59

Анонимен

преди 2 години

Кръвожадните антиваксъри го използват старчето за гнусната си пропаганда. И в инвалиден стол го помъкнали наглеците

58

Луда крава

преди 2 години

Вижте в нета изслушването на Люк в парламента на Люксембург от 12.01. Каза им в прав текст, че ваксините на Файзер и Модерна съдържат секвенции на приони, които водят до Кройцфелд Якоб.

57

Анонимен

преди 2 години

Ако има "последна инстанция" в тази наука, това е този човек.

56

(-_-)

преди 2 години

Баба Радка, леля Тромб и куп специалисти в други области не мислят така! Ама защо да слушаме какво говори създателя на тия препарати и куп други смели лекари международно признати при това, нали си имаме политическите промоутъри - те знаят по-добре!

55

Анонимен

преди 2 години

До До 68 - действай, до преди година работеше. Като имаш базата данни ще ти е изключително лесно да откриеш 90 годишен работещ архитект в София през 2019. Не знам колко са, но едва ли много. И ако си честен, после напиши когато го намериш.

54

Анонимен

преди 2 години

Ама как се осмелява Монтание да противоречи на баба Радка пенсионерка-ясновидка на премиерчето Кико!

53

ЦАРЯТ Е ГОЛ

преди 2 години

А изобретателят на PCR реакцията - Кари Мълис - почина в края на 2019. И жалко, понеже преди това активно се противопоставяше тази реакция да се използва като диагностика на инфекциозни заболявания. И какво необичайно съвпадение, че умря точно преди началото на пландемията. Сигурен съм, че би бил доста гласовит в оспорването на PCR-теста като инструмент за оправдаване на "мерките".

52

Анонимен

преди 2 години

Не злорадствам но ако Бау се прекръсти на Муу, ще се посмея малко.

51

Анонимен

преди 2 години

Монтание бил стар... А на професор Чорбанов какво му имаше, че забравих? А на Мангъров? Колко още простотии ще измислите за да замажете малодушието и глупостта си?

50

Анонимен

преди 2 години

Вакси фанатиците ще си заминат като луди крави. Божието наказанине е неизбежно.

49

Анонимен

преди 2 години

До До 46 - в нашата фирма имахме архитект на над 90 години. Отлично си вършеше работата. Който си упражнява разума, не го губи - независимо от възрастта.

48

Дц Мангьров голям

преди 2 години

Френският мангьров ама каквото каза и мангьров за епидемията излезе точно както го каза

47

Анонимен

преди 2 години

Вакси фанатиците е невъзможно да проумеят дълбоката си заблуда за панацеята наречена "антивирус ваксина". Най-ненадеждните ваксини, сътворени в човешката история, с най-много странични ефекти и смъртоносни поражения, са антивирусните. И това го признават всички вирусолози и епидемиолози. Спор за тези ваксини в науката няма. Днешните многодозови ваксини са нанесли непоправими щети на над милион и половина човеци.Ще дойде ден, когато заблудата ще бъде изобличена, и авторите й ще бъдат осъдени.

46

До Христо

преди 2 години

Това го казва всеки непредубеден специалист. Ваксините са най-крайната мярка. Те винаги са опасни повече или по-малко, затова радко се използват за болести с по-малко от няколко десетки процента смъртност.

45

Анонимен

преди 2 години

Респект към такива истински учени !!!

44

Анонимен

преди 2 години

Има и едно друго интервю в което казва, че ваксините мРНК са отрови.

43

Веселото прионче

преди 2 години

Във VAERS има седем докладвани случая на Кройцфелд-Якоб заболяване, свързано с БОЦ. А главен учен на Астра-зенека умря миналата година от "скоротечна" прионна болест. Скептичен съм, но където има пушек...

42

Анонимен

преди 2 години

Така както ни навирате този дядка антиваксър ,дайте и какво казват известните френски медици за невероятни теории на Монтание!Кратко казано никой не го подкрепя!Френският Мангъров!

41

Люк монтание

преди 2 години

Евала заслужил си е нобеловата награда - тя се присьжда само за исключителен принос кьм наукатаИ вьрви с милион долара награден фонд - на кой да вярвам на радка или на професор монтание

40

Анонимен

преди 2 години

Добре, че за всеки случай не се ваксинирах!!!!