502

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 550 Значи ти не мислиш, че ваксинираните са застрашени нещо от ваксината? А, това е добре, значи сега ще спим екстра. Успокоих се. :)))))

501

Aнонимен

преди 2 години

От страничните ефекти на ваксината е

500

Анонимен

преди 2 години

До 541 "Концентрирай се върху това да "пророкуваш" колко ваксинирани и докога трябва да измрат от ваксината." До около 8 доза всичките. Не може да се предвиди време, защото не се знае през колко време ще ви бият бустерите. За сега се говори за през 2 месеца или по-често с ваксините за омикрон, което означава, че 2023 началото или средата, трябва да сте готови. Ако ви разредят дозите, тогава по-късно.

499

Германец

преди 2 години

"Потърси "QCovid"" -- The QCovid tool may only be used in Great Britain -- Кейс клоузд. Или си поданик на кралицата? Да не говорим, че си черипикнал най-малкото число. Нещо да кажеш за шанса да влезеш в болница (натоварване на здравната система). Но както и да. Този "калкулатор" не е релевантен за теб.

498

Анонимен

преди 2 години

Защо мислиш, че съм същият човек, бе глyпи? Ти сигурно си мислиш, че цяла вечер разговаряш с един човек? Браво, ваксината те е направила брилянтно умен!

497

Анонимен

преди 2 години

Ахххахаха покрай сухото изгоря и суровото. Ваксъри, антиваксъри .... сичко под ножъ.Вадете хонорарите и да купонясваме.

496

И все пак

преди 2 години

0.00000162% риск да умре човек от ваксината? От къде се взе тая цифра?

495

Анонимен

преди 2 години

До До 541/546 Това беше покана да си застанеш зад думите, че ваксинираните ги чака едикаква си участ. Или се отказваш от тия си приказки и да спим спокойно? :)

494

До 541

преди 2 години

Би ли се въздържал да ми нареждаш какво да правя, лешпep грозен?

493

Как не ви е срам

преди 2 години

Платен протест, платена статия и 500 платени мнения - вие сте за разстрел

492

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 539 "Всички, освен двама, се разболяват, кой по-тежко, кой по-леко." Винаги ме забавлява, как антиваксърчетата твърдят, че вируса е безобиден и т.н., но когато се прехвърлят на друг аргумент (главно за да показват "лично" знание) изведнъж тоя вирус става страшилище. :))) Казваш почти 100% а? Мхм. А корабче плува ли?

491

Анонимен

преди 2 години

Поне спорът беше сравнително интелигентен. Писнало ми е от неграмотници.

490

Анонимен

преди 2 години

Толкова дълга статия само за да кажат, че антиваксата са чeкиджииииииии. Защо не го написаха, щяха да си спестят място, а на нас време. Не че ние не знаем...

489

Анонимен

преди 2 години

До 537 Концентрирай се върху това да "пророкуваш" колко ваксинирани и докога трябва да измрат от ваксината.

488

Съвет

преди 2 години

Ваксърите, продължавайте да натискате! Сигурно ще ви се получат нещата. Освен ако не предобрите нещата и да се чудите после откъде ви е дошло...

487

Анонимен

преди 2 години

До 523 "че зад тях стоят случаи на истински хора" Ето ти един случай на истински хора: фирмено парти по Нова година. 30 човека. Всички са със сертификати. Всички, освен двама, се разболяват, кой по-тежко, кой по-леко. От двамата незаразени единият е с фалшив сертификат, а другият преболедувал. Болните 28 човека са ваксинирани, някои бустерирани. Как се вписва в твоите статистики това?

486

Анонимен

преди 2 години

До Aнонимен 533 Останал си с грешното впечатление, че разбираш какво ти се случва. Точно както вярващите в хомеопатията обясняват, че "знаят", че работи, а всъщност тя е една гигантска измама за баламурници.

485

До 535

преди 2 години

И чичко Бенито така си е мислел. Докато не е увиснал надолу с главата на площада в Милано.

484

До вързалите се

преди 2 години

Да обобщя. Тоя дето през цялото време ни обясняваше, колко са глупави тези, които не искат да се ваксинират. Тоя дето през цялото време обясняваше, че статистиката показва това или онова. Накрая като го притиснах да каже една статистика, той хвърли цифрата и от 20 минути не може да каже от къде я измъкна тая цифра. Без коментар господин "науката вече показа". От къде взе 0.00000162%???

483

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 532 Виждам, че антивакърите сте силни не само във фантазиите за това какви са фактите, ами и за това какво е бъдещето. Нищо чудно: илюзии за настоящето често водят до илюзии за бъдещето!