181

Кал4о

преди 2 години

На вниманието на русофилите: санкции налагат само силните и богатите ( ЕС и САЩ). Някой да ми каже световен руски бранд , освен Калашников и МиГ , Су т.н. , само военни технологии . Минимална заплата в Русия 12500 рубли , два и половина пъти по малко от нещастната България . Наздраве:-))))))

180

русия е сама

преди 2 години

Срещу русия са - САЩ, Великобритания , Япония , неохотно Германия и Нидерландия, прибалтийските републики , Полша , Италия , Австрия , Канада, донякъде Турция, Испания , ОАЕ , Саудитска Арабия , Индия (само и само за да е опозиция на Китай) и т.н. Това прави над 3/4 от световното богатсво. А русия има на своя страна Северна Корея, Беларус и много рехаво Китай. Като Китай в удобният момент ще се обърне срещу русия и ще си прибере Сибир.

179

До 210

преди 2 години

Да се освободи от зависимостта от суровини" по-голяма глупост не съм чел Русия освен оръжие (калпаво какво друго и на кого ще го продава вътрешният пазар и постсъветските са беднички ,без ЕС и САЩ няма далавера за никой Индия Турция Русия Китай всичко мре за тези пазари

178

Реалист

преди 2 години

Руските троллики явно се подмокрят от възторг, когато Жужето пусне някоя нова ракета! Изперкала работа!

177

Анонимен

преди 2 години

"държавният секретар ще обяви Руската федерация за държава, чието правителство многократно е оказвало подкрепа на международния тероризъм" - това от държавата, която подари на талибаните безбройни складове с най-модерното въоръжение ли?

176

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 112 - Ако под " нормален човек " имаш пред себе си , НЕ знаеш в каква ОГРОМНА ГРЕШКА си !! Отвори си прозореца , виж си дупките и *** , затвори го , брой до 100 и пак се върни тук да си пише глупостите !

175

Анонимен

преди 2 години

Нали знаете всяко настъпление на запада срещу Русия как е свършвало?

174

Анонимен

преди 2 години

Русия обезпечи своята пълна военна безопасност. Никой не може да направи нищо с Русия! Русия осигури своята пълна продоволствена независимост. Русия може да осигури изобилно изхранването на своето население при всякакви условия и ситуации в света. Русия изобилства от ресурси и богатсват, метали, енергия, гори, води, плодородна замя, Русия е енергийно осигурена с изобилие от енергии докато ЕС се гърчи в енергийна криза която до няколко години ще унищожи икономиката и.

173

Анонимен

преди 2 години

Последно кирилицата в Македония или Русия е измислена?За България разбрахме от историка Путин, че не е и чувала за нея?!

172

Анонимен

преди 2 години

САщ издава звуци на умиращ чакал.

171

Киндзадза

преди 2 години

Санкциите вече не работят срещу Русия. Това е инструмент за подчинение на слаби, зависими, без работеща икономика и васални територии, като България днес. Русия е производител, доставчик, лидер във военната сфера, космонавтиката, науката. Смешни, жалки и безплолезни са напъните на западналяшка сифилизация. Робството свърши, има нов ред и свободни и независими държави. НАТО е охранител на концлагера...и фалира...

170

Анонимен

преди 2 години

САЩ и западна Европа вече нямат пари.

169

Санкции до кръв!

преди 2 години

Русия е *** и не са в Европа това си е азиатска страна също като Турция нямат място в европейските дела Русия и Беларус да се разглеждат като една страна а Лукашенко е местен феодал.

168

Анонимен

преди 2 години

До 2045 г. търсенето на петрол ще расте средно годишно с 0,7%, за газ - 1%. Очаква се поне двадесетгодишна ера на високи цени на въглеводородите. През това време Русия ще получи достатъчно приходи от петрол и газ, за да модернизира икономиката, като я освободи от зависимостта от суровини.

167

Подготвяха се

преди 2 години

Две години пандемия , на път да свърши естествено безрезултатно ...идва Третата Световна Война , еле тя донесе мечтаните резултати....за кого и какви резултати.... сами може да се замислите...и сетите.

166

Анонимен

преди 2 години

Владимир Путин лично прие по видеовързка пускането във въоръжение на двете нови подводници "Княз Олег" и "Новосибирск". Княз Олег е обурудвана с ядрени хиперзвукови ракети Авангард, Новосибирск разполага с ядрени ракети Булава. Двете подводници ще изпълняват военната си служба по защитата на сигурността на Русия в Тихия и в Атлантическия океан.

165

А бе

преди 2 години

Тая война на санкции и приказки вече стана досадна.Ако наистина имат с какво-да започват наистина,ако нямат-да приключват.

164

Анонимен

преди 2 години

Пореден провал на изпитанията на хиперзвуковата ракета на ВВС на САЩ. Тестът на ВВС на САЩ на хиперзвуковата ракета AGM-183A по програмата ARRW (Air-Launched Rapid Response Weapon) завърши с неуспех, съобщи The War Zone, позовавайки се на представител на ВВС на САЩ.

163

Реалист

преди 2 години

Руските троллики днес направо се разшлякаха! Такова мазало са направили, че направо са вмирисали форума! Само че това с тролска пом'ия не става! Санкциите няма да само от Щатите, а от целият демократичен свят! Последиците ще са катастрофални! А вие се кланяйте на Кремълското Жуже,на Ким Чен Ун ,и ония Иранеца, как беше...!

162

Анонимен

преди 2 години

Русия извърши успешен опит на нова хиперзвукова ракета. Ракетата беше изстреляна от Средиземно море, прелетя над цяла Европа и порази целта на 6 хил километра в района на Бяло море, Архангелск.