51

Анонимен

преди 2 години

Западът е затънал в икономическа и енергийма криза. Беден на суровини и ресурси. САЩ и ЕС имат общо военен бюджет 1 трилион, Русия има бюджет 60 милиарда - близо 20 пъти по малко. Цялата военнат техника на ЕС и САЩ която количествено превъзхожда десетократно руската не струва нищо пред новите военни технологии на Русия.

50

Малко за политика

преди 2 години

Конфликт ще има ако Киев започне масирана военна операция срещу Донбас и Луганск. Руските войски затова са до границата, за да им попречат това да се случи. А САЩ и ЕС ако искат да има мир трябва да спрат да поощряват и въоръжават Украйна за да търси военно решение на конфликта със сепаратистите в Донбас и Луганск. Ако изобщо има война, ще бъде ограничена. Русия ще присъедини Донбас и Луганск и с това ще се приключи.

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 Ставаше дума да се види кой започва войни. Мерси, че го потвърди.

48

Анонимен

преди 2 години

28, България няма как да е цел за руските Сармати и Сатани. Руснаците няма да се изложат да стрелят по врабче с балистични ракети. МБР "Сармат" поразява цели на 18 000 км. и лети към сатрапията през Южния полюс. Цел на Сармати и Сатани е задокеанската хегемония

47

Анонимен

преди 2 години

Наполеон напада Русия, Хитлер напада Русия, сега на НАТО им се иска да довършат работата ама пусти ядрени оръжия ги възпират и искат да използват славянските народи за пушечно месо.

46

Анонимен

преди 2 години

И да го гледаш и да не го гледаш Крим - руски е.

45

Анонимен

преди 2 години

До ами да "Вижте кой и за какво започна войните през последните 70 години." Достатъчно е да погледнем Крим.

44

Анонимен

преди 2 години

Русия ясно постави ултиматума - САЩ да изтегли военната техникра на НАТО до линията 1997, да даде писмени гаранции че няма да разширавят повече НАТО на изток и всичко ще бъде спокойно. Иначе ще има бум-бум - както казаха руснаците - ще използват военно-технически средства да гарантират сигурността си.

43

Анонимен

преди 2 години

Сега брадският ни американски народ да ни предостави няколко дивизионна безвъзмездно Пейтриът и 100-200 самолета f18 + 20-30 от най новите им дрончета, *** е със сринат рейтинг, изморен и отчаян, със сигурност иска война.

42

Не е баш тъй

преди 2 години

До 6557454: Тези ракети бяха наша собственост и ние нямахме задължение да ги унищожаваме. Ракетите бяха насочени към Турция и ние се наведохме (по точно тогавашният президент Петър Стоянов) за да влезем в НАТО. А тъй като ген. Марин отказа да подпише заповед за унищожаването им, Петър Стоянов го уволни. Позорна страница от нашата история. Да, на ниското магаре всеки се качва.

41

dakotabg

преди 2 години

Джо,къде си?Джо?

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39Я пак? Не е лошо вместо да пишете глупости по форумите 15 годишните дри льо ци да си гледате уроците.

39

Анонимен

преди 2 години

Все по-ясно се очертава се война. Познайте кои държави ще бъдат фронтовата територия и ще го отнесат най-много.

38

ами да

преди 2 години

Обградена отвсякъде с натовски войски и бази.Заплашвана от ЕС и НАТО със санкции .Наричана агресор.Олицитворявана със злото.Какво друго и остава на Русия освен да се защитава? Не тя е агресора.Вижте кой и за какво започна войните през последните 70 години.Вижте и резултатите от тях за добро ли са?

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23Доналд Кук

36

Анонимен

преди 2 години

До 6557454В Българската армия никога не е имало СС23.

35

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента, на нашето черноморско крайбрежие да се разположат комплексите Пейтриът и щом се покаже руска летяща кошница да бъде сваляна. Чиста отбрана, нищо лично.

34

6557454

преди 2 години

СС23 бяха нарязани в България заради международен договор за ограничаване ракетите със среден обсег. България ги наряза последна от всички държави, които притежаваха това оръжие.

33

Анонимен

преди 2 години

Да не забравяме Посейдон и системата Периметър (Мъртва Ръка).

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонименимахме сс23 (тогава говореха с нас по малко по различен начин) ама ги нарязахме щот не ни трябват...