241

Анонимен

преди 2 години

Нали от омикрон не се умираше?

240

анонимен

преди 2 години

Некадърниците Радев и назначените от него неспособни министри изтърваха от контрол положението с вируса. Вместо да затворят всичко и оставят само производството,и КПП-та между общините,те престъпно нехаят.

239

До 278

преди 2 години

"Абе ние вярваме, ама не ни пука."Не ти пука, че има болни българи и умираши българи?!

238

Анонимен

преди 2 години

До до 259/283 "Стига с тая ДС бе, на колко години си, на колко мислиш, че са сега тия твои ДС комунисти, боже усештайте се, че сигурно памперси вече имат и няма как от тях нещо да зависи! ако въобще са живи!!!" Хохохо. Преструвките продължават. Викаш, службите спряха да съществуват. Пенсионираха се! Даже и вие не си вярвате на драсканиците. Я кажи, кой "нареди" снимките от спалнята на Бочко? Сигурно сами се снимаха в продължение на ГОДИНИ, и после сами се "съшиха" в "подходящи" колажи?

237

Факт

преди 2 години

Графиката на броя на починалите хвърчи нагоре след 27 декември 2021 година, но графиката на броя на починалите не го прави - след Нова година се колебае между 75 и 85 починали средно на ден. За последните седем дни имаме 6792 новозаразени и 82 починали средно на ден.

236

Анонимен

преди 2 години

Ваксините не ни освобождават от спазване на мерките и правене на тестове.За много хора това е противна и досадна работа.Но може би сме в един начален етап за справяне с вирусите,които мъчат човечеството.Трябва да променим начина си на мислене.

235

ДДРОнег

преди 2 години

Мда, вече имаме реални данни за елементарен наализ . Заразени - рекорд, при нормална бройка тествани. В болниците - повишение на болните, но в интензивните отделения засега няма много, дано и да няма !!! ___Общо взето засега Омикрон-а е както навсякъде - много заразени и лека заболяваемост !___И призив от мен - Хората от Рисковите групи имат по-голям шанс за Живот, ако се ваксинират!!__Нека го сторят на свободна воля и да не натоварват здравната система !!!__Всеки сам си решава дали иска да живе

234

Анонимен

преди 2 години

До Алооо И във Франция, Испания, САЩ, Германия, Русия и т.н. и там ли "няма персонал и болници" та и там системите се задъхваха? Аман от неграмотни антиваксъри, които пробутват какви ли не небивалици, само и само да не погледнат реалността в очите.

233

до 259

преди 2 години

Стига с тая ДС бе, на колко години си, на колко мислиш, че са сега тия твои ДС комунисти, боже усештайте се, че сигурно памперси вече имат и няма как от тях нещо да зависи! ако въобще са живи!!!

232

до 278

преди 2 години

Манчо, гледай си таксито, не давай акъл на хора с образование.

231

Анонимен

преди 2 години

Аз съм от *** и изкарах грип. Ковидианците да му викат както си искат.

230

Алооо

преди 2 години

До Лекар реално ако имаше достатъчно кадърен и на брой персонал никога нямаше да се задъха системата. По "лошото" време са построили толкова много болници и ДКЦ, че места и легла могат да се открият постоянно, ама няма кой да ги лекува. Това е реалната картина. Здравната система е на самотек от 15 години и се източва през НЗОК.

229

до Лекар

преди 2 години

Абе ние вярваме, ама не ни пука. А на теб това ти е работата, ако не си доволен, стани цигулар или нещо друго.

228

До Лекар

преди 2 години

Докторчето, изписвай хапченца (трябва на екскурзиики, опа конференции да ходиш), нали това ви учат седем години.

227

Анонимен

преди 2 години

"Работата ще ви направи свободни". Заменете работа с неваксинирането. Хитлер би завидял на този фашизъм, който проповядват някои в момента.

226

Факт

преди 2 години

Мозъкът ми и той е сред починалите, от ваксината е да знаете (а съм с 2 нормални и минах евреите с 8 бустера съм, от всичките възможни ваксини). Тук едно роботче ме кара да пиша тези неща, защото моите ваксини го изпържиха.

225

1280

преди 2 години

Абе къде са Минеков и Бабикян да носят ковчези и да горят маски?Къде са Мая и майките да реват как системата ги убива?Къде са хилядите млади и красиви завърнали се от чужбина млади българи, които искат по-добро бъдеще за родината си?Къде е чорапа да вдигне юмрук срещу провала в здравната система и смъртността от вируса на страха???А, забравих, черепа вече не плаща. Вече всичко е за наша сметка - и инфлацията и високите цени и пълната некадърност на управляващите пионки. *** народ ей !!

224

Анонимен

преди 2 години

До Алооо "това не са комунисти бе, това са продажници и родоотстъпници, какви комунисти бълнувате бе? Какви служби има в България, като всички наши "велики управленци" тичат я на Козяк,я в Турция при Ердоган" Хихихи. Как пък "забрави" да споменеш тичащите при баш диктатурата майка на червените майцепродавци - рашка? Ето по това се познавате тия, дето се правите на ударени с мокър ***, как "нямало" вече комунисти. Има, имааааа. И много добре го знаеш лично ТИ.

223

Анонимен

преди 2 години

Поредната психоатака срещу ваксинираните - да не пропуснат бустера. Побъркаха ги направо.

222

Лекар

преди 2 години

На тези, които остроумно казват, че това е лъжа - заповядайте в коя да е болница, ковид отделение, да видите с очите си (ако не сте ги ослепили) и тогава ми казвайте, че това е лъжа. Реално болните са мнооого повече, защото има хора, които си правят тест от аптеката и не се отчитат в ЕИП