АКО ИМА СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ ( но само срещу заплащане) СТАВАМ ИНСТРУКТОР ! ИНАЧЕ ДА СИ ЕБ.. МАЙКАТА !

120

Българки

преди 2 години

поддържайте добра Ва ги нална Хигиена, Руските Войници - идват скоро!

119

Анонимен

преди 2 години

До Ром'с Изобщо не са я демонизирали. Това което се случва до тук с Русия е манна небесна за джандарма на Европа. От тук нататък се записвай хубаво какво ще става с империята на злото. А що се отнася до самолетите само да дойдат Ф35 откъм Кремъл ще се разнесе воня на рядко нас ра но. Нито могат да ги видят нито могат да им противодействат с руските кашони.